Social Icons

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Εάν είστε συνειδητοποιημένοι  θα διαπιστώσετε ότι κάποια υπόθεσή σας τελειώνει. Πραγματοποιήστε σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή και όλα θα πάνε καλά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε σε πιο ουσιαστικές για εσάς σχέσεις και μη μένετε σε επιφανειακές. Εάν περνάει από το χέρι σας αναβάλετε για αργότερα σοβαρές συζητήσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε μια προσπάθεια να δικαιολογήσετε τη συμπεριφορά ενός καλού σας φίλου. Ξεπεράστε τις εντάσεις που δημιουργούν κρίσεις στις προσωπικές σας σχέσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζητώντας πλήρη υποταγή από τα άτομα του περιβάλλοντός σας γίνεστε καταπιεστικοί. Ο μόνος τρόπος για να βγείτε κερδισμένοι είναι να παραμείνετε σωστοί.
 
ΛΕΩΝ: Πλησιάστε άτομα που ξέρετε πως έχετε αδικήσει στο παρελθόν και βοηθήστε τα. Μάθετε να μην υποτιμάτε ούτε τους ανθρώπους, ούτε τις καταστάσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν μπορείτε να αποφύγετε την επανάσταση ενός συνεργάτη που είχατε πιέσει αρκετά. Αφήστε κατά μέρους τις γκρίνιες και περάστε περισσότερες ώρες με το ταίρι σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Νέες ευθύνες προβλέπεται να προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην σκέφτεστε σε ότι είναι να κάνετε την κούραση ή τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δημιουργήστε τα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες. Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά ξεσπάσματα, καθώς η ψυχολογία σας δε θα μείνει ανεπηρέαστη.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάζει το σκηνικό στην κοινωνική σας ζωή. Σας κάνει πιο ανοικτούς και προσιτούς στους γύρω ώστε να κάνετε πιο εύκολα καινούριες γνωριμίες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους ακόμα και αν θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια θα γίνουν αρκετά προνομιούχες, αφού θα είστε πιο συνεργάσιμοι μαζί τους.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε μεθοδικά και κυρίως να αναπτύξετε την κοινωνική σας δραστηριότητα για να βοηθήσετε την τύχη σας περισσότερο.
 
ΙΧΘΥΣ: Βάλτε τα δυνατά σας για να κάνετε ότι το καλύτερο για το μέλλον σας και να είστε σίγουροι ότι δε θα λείψουν τα άτομα που θα σας στηρίξουν στις προσπάθειές σας.