Social Icons

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Η καρδιά διαθέτει περισσότερη κατανόηση, γι’ αυτό προσπαθήστε να αγγίξετε το σύντροφό σας περισσότερο συναισθηματικά. Η τύχη δε σας εγκαταλείπει εύκολα, αλλά οργανωθείτε για να έχετε αποτελέσματα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μη ρισκάρετε σε ριψοκίνδυνες και αβέβαιες επενδύσεις και μην εκτίθεστε σε χώρους που δε γνωρίζετε καλά. Ένας τρόπος για να ανεβείτε ψυχολογικά, είναι να ανανεώσετε το χώρο που ζείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις κακόβουλες λεκτικές επιθέσεις που θα δεχθείτε από κάποιους, απαντήστε τους δεόντως. Βάλτε υψηλούς στόχους για την επαγγελματική σας ζωή και όχι ημίμετρα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην υποχωρήσετε στην πρώτη δυσκολία, αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας. Προσαρμοστείτε στη νέα τάξη πραγμάτων με λιγότερο άγχος, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν ψυχικά.
 
ΛΕΩΝ: Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και θα βρείτε πολύ σύντομο το σύντροφο που σας ταιριάζει. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και πολλοί δύσκολοι συνεργάτες σας θα αλλάξουν γνώμη.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χειριστείτε χωρίς ρίσκο τα οικονομικά σας και οργανώστε σωστά το χρόνο σας. Αποφασίστε μια κίνηση που θα βελτιώσει την καριέρα σας, χωρίς να αφήσετε αναξιοποίητες επαγγελματικές ευκαιρίες.
 
ΖΥΓΟΣ: Μια καινούρια συναισθηματική κατάσταση, θα περάσει από πολλά πριν σταθεροποιηθεί. Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με καταστάσεις που δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν σπαταλάτε τον ελεύθερο χρόνο σας σε ανούσια πράγματα, θα πέσετε ψυχολογικά. Τολμήστε να αλλάξετε τις συνθήκες που επικρατούν στον εργασιακό σας χώρο και θα ανανεωθείτε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες, αλλάζοντας τους ρυθμούς σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν ένας τομέας σας δεν πάει και τόσο καλά, πρέπει να κάνετε ανακατατάξεις. Διευκρινίστε εκ νέου ορισμένα ασαφή σημεία, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη γκρινιάζετε για τις αντιξοότητες που εμφανίζονται, αλλά διορθώστε τις. Μπορεί οι αυτοπεριορισμοί να σας μπλοκάρουν, αλλά η διάθεσή σας για να απελευθερωθείτε ενεργοποιείται.
 
ΙΧΘΥΣ: Δε σας πιέζει κανείς και από εσάς εξαρτάται να κάνετε κάτι για να πάψετε να αισθάνεστε θύμα. Οι μικρές παγίδες που διαισθάνεστε, εντοπίζονται στην ασυνεννοησία μέσα στις σχέσεις σας.