Social Icons

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Προτιμήστε να κρατήσετε σιγή ιχθύος και να μιλήσετε όταν θα έχουν κοπάσει οι εντάσεις. Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη υλική ικανοποίηση.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ανοίξτε νέες προοπτικές στην εργασία, αφήνοντας τη λογική να δουλέψει και να επικρατήσει. Δεν είναι πολυτέλεια να απαιτήσετε και διεκδικήσετε μια ισορροπημένη ερωτική ζωή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες ανασφάλειες έρχονται να σας αναστατώσουν αλλά θα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε. Υπάρχει η δυνατότητα να ομορφύνει η σχέση σας, γι’ αυτό αποφύγετε τις υπερβολές.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όταν συζητάτε για τη σχέση σας μην κάνετε τόσο τους άνετους, γιατί πολύ σύντομα θα το μετανιώσετε. Πριν βάλετε περισσότερο πάθος, χρειάζεται να κατανοήσετε τους ρυθμούς του συντρόφου σας.
 
ΛΕΩΝ: Χρειάζεται να κάνετε μια πιο ήρεμη προσέγγιση για να λύσετε τις διαφορές που έχετε. Μην αφήσετε εξωτερικές επιρροές να κάνουν κουμάντο στη ζωή σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασυνήθιστες προοπτικές θα σας παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα. Νέες ιδέες και σχέδια, θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Ξεπεράστε την ανάγκη σας να είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Προστατεύστε τον εαυτό σας και μην αφήσετε το νευρικό σας σύστημα να καταρρεύσει.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σας τρομάζουν τα μεγάλα λόγια από συνεργάτες που ξέρετε ότι είναι θρασύδειλοι. Σε ότι υπάρχεις τη ζωή σας και σας προκαλεί πλήξη, απλώς προβείτε σε αλλαγές.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αισιοδοξία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας. Οι κοινωνικές δραστηριότητες θα σας επιφορτίσουν με νέες υποχρεώσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε στη θέση τους όσους σας ζητούν μονίμως οικονομική υποστήριξη. Θέστε όρια σε άτομα που είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως και μην μπλοκάρετε την ενέργειά σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με τα φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι μόνο με τη δουλειά. Η εξέλιξη της προσωπικής σας σχέσης θα εξαρτηθεί από τις αμοιβαίες υποχωρήσεις.
 
ΙΧΘΥΣ: Έχετε τη δυνατότητα να απλοποιήσετε τις καταστάσεις πριν αρχίσουν να γίνονται πολύπλοκες. Όσο και αν κάποια άτομα σας προκαλέσουν, προτιμήστε τη σιωπή.