Social Icons

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2023

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Μάρτιος...

Στις 2 η Αφροδίτη στον Κριό σε σύνοδο με το Δία στον Κριό, σας ωθεί να καλύψετε το χαμένο χρόνο στα σχέδιά σας και ταυτόχρονα να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ο Ερμής στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο,  σας θυμίζει πως πρέπει να φερθείτε με υπευθυνότητα και περισσότερη σοβαρότητα σε ότι σχετίζεται με τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και με δημόσιες υπηρεσίες.
 
Στις 4 ο Ερμής περνάει στους Ιχθείς, κάνοντάς σας διαισθητικούς και ταυτόχρονα ευμετάβλητους. Θα είστε αρκετά δεκτικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας και έντονα συναισθηματικοί στην επικοινωνία σας. Όσο θα βρίσκεται ο Ερμής σε αυτή τη θέση, θα δέχεστε πληροφορίες, θα μάθετε αλήθειες και θα ασχολείστε μόνο με σημαντικές στιγμές.
 
Στις 6 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει ευκαιρίες και αλλαγές θετικές χωρίς να λείπει το απρόοπτο. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και εκμεταλλευτείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις προς όφελός σας.
 
Στις 7 με την Πανσέληνο στην Παρθένο, ενισχύεται η διορατικότητα, η αντίληψη και η σκέψη, αλλά δε θα λείψουν οι εσωτερικές αναζητήσεις, το άγχος και η ανασφάλεια. Δημιουργεί ουτοπικές καταστάσεις ενώ θα είναι πολύ εύκολο να απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Μην προχωρήσετε σε αλλαγές που δεν έχετε μελετήσει εξαρχής ή αντιπαρατεθείτε με συνεργάτες. Μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού ( Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).
 
Στις 8 ο Κρόνος περνάει  στους Ιχθείς, κάνοντάς σας να αναπολείτε το παρελθόν με νοσταλγία και αγάπη. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να φέρετε στο προσκήνιο ξεχασμένα θέματα και καταστάσεις, καθώς επιβάλλεται να κοιτάξετε μπροστά και να αφουγκραστείτε το μέλλον σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα κρυμμένα ταλέντα σας και σταματήστε να υποτιμάτε τον εαυτό σας και την αξία σας. Ο Κρόνος σε αυτή τη θέση χτυπάει καμπανάκι στο συναισθηματικό σας κόσμο και θα πρέπει να τα ξεχωρίσετε σωστά και όχι να τα μπερδέψετε.
 
Στις 11 η Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, ομορφαίνει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο στον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές που θα κάνετε, ώστε να προχωρήσετε ευκολότερα σε νέα σχέδια. Οι αλλαγές θα είναι πιο εύκολες σε πράγματα που σας αρέσουν.
 
Στις 14 ο Άρης στους Διδύμους σε τετράγωνο στον Ποσειδώνα, ωθεί σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις, καθώς χάνεται εύκολα ο έλεγχος των πραγμάτων. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού και εντάσεις που θα χαλάσουν την εικόνα σας.
 
Στις 15 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, κάνει τη μέρα παράξενη και δε μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς γίνεται γύρω σας. Αποφύγετε καινούργια ξεκινήματα, γιατί θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια.
 
Στις 16 ο Ερμής στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, φέρνει τάσεις φυγής από την καθημερινότητα. Προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από υποχρεώσεις, που θα ρίξουν περισσότερο τη διάθεσή σας. O Ήλιος στους Ιχθείς σε τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, αυξάνει το άγχος και σας κάνει εριστικούς. Θα υπάρχει αρκετή καταπίεση και απαιτήσεις από τον εργασιακό σας χώρο. Η Αφροδίτη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργεί τάσεις απομόνωσης και συναισθηματική αστάθεια. Μειώνεται η εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους και κυριαρχεί το παρασκήνιο.
 
