Social Icons

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012


ΚΡΙΟΣ: Εξετάστε με σοβαρότητα τα «θέλω» και τα «πρέπει» σας, όπου κάθε αξία σας θα έχει το χώρο της και δε θα εμποδίζει τους άλλους τομείς της ζωής σας να αναπτυχθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιστρατεύστε επιπλέον δύναμη, κατανόηση και υπομονή, προκειμένου να κρατήσετε κάποιον έλεγχο μέσα στη φόρτιση που έχει αρχίσει και δημιουργείται στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα απρόοπτα θα σας κυνηγούν και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανανεώστε τις  σχέσεις που έχετε δει ότι  δοκιμάστηκαν και άντεξαν, με δόσεις ειλικρίνειας και θέλησης, για να δημιουργήσετε γερές βάσεις εμπιστοσύνης.

ΛΕΩΝ: Θα πρέπει πάση θυσία  να κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και κάθε είδους πρόκληση, ρίσκο  ή κίνδυνο. Αποφύγετε την υπερβολή στις κινήσεις και στις αντιδράσεις  σας, εάν θέλετε οι προοπτικές των  σχέσεών σας να είναι αισιόδοξες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι δυσκολίες που  θα παρουσιαστούν θα αφορούν τη γενική κατάσταση και θα πρέπει να αποφύγετε  τις υπερβολές, γιατί θα ήταν λάθος  να είστε μαχητικοί ή απόλυτοι με τους συνεργάτες σας και να δημιουργείτε αντιπάθειες.

ΖΥΓΟΣ: Πολεμώντας χωρίς την  απαιτούμενη υπομονή θα κουραστείτε  και δε θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε  αργότερα, γιατί να είστε σίγουροι ότι υπάρχει και συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν έχετε  τις απαραίτητες βάσεις μην κάνετε ανοίγματα, γιατί προβλέπεται να ξεφεύγετε και να χάνετε τους στόχους  σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προστριβές και  οι εντάσεις με τους άλλους δε θα βοηθούν  ιδιαίτερα την τύχη σας, ούτε στις συνεργασίες σας, αλλά ούτε καις τις  προσωπικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως και η τύχη χρειάζεται λίγη βοήθεια από εσάς για να μπορεί να λειτουργεί και αν δεν αποφασίσετε  να το πράξετε, όλα θα δείχνουν και  θα είναι στάσιμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας  θα την έχετε, οπότε εκμεταλλευτείτε  την προς όφελός σας, για να μπορείτε να κινηθείτε με περισσότερη άνεση  και ευελιξία στο προσεχές μέλλον.

ΙΧΘΥΣ: Μην κλείνετε πόρτες που σας είναι ανοιχτές ή τώρα σας ανοίγουν, γιατί όταν θα καταλάβετε το λάθος και το μετανιώσετε θα είναι ήδη πολύ αργά.