Social Icons

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012


ΚΡΙΟΣ: Καθαρίστε το έδαφος από ανταγωνιστές και αντιπάλους, αλλά προσέξτε τον τρόπο. Βαδίστε σε άλλη βάση, σεβόμενοι ότι τα δεδομένα που έχετε έχουν κάπως αλλάξει.

ΤΑΥΡΟΣ: Διευθετήστε καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα, για να περιορίσετε την ανασφάλειά σας. Για να μη βρεθείτε μπλεγμένοι χωρίς να το καταλάβετε, διαχωρίστε το φλερτ και το σεξ από τη φιλία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα έχετε πολύ δουλειά να κάνετε, πάνω στις προσωπικές σας σχέσεις. Μην τσιγκουνεύεστε τα αισθήματά σας, αφού έχετε μεγάλα αποθέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε την ανάγκη να αρχίσετε την κοινωνική ζωή, για  να ενημερώνεστε για ότι μέχρι  τώρα αγνοούσατε ή δεν προλαβαίνατε να παρακολουθήσετε.

ΛΕΩΝ: Δραπετεύστε από  την καθημερινότητα και ξεφύγετε απ’ ότι σας πιέζει και σας  αγχώνει. Δεχθείτε τους συνεργάτες σας  με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους, όπως σας δέχονται και αυτοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πάρτε την απόφαση  να απομακρυνθείτε απ’ ότι σας  κουράζει και φροντίστε να διασκεδάσετε, να αναζωογονηθείτε και να ανανεώσετε ακόμα και τους πιο νευραλγικούς τομείς της ζωής σας, αποβάλλοντας κάθε σκέψη που σας ταλαιπωρεί σε θέματα του επαγγελματικού σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε νέα πρόσωπα  στη ζωή σας, ώστε οι αδέσμευτοι να βρείτε το ταίρι σας, ενώ οι δεσμευμένοι  να αποκτήσετε καινούριους και καλούς φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρξει ισορροπία  και σταθεροποίηση των σχεδίων  σας, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε  τη σημαντικότητα του να αναδιοργανωθείτε και να ξεκαθαρίσετε τις υποθέσεις  σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γίνετε πιο συνετοί  στις κινήσεις σας και ασκήστε  μεγαλύτερο αυτοέλεγχο, για να αναπτύξετε τον εσωτερικό σας κόσμο, να βγάλετε  στην επιφάνεια τα ταλέντα σας  και να γίνετε πιο πνευματώδεις για  το δικό σας καλό. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όλα όσο θα γίνουν, θα σας δώσουν τα πρώτα μηνύματα για να ετοιμαστείτε ψυχολογικά και  πρακτικά να πάρετε θέση, ελέγχοντας το άγχος και την ανυπομονησία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα υπάρχει αναστάτωση στη συναισθηματική σας ζωή και  θα πρέπει να βρείτε τρόπο να διαφυλάξετε  τη σχέση σας, ενώ σε αντίθεση στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας  δοθούν ευκαιρίες για να προωθήσετε την καριέρα σας, αν και στον οικονομικό σας τομέα δε θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές.

ΙΧΘΥΣ: Δε θα υπάρχουν εγγυήσεις  για τα έσοδά σας, αλλά θα αυτοσχεδιάζετε επιτυχώς, για να αποκτήσετε αργά και  σταθερά το χαμένο χρήμα.