Social Icons

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ευθυγράμμιση πλανητών 2012


21 Δεκεμβρίου 2012…
Μια ημερομηνία που έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο και ακόμα  μεγαλύτερη αναστάτωση. Όμως, δεν πρόκειται να έρθει το τέλος του κόσμου.
Στην ουσία δεν πρόκειται να γίνει καν πλήρης ευθυγράμμιση. Κάθε χρόνο το Δεκέμβριο η γη και ο ήλιος ευθυγραμμίζονται κατά προσέγγιση με το κέντρο του γαλαξία μας, όμως, αυτό είναι ένα γεγονός ετήσιο που δεν πρέπει να μας ανησυχεί καθόλου. Τις συγκεκριμένες ημέρες οι πλανήτες έρχονται στην ίδια πλευρά με τη γη και ορισμένοι όπως η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Δίας και ο Ερμής γίνονται ορατοί με γυμνό μάτι.
Την 21η Δεκεμβρίου 2012 που συμπίπτει με το χειμερινό ηλιοστάσιο, θα πραγματοποιηθεί αντιστροφή των ηλιακών πυλών, όπου ο ήλιος θα εκπέμπει περισσότερη ακτινοβολία από την κανονική. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει υπερφόρτωση των ηλεκτρικών δικτύων.
Μέχρι να οδηγηθούμε στην εαρινή ισημερία, σε αστρολογικό επίπεδο  όλοι μας, επηρεαζόμαστε συνειδησιακά και κάνουμε ενδοσκόπηση του  εαυτού μας, είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα, ώστε να φέρουμε σε ισορροπία τα «θέλω» με τα «πρέπει» μας.
Αυτή η διαδικασία γίνεται δισεκατομμύρια χρόνια και δεν πρόκειται να σταματήσει η ζωή στον πλανήτη, ούτε να εξαφανιστούμε. Η εικασία ότι η ζωή τελειώνει ξεκίνησε εν μέρει από το ημερολόγια των Μάγια, όπου βασιζόταν σε έναν κύκλο ζωής που ο καθένας αποτελείτο από μια περίοδο 1.872.000 ημερών. Υπολογίζοντας του πότε ξεκίνησε, τελειώνει τέλος του 2012. Όμως, πουθενά δεν υπάρχει καταγεγραμμένο ότι έρχεται το τέλος του κόσμου. Αντίθετα, μετά το πέρας αυτού του κύκλου άνοιγε ένας καινούριος 1.872.000 ημερών.
Σύμφωνα με το «Live Science» το ημερολόγιο των Μάγια αποτελείται από 13 κύκλους των 144.000 ημερών ο καθένας, που τελειώνουν φέτος το Δεκέμβρη και ένας νέος κύκλος πρόκειται να ακολουθήσει.
Ναι, λόγω της μεγάλης  ακτινοβολίας ίσως υπάρξουν γεωλογικές και φυσικές αλλαγές ή υπερφόρτωση  συστημάτων, αλλά περιμένοντας την 21η Δεκεμβρίου 2012, το μόνο που θα πρέπει να μας απασχολεί είναι πως θα καλυτερέψουμε τη ζωή μας και να φροντίσουμε το καλύτερο για το μέλλον μας. Επίσης, φροντίστε να έχετε στείλει τα email σας και να έχετε κάνει τα τηλεφωνήματά σας, καθώς για λίγο μπορεί υπολογιστές και κινητά να βγουν εκτός λειτουργίας.