Social Icons

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Τυχερή ημέρα


Έχετε γεννηθεί σε μια τυχερή ημέρα; Είναι το σήμερα καλύτερο από το αύριο; Οποιαδήποτε ημέρα μπορεί να φέρει ευτυχία και τύχη, αλλά αυτή που γεννηθήκατε επιφέρει μια ιδιαίτερη επίδραση στον δρόμο της ζωής σας. Όπως τα ζώδιό σας μπορεί να αναδείξει χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας και να δώσει ένα μοναδικό χρώμα στη ζωή σας, έτσι και η ημέρα γέννησής σας, μπορεί να επηρεάσει την πορεία σας στην τύχη και την ευτυχία.

Όσοι γεννήθηκαν ΚΥΡΙΑΚΗ, φέρουν μια ενδιαφέρουσα δυναμική στη ζωή τους. Η πρώτη ημέρα της εβδομάδας φέρνει μαζί της μια αύρα αισιοδοξίας και ελπίδας, δίνοντας τους την αίσθηση ότι τα πάντα είναι δυνατά. Φημίζονται για την καλή τους τύχη, η οποία φαίνεται να είναι ακόμα πιο ευνοϊκή όταν φορούν χρυσά κοσμήματα. Επιπλέον, η Κυριακή θεωρείται τυχερή ημέρα για όσους γεννήθηκαν υπό το ζώδιο του Λέοντα, προσφέροντάς τους ένα επιπλέον στοιχείο επικοινωνίας με την επιτυχία και την ευημερία.

Οι γεννημένοι ΔΕΥΤΕΡΑ, ξεχωρίζουν για τη ζωηρή φαντασία τους και τον ελκυστικό τους χαρακτήρα. Η δημιουργική φύση που τους διακρίνει τους κάνει να είναι ελκυστικοί στα μάτια των άλλων, ενώ η ανεπτυγμένη φαντασία τους οδηγεί σε διαρκείς αναζητήσεις και περιπέτειες. Σύμφωνα με την αστρολογία, το ασήμι θεωρείται το τυχερό τους χρώμα και ενδυναμώνει την τύχη τους. Ειδικά, η ημισέληνος θεωρείται ένα συμβολικό σχήμα που φέρνει πρόσθετη τύχη και ευτυχία, ενισχύοντας τη θετική ενέργεια που τους περιβάλλει.

Αυτοί που γεννήθηκαν ΤΡΙΤΗ, συχνά διακρίνονται για τον ενθουσιασμό για τη ζωή και την ενέργειά τους. Έχουν μια έντονη προσωπικότητα που μαγνητίζει και επηρεάζει όσους βρίσκονται γύρω τους. Η τύχη φέρεται να ενισχύεται από το κόκκινο χρώμα, το οποίο συμβολίζει την ενέργεια και το πάθος. Συχνά ξεχωρίζουν σε κάθε πεδίο δραστηριότητας και έχουν τη δύναμη να κατακτήσουν τους στόχους τους με φόντο την έντονη προσωπικότητά τους. Επιπλέον, αν έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού ή του Σκορπιού, η Τρίτη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή.

Για τους γεννημένους ΤΕΤΑΡΤΗη ζωή είναι συνήθως μια ομαλή πορεία όπου η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση με τους άλλους είναι φυσικές και εύκολες. Έχουν μια φυσική τάση να κατανοούν και να εκτιμούν τις διαφορές των άλλων, κάνοντάς τους φίλους με όλους. Το μπλε είναι το τυχερό τους χρώμα, το οποίο συνδέεται με την εσωτερική ηρεμία και την αίσθηση εμπιστοσύνης. Επιλέγοντας κοσμήματα με μπλε πέτρες, αυξάνουν τις θετικές ενέργειες στη ζωή τους. Επιπλέον, αν ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου, των Διδύμων ή της Παρθένου, η Τετάρτη τους δίνει ένα ιδιαίτερο προνόμιο σε ότι αφορά την τύχη και την ευτυχία.

Όσοι γεννήθηκαν ΠΕΜΠΤΗ, έχουν μια εσωτερική κλίση προς την περιπέτεια και την εξερεύνηση του άγνωστου. Αναζητούν νέες εμπειρίες και είναι πάντα έτοιμοι να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους. Η ανεξάντλητη περιέργεια τους οδηγεί να εξερευνήσουν νέα μέρη, να γνωρίσουν νέους ανθρώπους και να δοκιμάσουν νέες δραστηριότητες. Η ζωή για αυτούς είναι ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια και ευκαιρίες για ανακάλυψη. Συχνά η τύχη τους στα ταξίδια είναι ευνοϊκή, ιδίως όταν επισκέπτονται μέρη με πνευματική φόρτιση. Επιπλέον, αν ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη, η Πέμπτη είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα, φέρνοντας ακόμα περισσότερη τύχη και επιτυχία στις προσπάθειές τους.

Οι γεννημένοι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, φέρουν μια εξαιρετική τύχη στα θέματα της αγάπης. Σύμφωνα με την παράδοση, τα διαμάντια αποτελούν τον καλύτερο φίλο τους, φέρνοντας τους ευτυχία και επιτυχία σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Επιπλέον, η Παρασκευή θεωρείται πιο τυχερή μέρα για τους γεννημένους στο ζώδιο του Καρκίνου, του Ζυγού, των Ιχθύων και του Ταύρου, προσφέροντας τους ευκαιρίες και ευλογίες στο επίπεδο της τύχης και των σχέσεων.

Όσοι γεννήθηκαν ΣΑΒΒΑΤΟ, συχνά χαρακτηρίζονται από τάσεις εργασιομανίας, αφού αποδίδουν μεγάλη σημασία στη σκληρή εργασία και την αφοσίωση στους στόχους, γιατί γνωρίζουν ότι η επιμονή και ο κόπος τους θα ανταμειφθούν στο μέλλον. Συνήθως έχουν μια ξεκάθαρη αντίληψη και είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν σκληρά για να επιτύχουν. Επιπλέον, θεωρείται πιο τυχερή ημέρα για τους Αιγόκερους, που μπορεί να βρουν επιτυχία και αναγνώριση στις προσπάθειές τους.