Social Icons

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012


ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του εργασιακού χώρου και προσπαθήστε να ανακαλύψετε νέους τρόπους μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φέρτε σε πέρας όποιες εργασίες έχετε κατά νου, στηριζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις και όχι ακούγοντας τους άλλους. Καινούριες γνωριμίες, θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε έναν ευρύτερο κύκλο, για να προβληθείτε και να
αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα προκύψουν αλλαγές στις σχέσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφό σας, που θα είναι αναπόφευκτες, απαραίτητες και καθοριστικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους και συγκρατήστε τις επιθυμίες  σας, γιατί δε θα είναι εύκολο να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά.

ΛΕΩΝ: Επικεντρωθείτε στους  στόχους σας για να ανακτήσετε πάλι τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων  που έχουν διαμορφωθεί, βάζοντας το μυαλό σας να δουλέψει και δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας  θα κυμανθεί σε πολλά και διαφορετικά  επίπεδα, αφού οι συνθήκες που θα επικρατούν στον οικογενειακό χώρο, δε θα συμβαδίζουν  με τους άλλους τομείς της ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Από τη μία θα είστε  ευδιάθετοι και θα θέλετε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, την άλλη θα πέφτει η ψυχολογία σας και  θα ζητάτε την απομόνωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατηθείτε και  εφαρμόστε αυτά που σχεδιάζετε με σύνεση και θα μπορείτε να προωθήσετε τα οικονομικά σας σχέδια, αλλά και  τα επαγγελματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις  και οι επαφές με άτομα του επαγγελματικού σας τομέα θα είναι άφθονες  και από εσάς εξαρτάται εάν  θα είναι προς όφελός σας. Προγραμματίστε σήμερα επαγγελματικά ταξίδια που  θα φέρουν καρπούς αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανασφάλεια σας  για το μέλλον θα χτυπάει κόκκινο, όμως, μην πτοείστε γιατί αυτή η  κατάσταση δεν είναι μόνιμη αλλά παροδική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε να διατηρήσετε  ότι έχετε με σύνεση και όχι  παρασυρόμενοι από ψεύτικες υποσχέσεις και ελπίδες και η τύχη θα σας  χαμογελάσει και πάλι.

ΙΧΘΥΣ: Έρωτες του παρελθόντος  έρχονται να αναστατώσουν τη ζωή σας, όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι  με σκοπό να σας αποπροσανατολίσουν.