Social Icons

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Φροντίστε να βρεθείτε με ανθρώπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους. Δείξτε ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική σας υπόθεση, μαθαίνοντας όλες τις παραμέτρους που την αφορούν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες, έστω και αν είναι με τη βοήθεια της διαίσθησής σας. Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τις υποχρεώσεις σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κινηθείτε προνοητικά στις οικονομικές σας κινήσεις, ανταλλάσοντας απόψεις με τους συνεργάτες σας. Σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν πρόσωπα, κρατήστε μια μετρημένη στάση.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να κάνετε παρέα με άτομα που σας εκνευρίζουν και εξοικονομήστε χρόνο για να χαλαρώσετε. Η ψυχρότητα στη συμπεριφορά κάποιων, οφείλεται στα δικά τους προσωπικά προβλήματα.
 
ΛΕΩΝ: Βάλτε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας, που τελευταία έχετε παραμελήσει. Οι ανακατατάξεις στο χώρο της δουλειάς δεν πρέπει να σας τρομάξουν, όμως, μην επιτεθείτε σε όσους σας κατηγορούν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην είστε υπερβολικοί σε λεπτομέρειες που αφορούν τα προσωπικά σας θέματα. Η συναισθηματική ένταση που θα έχετε, θα σας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι σε φίλους σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να κάνετε εσωτερικούς συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν και θα σας απογοητεύσουν. Μη δηλητηριάζετε την καθημερινή σας ζωή με γκρίνιες και ανυπόστατες ζήλιες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχοντας την αίσθηση του μέτρου και αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές, βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας. Εάν είστε σοβαροί και συστηματικοί, θα φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας, επειδή σε κάποιους αρέσει να κάνουν πικρόχολα σχόλια. Εξομαλύνετε τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από παρεξηγήσεις, ξεφεύγοντας από τα καθημερινά σας προβλήματα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπτύξτε τα χαρίσματα που έχετε και κάντε καινούριους φίλους μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις. Στηριχθείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιθανόν να γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν. Αφεθείτε και διασκεδάστε, όμως, μην ξεχαστείτε και παραμελήσετε την οικογένεια ή το σύντροφό σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι δραστηριότητές σας αρκετές, αλλά εφόσον θα είναι εύστοχες και θα πετυχαίνετε τους στόχους σας, οι πονοκέφαλοί σας θα είναι όλο και λιγότερο μεταφορικά και κυριολεκτικά.