Social Icons

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Τα ζώδια το 2013 !



ΚΡΙΟΣ
Το 2013 μπαίνει  δυναμικά στη ζωή σας, αυξάνοντας τη δημιουργική και κοινωνική  σας πλευρά, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει  τη θέση σας στον οικογενειακό χώρο. Ο εργασιακός χώρος θα αποφέρει φέτος  καρπούς, καθώς οι διαπραγματεύσεις θα έχουν τον πρώτο ρόλο κάνοντας τις φιλοδοξίες και τους στόχους  σας 
πιο εφικτούς. Οι πρώτοι τρεις  μήνες θα είναι ευνοϊκοί για τον  οικονομικό σας τομέα, αρκεί να πιστέψετε  στον εαυτό σας και να κρατάτε  τις ισορροπίες με άτομα που μπορούν  να σας φανούν χρήσιμα. Μέχρι το Μάρτιο θα έχουν γίνει τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα  και το ένστικτό σας θα φανεί ιδιαίτερο  χρήσιμο στο να αποφύγετε περιττά  ανοίγματα. Σε συναισθηματικό επίπεδο  θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες  για να ανακαλύψετε πτυχές του  συντρόφου σας που μέχρι τώρα αδιαφορούσατε, να έρθετε πιο κοντά  ή ακόμα και να γεφυρώσετε το χάσμα  που τυχόν έχει δημιουργηθεί ανάμεσά  σας. Οι αδέσμευτοι με πείσμα και υπομονή  θα βρείτε τον ιδανικό σύντροφο. Η ευημερία που θα υπάρξει το 2013 στα άτομα του οικογενειακού  σας χώρου, θα κρατήσει την υγεία  σας σε πολύ καλά επίπεδα.

ΤΑΥΡΟΣ
 Η ηρεμία και η  γαλήνη θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του 2012 για τους περισσότερους από  εσάς και η κατάσταση της παρούσας ζωής σας θα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Αξιοποιήστε σωστά τη δημιουργικότητά  σας και οι απολαύσεις που θα έχετε  ουκ ο λίγες. Η ελευθερία κινήσεων και η ανεξαρτησία που θα έχετε  είναι κάτι που δεν έχετε συνηθίσει, αλλά αυτή η αλλαγή θα σας αρέσει. Το ξεκίνημα του χρόνου θα είστε πεσμένοι, αλλά μετά το πρώτο τρίμηνο θα ανακάμψετε αφήνοντας στην άκρη νωθρότητα και απαισιοδοξία. Ο οικονομικός σας τομέας θα κινείται σε σταθερά επίπεδα, με κάποιες μικρές διακυμάνσεις στα μισά της χρονιάς λόγω αυξημένων εξόδων, αλλά από το Σεπτέμβριο και μετά θα ανακαλύψετε τρόπους εξοικονόμησης εσόδων, ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε και κάποια κληρονομιά. Σε προσωπικό επίπεδο ορισμένες φιλίες θα αλλάξουν μορφή και θα αποφασίσετε να απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που είναι αντίθετα στις επιθυμίες σας. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, το σίγουρο είναι ότι η χρονιά δε θα σας αφήσει να νιώσετε μόνοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
 Αφήστε στη  άκρη ότι σας ταλαιπώρησε και  σας κούρασε και ετοιμαστείτε να απολαύσετε τη νέα χρονιά που  έρχεται να ανταμείψει για τους κόπους και τις προσπάθειές σας. Το πλανητικό  σκηνικό του 2013 τον περισσότερο  καιρό θα είναι σύμμαχός σας, ώστε να μειωθούν εμπόδια και να εδραιωθούν τα σχέδιά σας. Στον εργασιακό χώρο θα υπάρχει σύμπνοια και υποστήριξη από τους συνεργάτες σας, κάτι που  θα αυξήσει την ήδη υπάρχουσα  αισιοδοξία σας. Από την αρχή της  χρονιάς θα μπορείτε να λειτουργείτε πιο ελεύθερα και πιο υπεύθυνα. Η ευελιξία θα λύσει αρκετά από  τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν  και εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να περιορίσετε τις δαπάνες  και τα περιττά έξοδα. Τον Ιούνιο αποφύγετε να ανοιχτείτε σε αμφίβολες  επενδύσεις, επειδή θα σας υπόσχονται κάποιοι μεγάλα κέρδη. Στο συναισθηματικό τομέα θα απολαύσετε σταθερότητα  και αρμονία. Καθώς θα προχωρά  η χρονιά οι δεσμευμένοι θα σταθεροποιήσετε  τη σχέση σας και οι αδέσμευτοι θα βρείτε το άλλο σας μισό.