Social Icons

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 
Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Απρίλιος...

Στις 1 η Νέα Σελήνη στον Κριό, απρόσμενα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε μετασχηματισμούς, ενώ θα νιώθετε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Η επιθυμία σας για αλλαγές θα σας κάνει ανυπόμονους με αποτέλεσμα να καθυστερείτε τις εξελίξεις. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν ή άτομα που σας ταλαιπωρούν ψυχικά. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας θετικά και μη τη σπαταλήσετε σε ρίσκα ή προκλήσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).
 
Στις 2 ο Ήλιος στον Κριό σε σύνοδο με τον Ερμή, σας δίνει την ευκαιρία να προσεγγίσετε τους συνεργάτες σας και να αναλύσετε τις απόψεις σας για να σας καταλάβουν καλύτερα, αρκεί να μη βγάζετε εκνευρισμό.
 
Στις 5 ο Άρης στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, φέρνουν βιαιότητα, κούραση και άγχος. Η ψυχολογία σας θα πέσει και η αισιοδοξία σας θα μειωθεί αισθητά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην γκρινιάζετε συνεχώς.
 
Στις 6 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς, στην καλύτερή της θέση, αυξάνοντας το συναίσθημα και βάζοντας τον έρωτα σε πρώτο πλάνο. Δημιουργεί νέες ελπίδες σε προσωπικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη φαντασία και βγάζει στην επιφάνεια καλλιτεχνικά ταλέντα. Η διαίσθηση θα παίζει σημαντικό ρόλο,  γι’ αυτό δώστε σημασία στη συμπεριφορά και τις κινήσεις των άλλων για να πάρετε τις σωστές πληροφορίες και να κινηθείτε αναλόγως. Εκμεταλλευτείτε την θέση της Αφροδίτης για να χαράξετε το δρόμο προς την ευτυχία, αποβάλλοντας αρνητικές επιρροές που κάποιες στιγμές θα προκαλούνται από την Παρθένο που βρίσκεται απέναντι εκλογικεύοντας ότι νιώθετε. Σε επαγγελματικό επίπεδο κρίνεται σκόπιμο να είστε εγκρατείς σε οικονομικές συμφωνίες, καθώς θα έχετε την τάση να ξοδεύετε πολύ περισσότερο από όσο αντέχει η τσέπη σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς), όπως και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος).


Στις 7 ο Ερμής στον Κριό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, σας γεμίζει αναποφασιστικότητα και μειώνει τις αντιστάσεις σας απέναντι σε κινδύνους και ακραίες αποφάσεις.
 
Στις 8 ο Ερμής στον Κριό σε εξάγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, σας ωθεί να προωθήσετε σχέδια και στόχους κρατώντας αποστάσεις από άτομα που δε γνωρίζετε καλά ή είναι αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.
 
Στις 10 ο Ερμής στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αλλάζει τη συμπεριφορά σας και οι νευρικότητα που θα σας διακρίνει θα απομακρύνει από κοντά σας ορισμένα άτομα.
 
Στις 12 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με την πραγματικότητα και κάνοντάς σας περισσότερο ρεαλιστές. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, αλλά και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε ότι σας απασχολεί. Δίνει σάρκα και οστά στις ιδέες, στα σχέδια και στους στόχους σας. Οι επαφές σας κρίνονται από σοβαρότητα, βάζοντας το υπόβαθρο για μεγάλες συνεργασίες. Μέσα από συζητήσεις θα βρίσκετε εναλλακτικές λύσεις για ότι προσκρούει σε εμπόδια, ενώ η ηρεμία και η λογική, θα βοηθάει να εκφράζεστε σωστά. Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας, διατηρώντας ανοιχτό μυαλό και παραμερίζοντας αμετακίνητες θέσεις. Ο Δίας στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, απαιτεί να είστε προσεκτικοί,  προκειμένου να ξεχωρίσετε το όνειρο από την ουτοπία για να ξέρετε τι μπορεί να πραγματοποιηθεί. Η έμπνευση και η δημιουργικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα.
 
