Social Icons

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα με τόλμη και ρεαλιστικές λύσεις. Οι οικονομικές σας σκέψεις θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται, αλλά δε θα καταλήγετε σε σαφή συμπεράσματα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι συγκρίσεις με το παρελθόν, δε σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας. Η αβεβαιότητα για τη σωστή εξέλιξη των επαγγελματικών σας, θα αρχίσει να γίνεται βασανιστική.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η δημιουργικότητα και κάποια αναξιοποίητα ταλέντα σας, θα γίνουν καινούριες πηγές εσόδων. Η υπέρμετρη καταναλωτική σας μανία, θα χειροτερέψει την οικονομική σας κατάσταση.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε διαφωνίες να γίνουν εμπόδιο σε άλλους τομείς της ζωής σας που πάνε καλά. Μην επωμιστείτε αποτελέσματα αποφάσεων που έχουν πάρει άλλοι και με τα οποία εσείς δεν είστε σύμφωνοι.
 
ΛΕΩΝ: Εκφράστε στα οικογενειακά σας πρόσωπα τις αντιρρήσεις που έχετε για κάποιο κληρονομικό θέμα. Βρείτε ριζικές λύσεις για εργασιακά σας προβλήματα και μην μπαλώνετε καταστάσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να στηρίξετε τις προσπάθειές σας, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Το μόνο που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, είναι να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο.
 
ΖΥΓΟΣ: Το παρασκήνιο που θα υπάρχει σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, θα χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη σας προδώσουν οι ίδιες οι κινήσεις ή οι αποφάσεις σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συγκεντρωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν και βρείτε λύσεις βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας. Αναδιοργανώστε το καθημερινό σας πρόγραμμα για να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε ότι επιθυμείτε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι η καλύτερη και η απαραίτητη βάση για τη σχέση σας που φαίνεται να περνάει τεστ αντοχής. Εγκυμονεί κινδύνους, να υποστηρίζετε πρόσωπα που δε γνωρίζετε σωστά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι περίεργες ψυχολογικές σας αλλαγές, μπορεί να επηρεάσουν μια φιλική σας σχέση. Πάρτε πρωτοβουλίες που σας είναι αναγκαίες και αφήστε τους συνεργάτες σας να πουν τις ιδέες τους.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όταν οι γύρω σας δεν μπορούν να σας καταλάβουν, δε σημαίνει πως πρέπει να τους παρεξηγείτε. Εάν υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια, αντιμετωπίστε τις με ψυχραιμία.
 
ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, χωρίς να πάρετε άμεσα θέση. Μην αφήσετε να σας απορροφήσουν τα οικογενειακά προβλήματα και αντισταθείτε στις απαιτήσεις των άλλων.