Social Icons

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Νέα Σελήνη στον Τοξότη 13-12-2012

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη να πραγματοποιείται στις 13 Δεκεμβρίου 2012 και τον Ουρανό σε ορθή πορεία στον Κριό, θα έχετε την τέλεια ευκαιρία για να τολμήσετε νέους στόχους και να τα βάλετε σε εφαρμογή.
Η ενέργεια και η δύναμη που θα σας προσφέρει η Νέα Σελήνη, φέρνει φρέσκο αέρα στα σχέδιά σας, με σημαντικές πληροφορίες που θα σας υποδείξουν ότι την παρούσα στιγμή χρειάζεται περισσότερη δράση και λιγότερα λόγια. Η εσωτερική ενέργεια θα σας αναζωογονήσει και θα σας κάνει να δράσετε άμεσα και αποφασιστικά, οπότε ια πρέπει να είστε σαφείς στις κινήσεις και στις προθέσεις σας, κρατώντας μια σταθερή πορεία μέχρι τέλος.

Αυτή η επιρροή θα κρατήσει περίπου μέχρι το τέλος του  Δεκέμβρη, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε σωστά τις εκπλήξεις που θα υπάρξουν και τη σοφία που θα πηγάζει από τις συναντήσεις σας. Περιορίστε σε αυτή τη φάση ανυπομονησία και παρορμητικότητα που μπορεί να σας βάλει σε περιπέτειες. Προτιμήστε να αποτινάξετε από πάνω σας ότι σας καταπιέζει χωρίς να προσφέρει τίποτα ουσιώδες και να απελευθερωθείτε από σκιές και φαντάσματα του παρελθόντος.

Να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις και κοινωνικά καλέσματα, καθώς  μέσα από αυτά θα βρείτε καινούρια  ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα σας  φανούν χρήσιμα τόσο για τις επαγγελματικές σας αξιώσεις, όσο και για τις  προσωπικές.

ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

ΚΡΙΟΣ: Η δύναμη και η αποφασιστικότητα θα σας φέρουνι οικονομικές απολαβές και θα περιορίσουν διλήμματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκεντρωθείτε και διαχειριστείτε σωστά την προσωπική σας ζωή και κατ’ επέκταση και το συναισθηματικό σας κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πλησιάστε περισσότερο συνεργάτες και άτομα κύρους, καθώς ο κοινωνικός σας τομέας αυξάνεται σημαντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανανεωθείτε και ανασυνταχθείτε και μην περιμένετε από τους άλλους να σας φέρουν την άνοιξη.
.
ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή και αφήστε την αγάπη να γεμίσει τις μέρες και την καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε καταστάσεις που σας απασχολούν καιρό και καταναλώνουν αρκετό από το χρόνο σας.

ΖΥΓΟΣ: Τα άτομα της οικογενείας σας χρειάζονται την προσοχή σας και μια που τα θέματά σας ισορροπούν, τώρα μπορείτε να τους την δώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νέες προπτικές στον εργασιακό σας χώρο που θα συνδέονται άμεσα με τον οικονομικό σας τομέα, θέλουν αυτοσυγκράτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σαφώς είστε οι πιο ευνοημένοι, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, τόσο σε προσωπικά θέματα, όσο και σε επαγγελματικά. Εκμεταλλευτείτε το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι η καλύτερη στιγμή να περιορίσετε τον εγωισμό σας και να μην αφήσετε να φύγουν από δίπλα σας άτομα που αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νέες γνωριμίες αλλά και αλλαγές στην καθημερινότητα, θα φτιάξουν αισθητά τη διάθεσή και το κέφι σας.

ΙΧΘΥΣ: Οργάνωση, εργατικότητα και μεθοδικότητα. Λέξεις κλειδιά για να βελτιώσετε τη ζωή σας και να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας προβληματίζουν.