Social Icons

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Προβείτε σε αλλαγές ύστερα από μια σύντομη φάση αναθεωρήσεων. Επιβάλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας ενέργειες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η κάλυψη των άμεσων οικογενειακών σας αναγκών θα γίνει με τη βοήθεια της οικογένειάς σας. Ξεκαθαρίστε ποιες είναι οι επιδιώξεις σας γιατί δεν υπάρχει μέση λύση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι προσωπικές σας συναισθηματικές ανασφάλειες δε σας αφήνουν να δεχτείτε και αυτές που έχει ο σύντροφός σας. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους στον εργασιακό σας τομέα, πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μοιράστε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας και τοποθετήστε τους σε θέσεις που τους ταιριάζουν. Βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις και κερδίστε αυτά που θέλετε.
 
ΛΕΩΝ: Αφού δεν έχετε να χάσετε τίποτα, δώστε μια δεύτερη ευκαιρία εκεί που πρέπει. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας θα ευνοούνται, ενώ παράλληλα θα έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανακαλύψτε νέες μεθόδους ανάπτυξης, γιατί παρόλο που θα υπάρχουν αρκετές επιτυχίες θα διαπιστώσετε και ορισμένες ελλείψεις που θα πρέπει να τις καλύψετε με περισσότερη εργασία.
 
ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε το μέτρο και μην παρασυρθείτε και μπλεχτείτε σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Προτιμήστε να βρεθείτε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους που σας αγαπούν και το ξέρετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε ένα απολογισμό ζωής και να βγάλετε από πάνω σας καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις αντιξοότητες και τις αναβολές που θα εμφανιστούν. Θα ήταν αρκετό χρήσιμο να προνοήσετε και να περιορίσετε τα έξοδά σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί με σωστές κινήσεις μπορούν να αποδώσουν αυτά που περιμένετε και ακόμα παραπάνω.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γίνετε πιο υπεύθυνοι και μη φέρνετε σε δύσκολη θέση πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, που δεν έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις δικές σας οικονομικές υποχρεώσεις.
 
ΙΧΘΥΣ: Η δύναμη και η αντοχή σας θα αυξηθεί σημαντικά, για να είστε πιο υπεύθυνοι και πιο δυναμικοί, αρκεί να κάνετε μια προσπάθεια παραπάνω να παλέψετε για αυτά που σας ανήκουν.