Social Icons

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Με πρακτικότητα και στρατηγική θα εξαλείψετε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί. Δε θα είναι εύκολο στους άλλους να δεχτούν τις αλλαγές που θέλετε, θα αντιδρούν και θα αντιστέκονται.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Με εναλλακτικές προσεγγίσεις σε κάποια θέματα, θα καταφέρετε να κρατήσετε τις αποστάσεις που χρειάζονται. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τη δύναμη που σας λείπει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να πολιορκήσετε καινούριες προοπτικές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής σας. Κρατώντας τη θέση όλα ή τίποτα, αυξάνετε την πιθανότητα να κρατήσετε κοντά σας ότι σας αξίζει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να βγείτε κερδισμένοι στην καθημερινότητά σας, πρέπει να δείχνετε αποφασιστικότητα. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος και ενισχύστε τη διάθεσή σας τολμώντας αλλαγές.
 
ΛΕΩΝ: Οι συνθήκες του περιβάλλοντός σας έχουν αρχίσει να βελτιώνονται και μαζί και η αισιοδοξία σας. Λειτουργήστε με αμεσότητα και πάνω απ’ όλα να έχετε πίστη στον εαυτό σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επιφυλακτικότητά σας, εμποδίζει λάθη που μπορεί να γίνουν εξαιτίας του αυθορμητισμού σας. Κινητοποιηθείτε με θάρρος, ώστε να καλύψετε ανάγκες σας που είχατε αφήσει πίσω.
 
ΖΥΓΟΣ: Μιλήστε με ανοιχτά χαρτιά για να μην υπάρξει μια διχογνωμία ανάμεσα σε σας και το περιβάλλον σας. Οι διακανονισμοί που θα κάνετε, φροντίστε να είναι όσο γίνεται στα μέτρα σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οργανωθείτε και διεκδικήστε για τον εαυτό σας περισσότερη ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Επιβάλετε να είστε εγκρατείς, εφόσον έχετε να ανταποκριθείτε σε διάφορες προκλήσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καταπίεση που ασκούν οι άλλοι σε εσάς, σας κάνει να δυσανασχετείτε και να αντιδράτε έντονα. Για να βγάλουν οι άλλοι τις μάσκες τους, δώστε πρώτοι εσείς το παράδειγμα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σκεφτείτε έξυπνα και αιφνιδιάστε τους άλλους, για να μην μπορούν να κάνουν αλλιώς. Κρατήστε τις αποστάσεις σας, για να συγκεντρώσετε όση περισσότερη ψυχική δύναμη μπορείτε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από τις ίδιες σας τις πράξεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να νιώσετε αρκετά εξαντλημένοι. Η αλήθεια θα σας κάνει να νιώσετε πιο κατασταλαγμένοι και έτοιμοι να πάρετε τις αποφάσεις σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σας δημιουργούν ένταση, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. Προσπαθήστε να αποκομίσετε καινούριες εμπειρίες, για να βγείτε κερδισμένοι.