Social Icons

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Κυριακή 19 έως 25/2/23

ΚΡΙΟΣ:
Φροντίστε να δώσετε να καταλάβουν οι άλλοι αν συμβούν παρεξηγήσεις τις πραγματικές σας προθέσεις. Ενισχύστε τα σημεία που σας ενώνουν με πρόσωπα που αγαπάτε ιδιαίτερα και θεωρείτε απαραίτητα να υπάρχουν στη ζωή σας. Οι σχέσεις στον επαγγελματικό χώρο με συνεργάτες και άτομα κύρους παίρνουν μια πιο θετική τροπή που θα εξελιχθεί από τη στάση που θα κρατήσετε. Αν δείτε ότι υπάρχει κάποιες στιγμές έντονη παρασκηνιακή δράση, δεν υπάρχει λόγος ούτε να προσπαθήσετε να την αποτρέψετε, ούτε να αναμειχθείτε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να παραμείνετε μακριά και αποφύγετε να πείτε λόγια που αργότερα δε θα μπορείτε να πάρετε πίσω ή να αρνηθείτε ότι τα είπατε. Μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά και δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο ή καυγάδες χωρίς ουσία. Η εργασία σας θα έχει ανοδική πορεία, αλλά τα καθήκοντά σας ολοένα και θα αυξάνονται κρατώντας σας σε εγρήγορση. Είναι πολύ πιθανόν να παραμελήσετε λόγω εργασιακού φόρτου την προσωπική σας ζωή, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα αγαπημένα πρόσωπα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρξει μια κινητικότητα στην κοινωνική σας ζωή, γι’ αυτό αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο να κάνετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πιο σωστά διάφορες σχέσεις, ώστε να επωφεληθείτε από αυτές σε επίπεδο συνεργασιών. Σίγουρα δε θα λείψει η νευρικότητα και κάποιες δυσκολίες, όμως, θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ορισμένες γνωριμίες για την επαγγελματική σας πρόοδο, αλλά και για να λύσετε παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Αποκαταστήστε ισορροπίες για να γιατρέψετε πληγές.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, δείχνοντας αποφασιστικότητα και σταθερότητα. Θα διευκολυνθείτε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, αλλά και στους οικονομικούς σας στόχους. Κάνοντας σωστές κινήσεις να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες να μετανιώσετε αργότερα. Ακόμα και αν κάποιες στιγμές έχετε υπερένταση, θα μπορείτε να παραμείνετε αντικειμενικοί στην κρίση σας και αν διατηρήσετε μια δόση καχυποψίας θα αποφύγετε παγίδες.
Επανεξετάστε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες για να γίνετε πιο αποδοτικοί στην εργασία σας.
 
ΛΕΩΝ: Φροντίστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο και να τον αφιερώσετε σε άτομα που σας αγαπούν. Οι προσπάθειες που καταλάβετε για να εξελιχθούν τα πράγματα όπως θέλετε δεν είναι πάντα αρκετές, γιατί δε γίνεται πάντα να είναι όλα ελεγχόμενα. Υπάρχει η πιθανότητα ορισμένοι από τους συνεργάτες σας να σας δουν ως ανταγωνιστές και να αλλάξουν τρόπο συμπεριφοράς απέναντί σας. Φροντίστε να μην τους προκαλέσετε, γιατί θα τους επιβεβαιώσετε την λανθασμένη εντύπωση που έχουν και δε σας συμφέρει να τους χάσετε από το πλευρό σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργήστε μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα και αφεθείτε και εσείς σε αυτήν για να περάσετε καλά, να χαλαρώσετε, αλλά και να ξεκουραστείτε αφού στην ουσία το έχετε ανάγκη.
Εκμεταλλευτείτε τις δημόσιες σχέσεις και την κοινωνικότητά σας για να εξασφαλίσετε μια καλή πορεία όπου αυτή χρειάζεται. Αναζητήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με το περιβάλλον σας, αλλά και με τον εαυτό σας, αποφεύγοντας να γυρνάτε πίσω στο παρελθόν, που όχι μόνο σας πληγώνει, αλλά και σας εγκλωβίζει.
 