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διαίσθηση και  η νοημοσύνη σας θα είναι συνοδοί  σας το 2013 στις προσπάθειες που  θα κάνετε για να πετύχετε στόχους  και σχέδια. Να έχετε τα μάτια  και τα αυτιά σας ανοιχτά, καθώς  θα υπάρξουν άφθονες ευκαιρίες για  να τις εκμεταλλευτείτε. Η έμπνευσή σας θα είναι αυξημένη και η  τετράγωνη λογική θα σας σώσει  από λανθασμένες τοποθετήσεις και  άτυχες συνεργασίες. Από το Μάρτιο και μετά θα εμφανισθούν κάποια απρόσμενα έξοδα, γι’ αυτό φροντίστε να χειριστείτε σωστά το πορτοφόλι σας. Περιττές αγορές και δανεισμοί σε τρίτους είναι απαγορευτικά για εσάς. Άτομα από το παρελθόν έρχονται απρόσμενα στη ζωή σας και από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα μείνουν. Κρατήστε την αξιοπιστία σας σε προσωπικό επίπεδο για να μην βάλετε το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι σε λάθος σκέψεις. Ο μαγνητισμός που θα εκπέμπετε οι αδέσμευτοι θα προσελκύει κοντά σας αρκετό κόσμο.

ΛΕΩΝ
Νέες ευκαιρίες  και σημαντικές οικονομικές αλλαγές, σας υπόσχεται η νέα χρονιά. Ακολουθήστε πιστά τα σχεδιαγράμματά σας και μην αφήσετε στιγμές  αβεβαιότητας να σας γυρίσουν πίσω. Με σταθερά και αργά βήματα η καριέρα  σας θα εκτοξευθεί στα ύψη και  θα απογειωθεί. Μικρά προβλήματα με συνεργάτες ή άτομα που σχετίζονται  με τον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με προσοχή και  να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Να θυμάστε ότι η σύνεση επιβραβεύεται, ενώ η απληστία τιμωρείται. Νέες πηγές ενέργειας θα αυξήσουν τη φυσική σας δραστηριότητα, οπότε φροντίστε  κατά διαστήματα να ενισχύετε τη σωματική και ψυχική σας κατάσταση. Το 2013 αφήστε το σύντροφό σας να εκφραστεί πιο  ελεύθερα και αφουγκραστείτε τις  απόψεις του πάνω σε κάποια θέματα. Επιλύοντας διαφορές που θα προκύψουν, θα επέλθει ηρεμία, αρμονία και  ειρήνη. Ρομαντικές κινήσεις και ενδείξεις  θαυμασμού επιβάλλονται, για να κατανοήσετε  ο ένας τον άλλον καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γρήγορους ρυθμούς  φέρνει το 2013, αλλαγή θέσεων και αναγνώριση της αξίας σας στον εργασιακό  χώρο. Βάλτε τα δυνατά σας να εντυπωσιάσετε  με τις ικανότητές σας όσους μπορούν  να σας βοηθήσουν να αναρριχηθείτε  στην κορυφή, φροντίζοντας να είστε  ειλικρινείς. Μετά το πρώτο τετράμηνο  θα καταλαγιάσουν εστίες εντάσεων, οπότε η υπομονή για να τις  ξεπεράσετε θα είναι ότι καλύτερο μπορείτε να πράξετε. Ο οικονομικός  σας τομέας θα κινείται σε σταθερά  επίπεδα, ειδικά αν βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που έχετε μελετήσει προσεκτικά. Θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σας, ενώ τα έξοδά θα είναι αυτά που είχατε αναμενόμενα. Ο δανεισμός είναι απαγορευτικός για εσάς σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η υγεία σας δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα, εκτός από κάποιες κρίσεις άγχους που θα επηρεάζουν την ψυχολογία σας. Το τελευταίο τρίμηνο θα είστε αρκετά αισιόδοξοι και έτοιμοι για νέες αναζητήσεις. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσετε στην προσωπική σας ζωή. Όσοι είστε δεσμευμένοι, ακόμα και αν η σχέση σας έχει περάσει συγκρούσεις, θα πάρουν τέλος δίνοντας τη σκυτάλη στην ηρεμία και την αρμονία.

