Social Icons

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Περιμένετε λίγο ακόμα και μην πιέζετε καταστάσεις για να υπάρξουν οι αλλαγές που θέλετε. Προτιμήστε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε απ’ το να τα βάλετε με τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πλησιάστε περισσότερο τα αγαπημένα σας άτομα και θα περάσετε υπέροχα. Μη διστάζετε να βάλετε μπροστά νέους στόχους, επειδή ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί οι προηγούμενοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίστε να μαθαίνετε από τα λάθη σας, για να μη σας κοστίσουν και στο μέλλον. Να θυμάστε πως τίποτα δε χαρίζεται και η λογική θα είναι το όπλο για να κερδίζετε με το σπαθί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό επιβάλλει μερικές αναγκαίες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο και θα χρειαστεί να δείξετε προσαρμοστικότητα καθώς οι διαθέσεις των συνεργατών σας θα ποικίλλουν.

ΛΕΩΝ: Κάντε μια προσπάθεια να υπερπηδήσετε εμπόδια και να πετύχετε κάτι που φαινομενικά μοιάζει ανέφικτο. Βάλτε διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε φιλία και έρωτα για να αποφύγετε μπερδέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η προοπτική απόκτησης νέων εισοδημάτων είναι πιθανή, αρκεί να φροντίσετε να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας και να λειτουργείτε με γνώμονα τη λογική.

ΖΥΓΟΣ: Ακόμα και αν πιστεύετε ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο, εάν κυριαρχήσει το συναίσθημα η επιστροφή στην αρχή θα είναι όχι απλώς δύσκολη, αλλά ακατόρθωτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στον επαγγελματικό τομέα θα αντιληφθείτε ποιοι από τους συνεργάτες σας είναι αντάξιοι εμπιστοσύνης και ποιοι όχι. Μην αφήσετε ανησυχίες ή ανασφάλειες να σας κάνουν θύμα των επιδιώξεών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα γεγονότα που θα συμβούν θα είναι πολύ σημαντικά για τη συναισθηματική σας πορεία, αλλάζοντας τον τρόπο που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα τα πράματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να δείξετε περισσότερο σεβασμό στις επιθυμίες σας και στην ικανοποίησή τους, αλλά και όσων θα βρίσκονται γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πλέον είστε έτοιμοι να δώσετε τέλος σε σχέσεις που συντηρούσατε από ανασφάλεια και μόνο, να κερδίσετε την αυτοεκτίμησή σας και να απαλλαγείτε από πιέσεις που υπομένατε τόσο καιρό.

ΙΧΘΥΣ: Πιο εξωστρεφείς και πιο χαρούμενοι θα αρχίσετε να δείχνετε με την παρουσία σας ότι είστε διαθέσιμοι για κάτι καινούριο, που θα σας κάνει να νιώθετε πλήρεις και ευτυχισμένοι.