Στις 17 ο Ερμής στους Ιχθείς σε τετράγωνο στον Άρη στους Διδύμους, είναι απαγορευτική όψη για νέα ξεκινήματα, καθώς οι καθυστερήσεις και οι παραλείψεις όχι μόνο θα μπλοκάρουν αλλά και θα ανατρέψουν τρέχον σχέδια. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει. Ο Ήλιος στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ερμή στους Ιχθείς, είναι πολύ καλή διέλευση για να συζητήσουμε προσωπικά θέματα, να αναλύσουμε τις θέσεις μας και να γίνουμε απόλυτα κατανοητοί.
 
Στις 18 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο, και θα αποζητήσετε περισσότερη ασφάλεια, αλλά και κάλυψη των συναισθηματικών και υλικών σας αναγκών. Την περισσότερη ενέργειά σας θα την καταναλώνετε στο οικογενειακό περιβάλλον.  Θα είστε περισσότερο ήρεμοι και στις προσωπικές σας σχέσεις θα υπάρχει περισσότερο πάθος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς). Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, όπου είναι μια θετική όψη καθώς φέρνει λύσεις σε προβλήματα ή θέματα που υπάρχουν καιρό. Βελτιώνει σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές και δημιουργεί ειλικρινείς βάσεις για την πορεία. Ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας.
 
Στις 19 ο Ερμής περνάει στον Κριό, κάνοντάς σας ετοιμόλογους και μάχιμους επαγγελματικά και προσωπικά. Θα ενθουσιάζεστε γρήγορα, θα έχετε γρήγορη αντίληψη, ενώ η παρόρμηση θα σας χαρακτηρίζει σε συναντήσεις και επαφές. Καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο τις λεπτομέρειες και να μην τις προσπερνάτε, καθώς μέσα από αυτές θα βρείτε κλειδιά που θα σας ανοίγουν πόρτες για την επιτυχία.
 
Στις 20 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αυξάνει τις ευκαιρίες για σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μιλήστε με τα σωστά πρόσωπα για να προωθήσετε ιδέες και σχέδια.
 
Στις 21 η Νέα Σελήνη στον Κριό, απρόσμενα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε μετασχηματισμούς, ενώ θα νιώθετε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Η επιθυμία σας για αλλαγές θα σας κάνει ανυπόμονους με αποτέλεσμα να καθυστερείτε τις εξελίξεις. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν ή άτομα που σας ταλαιπωρούν ψυχικά. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας θετικά και μη τη σπαταλήσετε σε ρίσκα ή προκλήσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).
 
Στις 24 ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο, φέρνοντας αλλαγές σε προκαταλήψεις, ιδέες και δεδομένα. Θα επικρατήσει προσωρινά ένα χάος, καθώς η διαχείριση των αλλαγών θα σας φανεί βουνό, αλλά σκεπτόμενοι τους δρόμους που σας ανοίγονται και αφήνοντας τις πρωτότυπες ιδέες να συνυπάρξουν με τη λογική όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα, αποβάλετε από πάνω σας κάθε παρορμητική κίνηση και αφήστε και καμιά κριτική να πέσει στο τραπέζι ακόμα και αν είναι κόντρα σε αυτά που πιστεύετε.
 
Στις 26 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο, κάνοντάς σας υπερευαίσθητους καθώς σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση. Όμως, θα είστε αρκετά φιλόδοξοι και αποφασισμένοι να εργαστείτε σκληρά. Θα λειτουργείτε υπερπροστατευτικά απέναντι σε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα και καλό θα είναι να προσέξετε να μην το παρακάνετε και τους κάνετε να ασφυκτιούνε.
 
Στις 28 ο Ερμής στον Κριό σε σύνοδο με το Δία στον Κριό, είναι όψη που ενεργοποιεί την αισιοδοξία του Δία και χαρίζει ευεξία, καλή διάθεση και χαρούμενες επαφές. Θα θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να ανοίξετε συζητήσεις με τους γύρω σας.
 
Στις 30 ο Άρης στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες και επιτυχίες αν κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά. Μελετήστε προτάσεις που θα σας γίνουν και πράξτε αντίστοιχα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει κοντά σας κάποιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει και θα υπάρξει ερωτισμός, αλλά δε σας εγγυάται ότι θα υπάρχει διάρκεια.