Social Icons

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Αν δείτε ότι υπάρχει κάποιες στιγμές έντονη παρασκηνιακή δράση, δεν υπάρχει λόγος ούτε να προσπαθήσετε να την αποτρέψετε, ούτε να αναμειχθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να παραμείνετε μακριά και αποφύγετε να πείτε λόγια που αργότερα δε θα μπορείτε να πάρετε πίσω ή να αρνηθείτε ότι τα είπατε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενισχύονται θετικά τα εργασιακά σας θέματα και αυξάνεται η τύχη σας στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, δείχνοντας αποφασιστικότητα και σταθερότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνει και εντυπωσιάστε τον παίρνοντας πρωτοβουλίες. Η εριστική στάση ορισμένων προσώπων δε θα σας αφήσει να κάνετε υποχωρήσεις.

ΛΕΩΝ: Απ’ το να αποστασιοποιείστε από τα προβλήματα, φροντίστε να είστε έτοιμοι για όλα. Η σχέση σας είναι πιο σημαντική από τις διάφορες κοινωνικές συναναστροφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθετε με ευκολία στις αισθηματικές σας υποχρεώσεις. Απολαύστε τη ζεστασιά που σας παρέχει η οικογένειά σας και δεχτείτε απλόχερα ότι σας δίνουν.

ΖΥΓΟΣ: Δραπετεύστε έστω και για λίγο από τις υποχρεώσεις σας παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Για να κερδίσετε έδαφος και να αντιμετωπίσετε τα απρόοπτα κινηθείτε στο παρασκήνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα εξωτερικά γεγονότα θα βοηθήσουν στο να αναζωπυρωθεί η σχέση σας, ενώ ένας κοινός στόχος θα σας δώσει καινούριο ενδιαφέρον και θα την κάνει πιο ζωντανή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε υπομονή με τους συνεργάτες σας και μην απογοητεύεστε με το παραμικρό. Η ανάγκη για ελευθερία κινήσεων είναι μεγάλη, οπότε μην πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απ’ το να είστε ισχυρογνώμονες, ακούστε τους γύρω σας και επωφεληθείτε από τις ιδέες τους. Η τύχη σας ευνοεί για να γλιτώσετε από διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επενδύσετε οπουδήποτε ακόμα και αν μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Φροντίστε να προσαρμοστείτε γρήγορα, γιατί ξαφνικά γεγονότα θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα.

ΙΧΘΥΣ: Μην υπογράψετε τίποτα αν πρώτα δε διαβάσετε και τα ψιλά γράμματα. Θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε μένοντας μόνοι με τον εαυτό σας.