Social Icons

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Αποφύγετε ξεροκεφαλιές και περίεργες αντιδράσεις, για να μην περιπέσετε σε αντιφάσεις. Κάντε τα αρνητικά θετικά, με διπλωματία, εξυπνάδα και κυρίως με έξυπνες και ευέλικτες κινήσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν και σας εξουθενώνουν ψυχικά. Οι επαφές σας θα γίνουν πιο ουσιώδεις και θα νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι και ανανεωμένοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πείστε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να κάνετε κάτι πιο ποιοτικό και δυναμώστε τη θέση σας. Κινηθείτε ανεξάρτητα για να επιλύσετε ορισμένα επαγγελματικά ζητήματα και να ακολουθήσετε νέες δραστηριότητες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας και αυτό είναι σημαντικό. Πιστέψτε σε εσάς και αναγνωρίστε τους ρόλους σας στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.
 
ΛΕΩΝ: Νιώστε καλύτερα και βρείτε πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Η πειθώ και η ευστροφία που σας διακρίνει, κάνουν θαύματα σε αυτά που θέλετε να πετύχετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προσωπικές σας σχέσεις χρειάζονται ακόμα δουλειά, αλλά και να καλλιεργηθεί η εμπιστοσύνη σας στους άλλους. Ο κοινωνικός σας κύκλος ανοίγει ολοένα και περισσότερο.
 
ΖΥΓΟΣ: Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και να μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στη σχέση σας. Ξεκινήστε τη διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης, για να υπάρξει καλυτέρευση στις σχέσεις σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνεργαστείτε με άνεση σε όλα τα επίπεδα και νιώστε τη συναισθηματική κάλυψη που αναζητούσατε. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, συγκεντρώστε τις απαραίτητες προϋποθέσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εμπιστοσύνη που θα δείξετε στον εαυτό σας θα είναι μεγαλύτερη, αλλά ακόμα έχετε δρόμο μπροστά σας. Μη μεταφέρετε τα επαγγελματικά σας προβλήματα στην προσωπική σας ζωή.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξιοποιήστε τις  ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ακούστε με προσοχή όσα έχουν να σας πουν οι άμεσοι συνεργάτες σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα φλερτ και οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα σας δοκιμάσουν, αλλά θα σας δώσουν και νέες στρατηγικές. Αφού η παρούσα νοοτροπία δε σας συμφέρει, πάρτε την απόφαση και αλλάξτε την ριζικά.
 
ΙΧΘΥΣ: Τολμήστε αλλαγές που θα σας δώσουν χαρά και ελπίδα και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία. Δώστε με τις πράξεις σας μαθήματα στους άλλους, με επιμονή και υπομονή.