Social Icons

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Μπορεί το ταίρι σας να σας καταπιέζει με τη ζήλια του, αλλά χωρίς αυτήν δε λειτουργείτε. Αποφύγετε τους καυγάδες και τα αντίποινα που θα διαταράξουν τη σχέση σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Έχει φτάσει η στιγμή που δε γίνεται να γίνει το δικό σας και πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Μην αφήσετε μια αβάσιμη πληροφορία που θα πάρετε να κάνει τον εργασιακό σας χώρο πεδίο μάχης.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε μια συζήτηση που θα είστε ειλικρινείς και θα αποδεχθείτε και τις αδυναμίες σας. Περιορίστε τις απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας, γιατί τον πιέζετε πολύ.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χαράξτε κοινή πορεία με το σύντροφό σας και ακολουθήστε την πιστά χωρίς αλλαγές. Μπορεί να σας αρέσει το σασπένς αλλά στη σχέση σας δε χωράει παρασκήνιο.
 
ΛΕΩΝ: Μην εγκαταλείπετε ότι σας δίνει χαρά και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς. Για να ανταπεξέλθετε σε προκλήσεις, φανείτε δυναμικοί και εργατικοί.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διοχετεύστε την υπερένταση στον ερωτικό τομέα και περάστε ένα υπέροχο βράδυ. Κρατήστε αποθέματα δυνάμεων και μην τις εξαντλείται όλες σε επαγγελματικά θέματα.
 
ΖΥΓΟΣ: Επιτρέψτε στην αισιοδοξία να κυριαρχήσει και να πρωταγωνιστήσει στη καθημερινότητά σας. Οι νέοι στόχοι που θα θέσετε θα απαιτήσουν από εσάς μεγαλύτερη υπευθυνότητα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τα κοινά που σας ενώνουν με τους φίλους σας. Εάν προσπαθήσετε να είστε εκδικητικοί με κάποιους λόγω ζήλιας, θα το μετανιώσετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή κάνοντας αυθόρμητες κινήσεις. Ανεβείτε ψυχολογικά, προετοιμάζοντας ένα όμορφο ραντεβού με το σύντροφό σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκινήστε να κάνετε θετικές σκέψεις για να απολαύσετε τα αποτελέσματα των αλλαγών. Μπείτε στην ουσία των πραγμάτων και μην ασχολείστε με λεπτομέρειες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιστρέφετε σε θέματα του παρελθόντος που ήδη τα έχετε εξαντλήσει. Μην επιμένετε σε γεγονότα που δε σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά και σας μπλοκάρουν.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην εξαντλήσετε όλες σας τις δυνάμεις στα επαγγελματικά σας θέματα. Επανεξετάστε τα αισθήματά σας απέναντι ε ένα πρόσωπο που αγαπάτε.