ΖΥΓΟΣ
Πολλά από τα μακροπρόθεσμα  σχέδια και στόχους που έχετε  βάλει για τη νέα χρονιά, θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Στο  ξεκίνημα του 2013 θα υπάρχει μία στασιμότητα  στις προσωπικές και οικονομικές  σας ανάγκες, αλλά στην πορεία τα πράγματα αλλάζουν. Η επικοινωνία σας θα αυξηθεί θεαματικά, φέρνοντάς σας  σε επαφή με άτομα που θα σας  είναι αρκετά χρήσιμα στην πορεία, ενώ ο κοινωνικός σας κύκλος θα επεκταθεί με νέα πρόσωπα. Η ομαδική  εργασία και η σύμπνοια με τους συνεργάτες θα αποδειχθεί ωφέλιμη και  ουσιαστική, καθώς θα υπάρξει αναγνώριση της αξίας και των κόπων  σας. Από το Μάρτιο και μετά σε οικονομικό επίπεδο θα είστε αρκετά ευνοημένοι, αφού θα έχετε το άγγιγμα του Μίδα, ενώ τα επαγγελματικά σας σχέδια θα αποδίδουν άμεσα. Μικρές καθυστερήσεις  δε θα είναι ικανές να ανακόψουν  την ανοδική σας πορεία.  Η  μαγεία του έρωτα θα αποδώσει πάνω στις προσωπικές σας σχέσεις με τον  καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιο προσγειωμένοι  και συνεσταλμένοι συναισθηματικά θα είστε έτοιμοι να καταλάβετε το σύντροφό σας και να λύσετε διαφορές που υπάρχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα χρονιά θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε ότι αρχίσατε τα προηγούμενα χρόνια, παρόλο που  δε θα λείψουν οι δοκιμασίες και  οι πειρασμοί. Ωστόσο, θα έχετε την  ευκαιρία να ανανεωθείτε και να αφήσετε  να βγει στην επιφάνεια η δημιουργική  σας πλευρά. Ο οικονομικός τομέας θα έχει περίεργα σκαμπανεβάσματα, αφού τη μία θα φέρνει καλές οικονομικές  συμφωνίες και από την άλλη θα κινδυνεύετε από κερδοσκόπους. Είναι φρόνιμο να είστε εγκρατείς  σε αγορές που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας και θα σας σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξή σας. Το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς θα αρχίσει να βελτιώνεται αισθητά το κλίμα σε εργασιακό και οικονομικό τομέα και παράλληλα θα είναι ακόμα πιο εύκολο να υλοποιηθούν οι φιλοδοξίες σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο, θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να εκφράσετε τα συναισθήματά σας βρίσκοντας ανταπόκριση από τα άτομα που θέλετε και ο ρομαντισμός θα πάρει άλλη διάσταση στη ζωή σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Περιορισμοί, εμπόδια, προβληματισμοί και δυσκολίες δίνουν τη σκυτάλη στην αισιοδοξία και στην ασφάλεια το 2013. Ο επαγγελματικός τομέας θα ζητήσει αρκετή από την προσοχή  και την ενέργειά σας και ίσως είναι ο τομέας που θα πρέπει να ρίξετε περισσότερη βαρύτητα. Οι πλανητικές θέσεις θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε  μπροστά με σταθερά βήματα και  χωρίς άσκοπα πισωγυρίσματα. Εκκρεμότητες κληρονομικές και νομικές θα πάρουν τέλος και σε οικονομικό επίπεδο  θα έχετε απολαβές και κέρδη. Το τελευταίο  τρίμηνο θα υπάρξει επιβράδυνση  στους γρήγορους ρυθμούς σας, ώστε να προχωρήσετε πιο ήρεμα  και πιο χαλαρά. Η υγεία σας  δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει  προβλήματα και αν φροντίζετε να ξεκουράζεστε τακτικά και να αναπληρώνετε ύπνο δεν πρόκειται να σας καταβάλει  η κούραση. Βέβαια, με τόση δουλειά  που σας επιφυλάσσει η νέα  χρονιά θα παραμελήσετε κάπως την  