Social Icons

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες για τον επαγγελματικό σας χώρο, ώστε να αντιμετωπίσετε όσους αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε να μη γίνετε η αιτία να δημιουργηθούν παρασκήνιο σε βάρος σας. Αυτό που έχει σημασία  και προτεραιότητα για εσάς είναι η καλή σας εικόνα προς τα έξω.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια δόση συναισθηματικής ανασφάλειας θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που κινείστε σε προσωπικό επίπεδο. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί ώστε να μη νιώσετε ότι περιορίζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διορθώστε τα άσχημα σημεία στη συμπεριφορά σας και αποφύγετε να είστε προκλητικοί. Υπάρχει η δυνατότητα να βρείτε κοινά σημεία με όσους σας φαίνονται δύσκολοι ή απρόσιτοι.

ΛΕΩΝ: Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία και βρείτε ισορροπία στις σχέσεις σας με τους άλλους. Οργανώστε το καθετί για να λειτουργείτε και εσείς οργανωμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απολαύστε τον έρωτα διεκδικώντας το μερίδιο που σας ανήκει. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, ακόμα και αν φοβάστε το ενδεχόμενο της απόρριψης.

ΖΥΓΟΣ: Είναι καλύτερα να βγάλετε αυτά που κρύβετε μέσα σας, απ’ το να μετανιώνετε μια ζωή που δε μιλήσατε. Αφήστε πίσω σας επιπολαιότητες και αρχίστε να βλέπετε πιο σοβαρά τις σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διοχετεύστε την ενέργειά σας στο συναισθηματικό τομέα για να απελευθερωθεί το πάθος σας. Το ένστικτο και οι επιθυμίες θα σας κινητοποιήσουν δυναμικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε τη δύναμη αλλά και τη διάθεση να αλλάξετε τα πάντα στην ερωτική σας ζωή και να ισορροπήσετε βγάζοντας από τη ζωή σας την εναλλαγή του άσπρο-μαύρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη βάλετε τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα, γιατί όλα είναι πιθανά. Δεν αποκλείεται να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σας και κινείται στο καθημερινό χώρο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε μια ρομαντική απόδραση με το έτερόν σας ήμισυ, καθώς θα ανανεώσετε τη σχέση σας και θα έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι παράλληλα με τη σχέση σας ή να την τινάξετε στον αέρα για μια τρέλα της στιγμής, γιατί σίγουρα πολύ γρήγορα θα αλλάξετε γνώμη, όμως, θα είναι αργά.