Social Icons

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Κυριακή 5 έως 11/2/23

ΚΡΙΟΣ:
Θα μπορέσετε να πετύχετε μεγάλα βήματα προόδου, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στον οικονομικό σας τομέα. Θα έχετε την ευκαιρία να αμυνθείτε σε γεγονότα που μπορεί να προκύψουν, γι’ αυτό ξεκινήστε από τώρα να αναλογίζεστε τις υποχρεώσεις που έχετε και φανείτε προσεκτικοί με τα έξοδά σας, καθώς δε χρειάζεται να σας πιάσει καταναλωτική μανία. Ένας καλός σας φίλος, ένας γείτονας, ακόμα και κάποιος που σας σύστησαν στον εργασιακό χώρο ή στο οικογενειακό περιβάλλον, είναι πιθανό να γίνει σχέση ζωής.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Κερδίστε τους γύρω με την αυθόρμητη συμπεριφορά σας και αφήστε τη γοητεία σας να κλέψει καρδιές. Οι δεσμευμένοι εκφράστε στο σύντροφό σας με λόγια τα συναισθήματά σας ακόμα και αν φαντάζουν υπερβολικά. Θα εκτιμήσει ότι του ανοίξατε την καρδιά σας και θα φανερώσει ένα πρόσωπο που δεν είχατε καταλάβει ότι διαθέτει και το έκρυβε γιατί δεν είχε καταλάβει τι πραγματικά νιώθετε. Αναζωπυρώστε το πάθος και απολαύστε τις στιγμές με το σύντροφό σας. Μια απόδραση από την καθημερινότητα μπορεί να ανανεώσει τη σχέση σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας. Γνωρίστε κόσμο και γενικά κινηθείτε γρήγορα για να κλείσετε προτάσεις ή συμφωνίες επαγγελματικές που σας εξυπηρετήσουν στην πορεία. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν αλήθειες που μέχρις στιγμής δεν ήταν αντιληπτές.
Βασικό σας μέλημα πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση των στόχων σας, αν θέλετε να ενισχύσετε θετικά τον οικονομικό σας τομέα. Εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας χάρισμα για να ξεφύγετε από τις παγίδες που κάποιοι θα προσπαθήσουν εσκεμμένα να σας στήσουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε θέματα που θα σχετίζονται με το οικογενειακό σας περιβάλλον, φροντίστε να είστε οργανωμένοι για να ξέρετε πως θα κινηθείτε χωρίς να προκαλέσει αντιδράσεις. Οι αλλαγές που έχετε αποφασίσει να κάνετε θα αρχίσουν να είναι σεβαστές και αποδεκτές από τους γύρω σας. Αυτό που έχετε ανάγκη είναι αγάπη, αρμονία και ισορροπία και απ’ ότι όλα δείχνουν δε θα σας λείψουν. Οι επιλογές που θα κάνουν αγαπημένα άτομα θα σας ικανοποιούν και θα σας βρίσκουν σύμφωνους.
 
ΛΕΩΝ: Θα σας παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες για να κάνετε καινούριες επιλογές και θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε κερδισμένοι. Το σίγουρο είναι πως θα ανακουφιστείτε από εκκρεμότητες, ενώ τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να στρώνουν, μειώνοντας ορισμένους από τους προβληματισμούς σας. Αρχίστε να αγωνίζεστε για το μέλλον σας, βλέποντας την κάθε στιγμή που θα ζείτε σα μοναδική. Φροντίστε να κάνετε κινήσεις που θα σας ανεβάσουν ακόμα ψηλότερα και να ζητάτε αποτελέσματα που θα είναι πιο διαχρονικά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συνεχείς σας προσπάθειες τον τελευταίο καιρό για να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αρχίζουν να καρποφορούν, ενώ παράλληλα ομορφαίνουν και οι συναισθηματικές σας σχέσεις. Μην αφήσετε παλιές διαφωνίες να σας χαλάσουν το όμορφο κλίμα που θα δημιουργηθεί. Τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στην ζωή σας θα φτιάξουν την ψυχολογία σας. Απλοποιείστε τις σκέψεις σας για να ζήσετε το παρών και μην αναλώνεστε σε ανούσια θέματα. Μπορεί το παρελθόν να υπάρχει αλλά δεν υπάρχει λόγος να ζείτε ή να συμβιβάζεστε με αυτό.
 
ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να κάνετε καινούρια ξεκινήματα από το παρελθόν αλλά και από το παρών για να νοιώσετε πιο ανακουφισμένα. Από εσάς εξαρτάται πως θα εξελιχθούν σχέσεις και συνεργασίες. Σας δίνονται ευκαιρίες για να βελτιωθούν αυτά που προσδοκάτε ή να ανανεωθούν αυτά που μέχρι τώρα είχαν βαλτώσει. Να έχετε υπόψη σας πως επειδή αρκετές φορές η ενεργητικότητά σας θα είναι μειωμένη, κάθε προσπάθεια υπέρβασης των δυνατοτήτων σας μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία σας. Να είστε ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη, καθώς κάτι καλύτερο πρόκειται να ξεκινήσει στη ζωή σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο συγκρατημένοι στις κινήσεις σας και να μην αναλάβετε υποθέσεις που είναι πέρα από τις δυνάμεις σας. αντιθέτως προτιμήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Ίσως η τύχη σε ορισμένες περιπτώσεις σας βοηθήσει με κάπως ανορθόδοξο τρόπο. Όμως, μην ανησυχήσετε αφού καταστάσεις που θα πάρουν τέλος θα αποβεί ευνοϊκό για σας, καθώς θα ξεκινήσετε νέες διαδρομές που θα σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο. Είναι πολύ πιθανόν να βρείτε περισσότερη σταθερότητα σε μια σημαντική σας σχέση, αφού θα περάσει στο στάδιο της ωρίμανσης.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα πρέπει να δείξετε περισσότερη προσοχή σε κάποιες παραμέτρους στον εργασιακό χώρο πριν προβείτε σε ουσιαστικές ενέργειες. Χαμηλώστε τους τόνους και ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Ίσως σας προβληματίσει κάτι και να χρειαστεί να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Αλλάξτε συμπεριφορά και γίνετε πιο υπομονετικοί με όσους σας περιβάλλουν. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο αν μάθετε να αφήνετε τα πάντα να γίνονται στην ώρα τους. Θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας ακόμα και αυτές που έχουν υποστεί σημαντική φθορά, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια νέα εποχή θα ξεκινήσει για την ερωτική σας ζωή, που θα βοηθήσει να εισχωρήσετε πιο βαθιά στη σχέση σας, αλλά και στην δική σας συμπεριφορά. Αυτό που θα έχει περισσότερη σημασία τώρα, είναι να μάθετε να είστε συνεπείς απέναντι στο σύντροφό σας από αυτά που μπορεί να του πείτε έως αυτά που θα θέλετε να κάνετε. Εάν υπάρχει κάτι που δε σας ικανοποιεί στη σχέση σας, κάντε μια σοβαρή συζήτηση με το σύντροφό σας, ώστε να εξομαλύνετε την κατάσταση και να βελτιώσετε το κλίμα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αδέσμευτοι φροντίστε να μην καταναλώνετε το χρόνο σας σε άχρηστες συζητήσεις ή γνωριμίες, καθώς θα υπάρξει αρκετή κίνηση που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Ναι μεν πρέπει να γίνετε πιο συζητήσιμοι και πιο κοινωνικοί, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να το παρακάνετε και να ξεφύγετε των ορίων. Υπάρχουν πολλά που πρέπει ακόμα να φροντίσετε πριν προχωρήσετε σε μια σοβαρή σχέση, όπως οι εναλλαγές της διάθεσής σας ή ο άστατος χαρακτήρας.
 
ΙΧΘΥΣ: Κατασταλάξτε με σοβαρότητα στο πως θέλετε να είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα για να είστε απολύτως σίγουροι για τις επιλογές σας. Εάν ήδη έχει φανεί στον ορίζοντα το άτομο που είναι σίγουρο και σας γεμίζει σιγουριά, αρχίστε να συγκεντρώνεστε προς αυτήν την κατεύθυνση και μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια να του δείξετε τα αισθήματά σας για κάτι άλλο που ακόμα δεν ξέρετε τι θα είναι. Επίσης, επειδή τα πάντα είναι πιθανά αυτό το μήνα στο συναισθηματικό τομέα μη σας κάνει έκπληξη αν φιλικό σας πρόσωπο αρχίσει να εκδηλώνεται προς το πρόσωπό σας.