Social Icons

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Πρέπει να είστε διπλωμάτες με ένα συνεργάτη που θέλει να περάσει τις απόψεις του. Προωθήστε τα σχέδια σας χωρίς περαιτέρω εμπόδια και καθυστερήσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Επιχειρήστε να βάλετε μπροστά τα επαγγελματικά σας σχέδια και  επεκταθείτε με καινούριες συνεργασίες. Διατηρήστε τις ισορροπίες που χρειάζονται και μην ξεφύγετε από τα όρια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε τις κατάλληλες διασυνδέσεις, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σταδιακά σε επιτυχή μονοπάτια, χωρίς να ξεχνάτε πως η επιτυχία απαιτεί αγώνες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σας συμφέρει να μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας, άσχετα αν υπάρχουν στιγμές που σας εκνευρίζουν ή αισθάνεστε ότι σας αδικούν.
 
ΛΕΩΝ: Θα έρθουν καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας για να προβείτε σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ δε θα λείψουν και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα προκληθεί μια κάποια νευρικότητα, γι’ αυτό θα πρέπει να μη βιάζεστε να πείτε ή να κάνετε πράγματα. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν.
 
ΖΥΓΟΣ: Μια καινούρια εποχή ξεκινάει για να ξεπεράσετε με επιτυχία τους προβληματισμούς σας χωρίς να ανακόψετε την επαγγελματική σας πορεία.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναστάτωση θα υπάρξει στις φιλικές σας σχέσεις αν βιαστείτε να πάρετε θέσεις πριν ολοκληρώσουν την άποψή τους, γιατί έχετε το ιδίωμα να θυμώνετε για λάθη και παρατυπίες άλλων σε τρίτους.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να υπάρξουν και απρόοπτα που θα σας αιφνιδιάσουν, αλλά θα είναι κατά κανόνα ευχάριστα και θα αφορούν κυρίως το συναισθηματικό σας τομέα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχική σας ισορροπία, γιατί βρίσκεστε σε μια περίοδο που έχετε ανάγκη από επικοινωνία και να διαμορφώστε το κλίμα υπέρ σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε στα σοβαρά την υγεία σας την οποία έχετε παραμελήσει τα τελευταία χρόνια. Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και προσέξτε την υπερκόπωση.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι πιθανότητες επιτυχίας που θα έχετε θα είναι αρκετές, αρκεί να αποβάλετε όσο μπορείτε το άγχος από τη ζωή σας και να δώσετε τη θέση στην αισιοδοξία.