Στις 13 ο Ήλιος στον Κριό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, βοηθάει να εκφραστείτε δημιουργικά και να αναλάβετε καθήκοντα με σύνεση. Η εργατικότητα επιβραβεύεται.
 
Στις 16 η Πανσέληνος στο Ζυγό, βγάζει στην επιφάνεια εγωιστικές συμπεριφορές και ακραίες απαιτήσεις. Υπάρχει δυσκολία στο να αποκατασταθούν οι ισορροπίες, καθώς απρόσμενες εντάσεις θα φέρνουν αναστάτωση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Ο Άρης περνάει στους Ιχθείς, κάνοντάς σας επιθετικούς σε συναισθηματικό επίπεδο οπότε προσπαθήστε να μην πιέσετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να αντέξετε. Αφήστε η διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς πισωγυρίσματα. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).
 
Στις 18 ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, φέρνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις. Θα υπάρχει ηρεμία και καλή διάθεση, όψη που κάνει τη μέρα ιδανική για να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αν τυχόν υπάρξουν διαφορές εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, απλά αφήστε το να περάσει. Ο Ερμής στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, οι αλλαγές θα εμφανίζονται εκεί που δε τα περιμένετε με ξαφνικά νέα, που θα κρύβουν ιδέες για καινούργια πράγματα. Επανεξετάστε τους στόχους σας και υιοθετείστε  νέες επαγγελματικές επιδιώξεις. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, είναι διέλευση που προκαλεί απρόοπτα και εκπλήξεις, γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, προτάσεις για συνεργασίες και επαφές με άτομα από το παρελθόν. Ο Ήλιος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μείνετε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και κουτσομπολιά που θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Μη δώσετε δικαιώματα στους γύρω σας, γιατί δε θα σας αρέσει να ανακατευτούν στη ζωή σας.
 
Στις 24 ο Ερμής στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, δημιουργεί προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Ασυνεννοησία, αναταραχή και έντονο παρασκήνιο θα σας φέρουν στα όριά σας και ίσως σε ρήξη με ορισμένους συνεργάτες. Ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, προωθεί θέματα εργασίας και καριέρας, χωρίς να αφήνει παραπονεμένο το συναισθηματικό σας τομέα.
 
Στις 27 ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με το Δία στους Ιχθείς, κάνει τις συζητήσεις σας ενδιαφέρουσες και δημιουργικές, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθάει να καταλήξετε σε αποφάσεις είτε προσωπικού, είτε επαγγελματικού χαρακτήρα. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τη φαντασία σας και σας κάνει υπέρμετρα δημιουργικούς δίνοντας αξιόλογα αποτελέσματα.
 
Στις 28 ο Ερμής στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οι συζητήσεις που θα κληθείτε να κάνετε θα είναι άφθονες και ίσως χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σε θέματα που σας απασχολούν.
 
Στις 29 ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, φέρνει αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο που θα σας προκαλέσουν έντονη ανασφάλεια. Επανεξετάστε τους στόχους σας χωρίς βιασύνες και συνειδητοποιήστε τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να πετύχετε. Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας πνίξει, αλλά αντισταθείτε σθεναρά για να πετύχετε στην πορεία. Ενδέχεται προσωπικές σχέσεις ή βαλτωμένες συνεργασίες να φτάσουν στο τέλος τους.
 
Στις 30 πραγματοποιείται Μερική Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Ταύρο και θα υπάρξει αναστάτωση στον οικογενειακό και επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και κόντρες που θα σας αποσυντονίσουν και θα σας βγάλουν εκτός εαυτού. Βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε την κρίση, καθώς τις μέρες γύρω από την έκλειψη δεν πρέπει να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή να πάρετε αποφάσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού ( Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε σύνοδο με το Δία στους Ιχθείς,
σας ωθεί να καλύψετε το χαμένο χρόνο στα σχέδιά σας και ταυτόχρονα να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.