Social Icons

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Κυριακή 19 έως 25/1/20


ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να κάνετε δίκαιο μοίρασμα στις ευθύνες και στις υποχρεώσεις, για να μη νιώσετε εσείς ότι οι άλλοι σας συνθλίβουν, αλλά ούτε και οι άλλοι ότι δεν παίρνουν την προσοχή σας ή τα όποια οφέλη τους αναλογούν. Σε προσωπικό επίπεδο, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει σαν ένα είδος πυξίδας, για να μπορέσετε να κάνετε φανερές τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες στο άτομο που σας ενδιαφέρει και παράλληλα να καλύψετε και τις δικές του, ανταλλάσσοντας χώρο και χρόνο ο ένας για τον άλλο.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μικροπροβλήματα που θα υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο, είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθούν σε εντάσεις και να σας θέσουν εκτός ελέγχου, καθώς και να προκαλέσουν ρήξη στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Αλλάξτε λίγο τον τρόπο που σκέφτεστε και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν, επαναλαμβάνοντας συνέχεια τα ίδια λάθη. Κάντε μια συζήτηση σε βάθος με τον εαυτό σας, για να μάθετε τους φόβους σας και να τους ξεπεράσετε, χωρίς να εμποδίζετε την εξέλιξή σας. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε άρχισαν να υποχωρούν, αφήνοντας σας να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, αν και θα υπάρχουν κάποιες δοκιμασίες στο συναισθηματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τις εξελίξεις να πάρουν το δρόμο τους και αυτό θα σας καλύψει τα κενά που θα υπάρχουν στους άλλους τομείς σας.
Ερευνήστε τα αληθινά σας συναισθήματα για να διώξετε μια και καλή ότι αντηχεί από προβληματικές σχέσεις του παρελθόντος, μια που το άγχος και το στρες δεν ήταν ποτέ οι καλύτεροι σύμβουλοι για θέματα αγάπης και έρωτα. Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα για να προχωρήσει με πιο σίγουρα βήματα. Βάλτε προτεραιότητες και ανάλογα με το ποιος σημαίνει τα περισσότερα για εσάς, αποφασίστε και την τακτική που θα ακολουθήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαλέξτε αυτό που σας εκπροσωπεί με σύνεση και ψυχραιμία, γιατί όσο και να προσπαθήσετε δε γίνεται να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Οι ευκαιρίες θα σας παίζουν κρυφτούλι και οι περισσότερες θα έχουν διφορούμενο χαρακτήρα. Για να μην προκύψουν παγίδες και να αποφευχθούν τα δυσάρεστα, φροντίστε για σωστή πληροφόρηση από όλες τις κατευθύνσεις. Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει κάποιες στιγμές να βγείτε από το αδιέξοδο που θα νιώθετε ότι βρίσκεστε και θα σας ανακουφίζει με έξυπνες και πρακτικές λύσεις για τα προβλήματά σας.