ΖΥΓΟΣ: Περιποιηθείτε περισσότερο τον εαυτό σας και τονίστε τα ήδη υπάρχοντα ωραία στοιχεία που διαθέτετε. Όχι μόνο θα φαίνεστε πιο γοητευτικοί στα μάτια των άλλων, αλλά θα νιώσετε και εσείς καλύτερα με τη βελτίωση της εικόνας σας. Επίσης δεν είναι κακό να αλλάξετε στυλ ή να κάνετε μικρές επεμβάσεις στην γκαρνταρόμπα σας. Μικρή προσοχή στο στρες που προέρχεται από τον εργασιακό χώρο που θα τεντώσει τα νεύρα σας. Ενισχύονται θετικά τα εργασιακά σας θέματα και αυξάνεται η τύχη σας στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μικρές ανατροπές ή καθυστερήσεις δεν πρέπει να σας τρομάξουν, αν έχετε φροντίσει να τακτοποιήσετε από πριν υποχρεώσεις προς τρίτους. Διατηρήστε τις ισορροπίες στην διαχείριση των χρημάτων σας και δε θα χρειαστεί να αναβάλετε κάτι που θα σας είναι χρήσιμο. Η τύχη βοηθάει να συσφίξετε σχέσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και να πετύχετε σημαντική υποστήριξη, ενώ παράλληλα θα ανακαλύψετε τρόπους και μεθόδους που θα συμβάλλουν στη ρύθμιση θεμάτων που εκκρεμούν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η φορτωμένη ατμόσφαιρα στις συνεργασίες σας δημιουργείται από τις απαιτήσεις ατόμων με κύρος του εργασιακού σας χώρου και καλό θα ήταν να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε κανονισμούς. Αναπτύξτε την ερωτική σας διάθεση δίνοντας πνοή ανανέωσης στα σχέδια που έχετε στα σκαριά. Το σίγουρο είναι πως θα θέλετε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με όποιο τρόπο μπορείτε. Στη συνέχεια θα διαπιστώσετε πως έχουν γίνει πολλές αναθεωρήσεις μέσα σας και ότι έχουν αλλάξει αρκετές από τις επιθυμίες και τα όνειρα που έχετε για τη συναισθηματική σας πορεία.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η προσοχή πολλών θα είναι στραμμένη επάνω σας, γι’ αυτό φροντίστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στον τρόπο που θα επικοινωνείτε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που θα πείτε, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις. Είναι κρίμα να απομακρύνετε από κοντά σας, ένα από τα πρόσωπα που θα ενδιαφερθούν για εσάς λόγω κακής συνεννόησης. Να θυμάστε πως δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να προχωρήσετε σε επιπόλαιες σχέσεις με προδιαγεγραμμένη ημερομηνία λήξεως.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αρχίσετε να τα βλέπετε όλα πιο αισιόδοξα, ενώ η συναναστροφή σας με ορισμένα φιλικά πρόσωπα, θα σας κάνει να βλέπετε αλλιώς πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένα. Αποφύγετε οι δεσμευμένοι να ξεκινήσετε το παιχνίδι των αντιπαραθέσεων γιατί θα βρεθείτε σε αντίπαλα στρατόπεδα, κάτι καθόλου ευνοϊκό για την πορεία της σχέσης σας. Προτιμήστε να μην ανοίξετε καμία συζήτηση, ειδικά αν θα εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα της οικογένειας, καθώς δε θα μπορείτε να βρείτε σωστούς δίαυλους επικοινωνίας και μία λέξη που θα ακουστεί κάπως θα πυροδοτήσει εντάσεις και καυγάδες.
 
ΙΧΘΥΣ: Διαφυλάξτε τη σχέση σας κρατώντας χαμηλούς τόνους. Μη βιαστείτε να μετανιώσετε για τις επιλογές που έχετε κάνει. Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται, ειδικά αν βγάζετε συμπεράσματα με κακή ψυχολογία. Το να βάλετε τα συναισθήματά  σας στο μικροσκόπιο, δεν είναι η καλύτερη μέθοδος για να αποφύγετε άσχημες σκέψεις. Εάν κρατηθείτε και αποφύγετε ξεσπάσματα θυμού, στην πορεία τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και θα θυμηθείτε τον καταλυτικό ρόλο που παίζει στη ζωή σας το έτερον σας ήμισυ.