προσωπική σας ζωή και ίσως φερθείτε αμυντικά απέναντι στα κοντινά  σας πρόσωπα. Μερικές αλλαγές  είναι πιθανές στις σχέσεις σας, ειδικά το δεύτερο εξάμηνο του  έτους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το 2013 θα είναι  μια καθοριστική χρονιά για τους περισσότερους από εσάς, αφού θα δείτε τη ζωή σας να διαφοροποιείται. Η υπομονή και η επιμονή  θα επιβραβεύεται, ενώ η βιασύνη  θα τιμωρείται. Μάλλον θα χρειαστεί  να αλλάξετε προτεραιότητες και να προσεγγίσετε με διαφορετική θέση, θέματα που σας απασχολούσαν μέχρι  τώρα. Η τετράγωνη λογική θα βοηθήσει στη σταδιοδρομία σας, αλλά και στην αύξηση των εισοδημάτων σας. Από  τον Ιούνιο και μετά θα έχετε την  ευκαιρία να «αποθηκεύσετε» κέρδη και  να σταθεροποιήσετε το οικονομικό σας μέλλον. Παράλληλα φροντίστε για την καλή διατροφή σας, ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε από στομαχικά προβλήματα. Σε συναισθηματικό επίπεδο, μάλλον ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα βήμα πίσω τον εγωισμό σας, να σταματήσετε να κρύβεστε από το σύντροφό σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Μην αφήσετε την προσωπική σας ζωή να πέσει σε λήθαργο, γιατί τα καλύτερα έρχονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το νέο έτος θα μπορούσε να ήταν μια αρκετά ήσυχη  χρονιά, αλλά δε θα είναι αν είστε  αποφασισμένοι να εκμεταλλευτείτε  τις αμέτρητες ευκαιρίες ανάπτυξης  που θα εμφανιστούν για το μέλλον σας. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια και  το δυναμισμό σας στην απαιτητική περίοδο που έχετε να διανύσετε. Νέοι δρόμοι και κατευθύνσεις ανοίγονται μπροστά σας και η σκληρή δουλειά  είναι απαραίτητη για να έχετε  θετικά αποτελέσματα. Οικονομικά θα έχετε  οφέλη, τύχη και αποδόσεις, όμως, αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να φανείτε  σπάταλοι και πλεονέκτες, εκτός αν θέλετε να βάλετε σε κίνδυνο το μέλλον σας. Δεν αποκλείεται το 2013 να αποκτήσετε και κάποια κληρονομιά. Ακολουθήστε  τους ρυθμούς, βρίσκοντας παράλληλα  και χρόνο για ξεκούραση ώστε να αποφορτίζεστε από την πίεση. Σε συναισθηματικό επίπεδο, ενδέχεται  να έχετε επιστροφές προσώπων που  θα σας αποπροσανατολίσουν προσωρινά. Ζήστε στο παρόν και βάλτε  σωστά θεμέλια για το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΣ
Διακριτικότητα  και διπλωματία, είναι οι λέξεις κλειδιά που θα σας χρειαστούν τη νέα χρονιά. Το 2013 φέρνει πρόοδο, νέες επιχειρήσεις, πολύ δράση και  υψηλά ιδανικά. Ενισχύστε την  εμπιστοσύνη σας  και εξαλείψτε  εμπόδια που θα βρεθούν στο  δρόμο σας με σύνεση. Κάντε τον  απολογισμό σας πριν περάσετε σε εκτέλεση σχεδίων για την σταδιοδρομία σας, αξιολογώντας τις ικανότητές σας. Θα υπάρχει πρόοδος στα εργασιακά  θέματα και μακροπρόθεσμοι στόχοι θα επιτευχθούν. Διατηρήστε ισορροπίες ανάμεσα  σε έσοδα και έξοδα και μην  επαναλάβετε για κανένα λόγο, λάθη του παρελθόντος. Από τον Ιούνιο και μετά διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας και μειώστε το άγχος και  την πίεση. Σε συναισθηματικό επίπεδο  θα υπάρχει ευφορία, αρκεί να δείχνετε τα εσωτερικά σας κίνητρα και να αφήσετε να επικρατεί αρμονία στις προσωπικές σας σχέσεις. Το τελευταίο τρίμηνο θα είναι περισσότερο αποδοτικό στον οικονομικό τομέα.