ΛΕΩΝ: Θα καλυτερέψουν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, ώστε να αναπτύξετε τις ιδέες σας και να γίνουν πιο εύκολα κατανοητές. Προωθήστε πιο εύκολα τα σχέδιά σας, αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές και κινήσεις. Μην ανακατευτείτε σε ξένες υποθέσεις χωρίς λόγο, για να διατηρήσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ανέπαφες. Μπορεί να μην σας αρέσει να νιώθετε έξω από τα νερά σας, αλλά θα πρέπει να μάθετε να είστε ανεκτικοί με κάποια πράγματα, αν θέλετε να μη γίνουν κάποιες μικρές σας αδυναμίες μεγάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε θα λείψουν οι εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο και αρκετές προστριβές. Κάπως έτσι θα είναι το κλίμα και στον εργασιακό σας χώρο, γι’ αυτό προσέξτε να μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί θα δώσετε αφορμές σε τρίτους να κάνουν σχόλια για το άτομό σας. Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις δε θα λείψουν, γι’ αυτό φροντίστε να είστε εγκρατείς σε αυτά που θα ακούσετε ή θα πείτε, ώστε η έλλειψη επικοινωνίας που θα είναι αισθητή, να μη φέρει οριστική ρήξη με συνεργάτες, φίλους ή το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη βιαστείτε να αρχίσετε τις συναισθηματικές επενδύσεις όσοι είστε μόνοι. Προτιμήστε μια ενδοσκόπηση που δε θα βλάψει κανέναν, μια που τα σενάρια θα είναι αρκετά και τα περισσότερα δε θα έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Κάντε ένα τεστ που πρέπει στον εαυτό σας και στους άλλους για να δείτε που φτάνουν τα όρια στη συναισθηματική σας ζωή και προσπαθήστε να δώσετε λύσεις όπου μπορείτε. Εάν οι πιέσεις που θα δεχθείτε είναι πολλές και διαφορετικές, μην πάρετε αποφάσεις, αλλά περιμένετε να περάσει κάποιο διάστημα για να δραστηριοποιηθείτε. Στο μεταξύ κάντε την προεργασία σε εσωτερικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προχωρήστε άφοβα σε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές στον εργασιακό σας χώρο, που θα σας φέρουν καινούριες συμφωνίες και συνεργασίες. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας και να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας. Πραγματοποιήστε ότι εσείς θέλετε και να είστε σίγουροι πως όλα θα είναι πιθανά ακόμα και τα πιο τρελά όνειρά σας. Δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σας και ένας καινούριος έρωτας σε όσους είστε αδέσμευτοι ή να ανανεωθεί η σχέση σας σε όσους είστε δεσμευμένοι και να γεμίσει με τρυφερότητα και ρομαντισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις εντάσεις που θα υπάρξουν με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου, δε χρειάζεται να δώσετε σημασία, αλλά ούτε και συνέχεια. Μνήμες του παρελθόντος έρχονται να ταράξουν την ησυχία σας και σας κάνουν να αναπολείτε κάποιο παλιό σας έρωτα, σκεπτόμενοι τις καλές στιγμές που υπήρχαν. Αφήστε στην άκρη τέτοιου τύπου αναδρομές που σας οδηγούν σε λάθος αναθεωρήσεις και αποφάσεις, χαλώντας τη συναισθηματική σας ζωή. Κάντε συζητήσεις με το σύντροφό σας που θα αφορούν την κοινή σας πορεία σε ήσυχο περιβάλλον, χωρίς πολλές προστριβές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε να κάνετε τα βήματα που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε, από φόβο για αποτυχία και να είστε σίγουροι ότι δε θα  απογοητευθείτε. Βάλτε καινούριες βάσεις στη σχέση σας για να ανανεωθεί και να έχει το αίσιο μέλλον που πάντα ονειρευόσασταν. Όσοι είστε μόνοι αυτό τον καιρό, ήρθε ο καιρός να κλείσετε κατάμουτρα την πόρτα στη μοναξιά, αφού νέος έρωτας μπαίνει στη ζωή σας και την ομορφαίνει. Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός σας θα ξεχειλίζει, κάνοντας το ηθικό σας να αναπτερώνεται και να νιώθετε πως τώρα όλα πάνε καλά για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ρίξετε και άλλο λάδι στη φωτιά, όταν βλέπετε ότι το κλίμα του εκνευρισμού είναι διάχυτο και προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε. Αφήστε για αργότερα τις οριστικές αποφάσεις, γιατί τώρα το πιο πιθανό είναι να πείτε τέλος και να διαλύσετε συνεργασίες που σας χρειάζονται, αλλά είστε πολύ περήφανοι για να το παραδεχτείτε. Οι δυνατότητες αλλά και οι ευκαιρίες για να προχωρήσετε επιτυχώς και δυναμικά μπροστά θα υπάρξουν, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας και να μην τις αφήσετε να χαθούν.

ΙΧΘΥΣ: Επειδή θα νιώθετε προς στιγμή αδύναμοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, μην βιαστείτε να αλλάξετε τίποτα πάνω στη σχέση με το σύντροφό σας, γιατί οι ανησυχίες και οι φόβοι σας είναι αβάσιμοι. Βάλτε σε τάξη την αταξία που υπήρχε τους προηγούμενους μήνες και μια που όλα είναι πιθανά, δεν αποκλείεται ακόμα και ένας γάμος ή μια ευτυχή κατάληξη και ηρεμία, μετά από μια περίοδο εντάσεων και προστριβών. Στους δε αδέσμευτους δεν αποκλείεται ένας καινούριος έρωτας που θα είναι ικανός να ανατρέψει όλα τα δεδομένα που είχατε μέχρι στιγμής και τα πιστεύατε ακράδαντα.