Social Icons

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020


Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 



Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Φεβρουάριος... 


Στις 2 η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει συμφέρουσες συνεργασίες, κέρδη από νέες ευκαιρίες και αλλάζει την καθημερινότητα στον επαγγελματικό χώρο προς το καλύτερο.

Στις 3 ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθείς, κάνοντάς σας διαισθητικούς και ταυτόχρονα ευμετάβλητους. Θα είστε αρκετά δεκτικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας και έντονα συναισθηματικοί στην επικοινωνία σας. Όσο θα βρίσκεται ο Ερμής σε αυτή τη θέση, θα δέχεστε πληροφορίες, θα μάθετε αλήθειες και θα ασχολείστε μόνο με σημαντικές στιγμές. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι μια θετική όψη καθώς φέρνει λύσεις σε προβλήματα ή θέματα που υπάρχουν καιρό. Βελτιώνει σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές και δημιουργεί ειλικρινείς βάσεις για την πορεία.

Στις 5 ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές που θα κάνετε, ώστε να προχωρήσετε ευκολότερα σε νέα σχέδια. Οι αλλαγές θα είναι πιο εύκολες σε πράγματα που σας αρέσουν.

Στις 8 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, θέση που σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ενθουσιώδεις, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις η άνεση που θα δείχνετε θα μοιάζει με επιθετικότητα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα όσων βρίσκονται γύρω σας, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να μην παρεξηγηθείτε. Οι διαρκείς εναλλαγές στη διάθεσή σας, τείνουν να τρελαίνουν τους πάντες εκτός από εσάς. Θα θέλετε να ανανεωθείτε, ενώ ταυτόχρονα θα είστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο θα είστε πιο εκδηλωτικοί στο να δείξετε τι αισθάνεστε και ξεκάθαροι σε ότι πείτε. Το πάθος μπαίνει σε πρώτη μοίρα, σπάζοντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Στις 9 η Πανσέληνος στο Λέοντα, σηματοδοτεί εντάσεις, άσχημες σκέψεις και σκληρά λόγια, ενώ πυροδοτεί κρίσεις και ρήξεις στο συναισθηματικό τομέα. Αποφύγετε κινδύνους και παγίδες σε οικονομικό επίπεδο. Κρατήστε τις ισορροπίες σε επαγγελματικό επίπεδο και μην προβείτε σε ακραίες αλλαγές που δεν έχουν μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια. Θα χρειαστεί να παλέψετε για τα κεκτημένα σας, αγνοώντας όσους προσπαθήσουν να σας κρατήσουν πίσω. Βρείτε τρόπους δράσης για να αποτινάξετε από πάνω σας ότι σας βαραίνει. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο).

Στις 16 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και θα κινητοποιηθείτε ώστε να συγκεντρωθείτε στην υλοποίηση των στόχων μας. Αυξάνεται η διαίσθηση και η ενέργεια, αλλά με υπευθυνότητα και επιμέλεια θα χειριστείτε κάθε πρόβλημα με σωστό τρόπο. Οικονομικά θα πρέπει να είστε εγκρατείς, ώστε να μην εξανεμίζετε ότι αποκομίζετε.

Στις 17 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, μειώνει τη διαίσθησή σας και μπερδεύει τη λογική σας. Βγαίνουν στην επιφάνεια οι αδυναμίες σας και συναισθηματισμοί που δ σας αφήνουν να προχωρήσετε όπως θέσετε με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να επικοινωνήσετε σωστά. Ακούστε αυτά που σας λένε αλλά μη βιαστείτε να αποφασίσετε για το τι θα πράξετε, καθώς  κάποιες πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι ψευδείς.

Στις 20 ο Δίας στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας να νιώσετε ευτυχισμένοι. Απολαύστε την όμορφη περίοδο που θα διανύσετε γεμάτη από τρυφερότητα και ρομαντισμό.


Στις 21 ο Άρης στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που αξίζει να τις εκμεταλλευτείτε, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού ίσως προκληθεί σύγχυση.


Στις 22 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει ευκαιρίες και αλλαγές θετικές χωρίς να λείπει το απρόοπτο. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και εκμεταλλευτείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις προς όφελός σας.

Στις 23 με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, υποσυνείδητο και προσωπικές επιθυμίες έρχονται στο επίκεντρο. Νέα ξεκινήματα ή διορθώσεις σε ότι χρειάζεται θα γίνονται με άνεση, ενώ  τα «θέλω» του εαυτού μας θα προωθούνται ευκολότερα. Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη στον Κριό σε τετράγωνο με το Δία στον Αιγόκερω, οδηγεί σε ακρότητες και αλόγιστες σπατάλες. Περιορίστε την κρίση καταναλωτισμού που θα σας πιάσει, ώστε να μην πλήξετε τον οικονομικό σας τομέα.

Στις 25 με τον Ήλιο στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα έχετε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αλλά και αλλαγές. Προχωρήστε δυναμικά και δείξτε σε συνεργάτες και άτομα κύρους τις δυνατότητές σας.

Στις 26 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ερμή, είναι πολύ καλή διέλευση για να συζητήσετε προσωπικά θέματα, να αναλύσετε τις θέσεις σας και να γίνετε απόλυτα κατανοητοί. Ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω,  σας ωθεί να προωθήσετε σχέδια και στόχους κρατώντας αποστάσεις από άτομα που δε γνωρίζετε καλά ή είναι αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.


Στις 28 η Αφροδίτη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργεί τάσεις απομόνωσης και συναισθηματική αστάθεια. Μειώνεται η εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους και κυριαρχεί το παρασκήνιο.

Στις 29 ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, σας προτρέπει να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας που θα συμβαδίζουν με τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς θα σας ανοίξουν νέες πόρτες.