Social Icons

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Καινούρια στοιχεία του χαρακτήρα σας που ήταν μπλοκαρισμένα, θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω. Κάτι καινούριο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας βγει αυθόρμητα ένα μεγάλο παράπονο που θα αφορά το πόσο οι άλλοι σας καλύπτουν. Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε τον απολογισμό σας, ώστε να διαπιστώσετε τι απορροφά την ενέργειά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε μεγάλη δυσκολία στο να πάρετε από τους άλλους ενέργεια για να εμψυχωθείτε. Δεν αποκλείεται να λάβετε μέχρι και οικονομική ενίσχυση από άτομα που δεν περιμένατε πως πιστεύουν στο όραμά σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με άλλες προεκτάσεις και προοπτικές, που θα έχουν μεγαλύτερη δόση πραγματικότητας, θα αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και πιο δυνατοί.
 
ΛΕΩΝ: Οι συνεργασίες σας θα κυλούν αρμονικά, οι πρωτότυπες ιδέες σας θα ενθουσιάζουν τους συνεργάτες σας και ο οικονομικός σας τομέας, που είναι σημαντικός, θα έχει ανοδική πορεία.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: αποφύγετε τις συγκρούσεις και μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στο σπίτι σας. Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, την ώρα που προσπαθείτε να λύσετε θέματα.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην είστε εριστικοί στο σύντροφό σας, ειδικά αν η σχέση σας είναι καινούρια και αδοκίμαστη. Οι εντάσεις μεταξύ σας είναι μεγάλες και θα βγουν αρκετά παράπονα στην επιφάνεια.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας και στρέψτε την  προσοχή σας σε ότι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Η ιεράρχηση των ιδεών σας που θα έρχονται σα χείμαρρος, είναι αποκλειστικά δική σας ικανότητα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή να σας δώσουν ικανοποίηση, απ’ το να μαλώνετε για τα χρήματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, τώρα που βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην παίρνετε ως δεδομένη την υπομονή και την ανεκτικότητα των γύρω σας, γιατί άρχισαν να κουράζονται και θα έχουν δίκιο να σας κατηγορήσουν για μεγάλα λόγια που δεν κάνατε πράξη ούτε το ελάχιστο.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κατηγορείτε το σύντροφό σας ότι έχει σημαντικότερες προτεραιότητες από εσάς, όταν κάνετε και εσείς το ίδιο. Με λίγη υπομονή και πολλή κατανόηση, θα περάσει η μέρα.
 
ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, τώρα που μπήκατε για τα καλά στο χορό του ανταγωνισμού. Οι επιλογές σας θα έχουν βάση την αυτονομία σας, ενώ νέα ενδιαφέροντα θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.