Social Icons

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Για να μη χάσετε αυτούς που αγαπάτε, εκφράστε την αγάπη σας σε καθημερινή βάση. Διεκδικήστε ότι σας ανήκει και μάθετε να μη χαρίζετε τίποτα σε κανέναν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ξεπεράστε ότι σας ταλαιπώρησε αρκετά στο παρελθόν και αναζωογονηθείτε. Προτιμήστε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας απ’ το να απογοητεύεστε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν υπάρχει λόγος να συγκρούεστε και να αναλώνεστε με ανθρώπους που σας ταράζουν. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες γίνεται, για να ξεπεράσετε τις διακυμάνσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι τελείως λάθος να εμπιστεύεστε άτομα που στο παρελθόν σας έχουν προδώσει. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον φερθείτε διπλωματικά.
 
ΛΕΩΝ: Ο μεγάλος συντηρητισμός θα σας φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Οι ικανότητες θάρρους και αυτοελέγχου που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν σε μια υπόθεσή σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εργασίες που θα κάνετε στο παρασκήνιο θα σας φέρουν νικητές την κατάλληλη στιγμή. Αλλάξτε δρόμο αν νομίζετε ότι έχετε δοθεί σε μια σχέση που σας οδηγεί σε αδιέξοδο.
 
ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποφύγετε ενέργειες που είναι άκρως αντιπαραγωγικές. Να είστε σαφείς σε ότι ζητάτε και φροντίστε να μην προβείτε σε συζητήσεις που δεν διευκρινιστικές.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άσκοπα έξοδα, προκειμένου να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά. Μην επιτρέπετε στον εκνευρισμό σας να γίνετε η αιτία καθημερινών προστριβών.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαράξτε νέα κοινή πορεία πλεύσης με τους συνεργάτες σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Με διπλωματία θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αμελήσετε να πλησιάσετε ένα φιλικό πρόσωπο που σας έχει ανάγκη. Οι συνεχόμενες και ατελείωτες κρίσεις οφείλονται στην ανυποχώρητη θέση σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οπλιστείτε με υπομονή και ασχοληθείτε εντατικότερα με τις εκκρεμότητές σας. Οι ξεκάθαρες συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλές επιλογές.
 
ΙΧΘΥΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε σχέσεις με πρόσωπα που είστε βαθιά συνδεδεμένοι. Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις πριν γίνουν πιο πολύπλοκες και μη γίνεστε ευάλωτοι σε ότι προκύπτει.