Social Icons

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Εάν θέλετε να λειτουργήσει η σχέση σας, προσπαθήστε να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Δεν αποκλείεται τα πράγματα που σας ενθουσιάζουν να προκαλέσουν και εντάσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην κάνετε περιττά έξοδα και άσκοπες σπατάλες, που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Εάν θέλετε πραγματικά να πετύχετε τους στόχους σας, βελτιώστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε πιο διπλωμάτες στις κινήσεις σας και να μην επιβάλλεται με το ζόρι αυτά που θέλετε. Τα προβλήματα  που υπάρχουν στις σχέσεις και στις υποθέσεις σας, θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή υπάρχουν και άλλες καταστάσεις, βάλτε μέτρο στη ζωή σας και μη τα βλέπετε όλα μαύρα. Οι πολλές έννοιες που έχετε δε σας επιτρέπουν να βρείτε ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματά σας.
 
ΛΕΩΝ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τον επαγγελματικό σας τομέα και αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες. Μη χαλάσετε χρήματα για την κοινωνική σας προβολή, αλλά δώστε μόνιμες οικονομικές λύσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκτονώστε ουσιαστικά τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα και ζυγίστε τα δεδομένα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Να είστε πιο ευέλικτοι και πιο ανοιχτοί σε καινούρια πρόσωπα και καταστάσεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Για να περάσει το δικό σας, κάντε το με μεγάλη διπλωματία και όχι θίγοντας τα συμφέροντα των άλλων. Η σχέση σας είναι από τις καλύτερες και αξίζει τον κόπο να παλέψετε για αυτήν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινητοποιηθείτε για να κερδίσετε μια καλύτερη θέση στις καρδιές των άλλων. Βγάλτε περισσότερο συναίσθημα και να είστε πιο συνεργάσιμοι, για να πετύχετε στον εργασιακό σας χώρο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να είστε συναισθηματικά άτομα, αλλά η τετράγωνη λογική θα σας δείξει τι να ακολουθήσετε. Τώρα θα αποδείξετε στους άλλους πόσο καλά μπορείτε να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλυτερεύστε την εικόνα σας, που είναι εξίσου σημαντική με το να εκτιμήσετε τις ικανότητές σας. Ενεργοποιήστε τις κρυμμένες σας δυνάμεις και αξιοποιήστε τις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δικτυωθείτε κοινωνικά και οι ευκαιρίες που θα έχετε θα πολλαπλασιαστούν θεαματικά. Η δέσμευση και η αφοσίωση στις επιλογές σας θα θέσει τις βάσεις μιας σημαντικής αναβάθμισης.
 
ΙΧΘΥΣ: Μη δώσετε σημασία σε σχόλια εντελώς ανεδαφικά που θα γίνουν σε βάρος άλλων, αλλά ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας και δώστε βάση στις καινούριες αρμοδιότητες που θα αναλάβετε.