Social Icons

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Συγκρατηθείτε γιατί η παρορμητική διάθεση θα σας βάλει σε μπελάδες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας με κάθε τρόπο ότι και αν ακούσετε σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε το περιθώριο να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα εργασιακά σας θέματα, αφού σε αυτόν τον τομέα θα υπάρχει σταθερότητα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο σύντροφός σας γίνεται πιο συνεργάσιμος και θα σας απαλλάξει από αρκετά βάρη. Ένας κοινός στόχος ή μια επιδίωξη θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά τον έναν στον άλλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην κάνετε κατάχρηση της δύναμής σας, γιατί όλοι έχουν όρια και πρέπει να τα σεβαστείτε. Δουλέψτε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας, αλλά και για να μη μιλούν πίσω από την πλάτη σας.

ΛΕΩΝ: Πριν καταλήξετε σε αποφάσεις, συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε. Ακόμα και αν δεν είναι το καλύτερό σας, πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαφωνίες με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας προκαλέσουν ένταση. Εάν θέλετε να κρατήσετε τα χρήματά σας ασφαλή, αποφύγετε σήμερα να δανείσετε.

ΖΥΓΟΣ: Πριν πειστείτε για οτιδήποτε σας προτείνουν, επιμείνετε στα να δείτε πράξεις. Αποφύγετε να δώσετε λαβές για σχόλια, καθώς θα γίνουν πολλές κινήσεις πίσω από την πλάτη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλύψτε τα κενά που έχετε, κάνοντας παράλληλα ένα προσεκτικό προγραμματισμό. Ρίξτε τους τοίχους γύρω σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προγραμματίζετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ή έτοιμοι να τις κάνετε. Μην επιτρέψετε να σας γίνει κριτική ή κακόβουλα σχόλια άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ορισμένες πληροφορίες που θα πάρετε θα σας παρασύρουν συναισθηματικά. Διακόψτε σχέσεις που παίρνουν και δε δίνουν, επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε όσες είναι υγιείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πιστεύετε ότι σας λένε, γιατί πολλά από αυτά που θα ακούσετε είναι ψέμα. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα είναι μοναδικές, οπότε μην αναβάλετε τίποτα για αύριο.

ΙΧΘΥΣ: Ολοκληρώστε εκκρεμότητες για να ασχοληθείτε στη συνέχεια με τα ενδιαφέροντά σας. Δώστε ένα τέλος σε μια σχέση που δε σας δίνει όσα θέλετε, απ’ το να ξοδεύεστε δεξιά και αριστερά.