Social Icons

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΛΕΥΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020


Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιανουάριος... 


Στις 2 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε σύνοδο με το Δία στον Αιγόκερω, είναι όψη που ενεργοποιεί την αισιοδοξία του Δία και χαρίζει ευεξία, καλή διάθεση και χαρούμενες επαφές. Θα θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να ανοίξετε συζητήσεις με τους γύρω σας.


Στις 3 ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη, φέρνοντας δυναμισμό και νέα ξεκινήματα. Καλυτερεύει η διάθεση και μαζί και η διαίσθησή σας, οπότε θα είστε πιο ευέλικτοι. Διαχειριστείτε έξυπνα σχέδια και στόχου, επιδεικνύοντας ζήλο και διάθεση για μάθηση.

Στις 7 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας προετοιμάζει ώστε να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα, αλλά και να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε.

Στις 8 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας ανοίγει πόρτες που θεωρούσατε κλειστές, ενώ η αυξημένη διαίσθηση θα σας γλιτώσει από παραπατήματα.

Στις 10 η Παρασκιώδης Σεληνιακή Έκλειψη και η Πανσέληνος  στον Καρκίνο, προσφέρει όμορφες οικογενειακές στιγμές αρκεί να μην αφήσετε την απαισιοδοξία να πρωτοστατεί. Θα αποζητάτε συναισθηματική ασφάλεια και θα πρέπει να μην είστε παρορμητικοί ή υιοθετήσετε ακραίες συμπεριφορές που θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Αφήστε να σας πλησιάσουν και να σας δείξουν τρυφερότητα, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο θα ακούσετε αρκετά για συνεργασίες αλλά και για ζητήματα που θα αφορούν την καριέρα σας. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Ερμή στον Αιγόκερω, είναι πολύ καλή διέλευση για να συζητήσουμε προσωπικά θέματα, να αναλύσουμε τις θέσεις μας και να γίνουμε απόλυτα κατανοητοί.

Στις 11 ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Ταύρο, σας κάνει πιο δυνατούς και έτοιμους να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και εμπόδια. Η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα είναι σαφέστατα καλύτερη και ο εγωισμός θα περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Στις 12 ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σηματοδοτεί το τέλος και το ξεκίνημα ενός καινούριου οικονομικού και πολιτικού κύκλου, που θα χαρακτηρίζεται από συγκρούσεις ακόμα και στρατιωτικές, κρίσεις σε διεθνές επίπεδο, χρεωκοπίες επιχειρήσεων, αύξηση ανεργίας, βία και διαφθορά. Ο μετασχηματισμός που θα γίνει κρίνεται απαραίτητος, ώστε να μπορέσουμε ακόμα και αν ο δρόμος είναι δύσκολος να αναγεννηθούμε. Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας θυμίζει πως πρέπει να φερθείτε με υπευθυνότητα και περισσότερη σοβαρότητα σε ότι σχετίζεται με τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και με δημόσιες υπηρεσίες. Η διέλευση αφορά κυρίως επαγγελματικά ζητήματα ή σχέση με το δημόσιο. Βρείτε τα με τον εαυτό σας και απομακρύνετε από τη ζωή σας ότι είναι αιτία να σας αγχώνει, να σας στενοχωρεί ή σας εμποδίζει να είστε ευχαριστημένοι.

Στις 13 η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθείς, στην καλύτερή της θέση, αυξάνοντας το συναίσθημα και βάζοντας τον έρωτα σε πρώτο πλάνο. Δημιουργεί νέες ελπίδες σε προσωπικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη φαντασία και βγάζει στην επιφάνεια καλλιτεχνικά ταλέντα. Η διαίσθηση θα παίζει σημαντικό ρόλο,  γι’ αυτό δώστε σημασία στη συμπεριφορά και τις κινήσεις των άλλων για να πάρετε τις σωστές πληροφορίες και να κινηθείτε αναλόγως. Εκμεταλλευτείτε την θέση της Αφροδίτης για να χαράξετε το δρόμο προς την ευτυχία, αποβάλλοντας αρνητικές επιρροές που κάποιες στιγμές θα προκαλούνται από την Παρθένο που βρίσκεται απέναντι εκλογικεύοντας ότι νιώθετε. Σε επαγγελματικό επίπεδο κρίνεται σκόπιμο να είστε εγκρατείς σε οικονομικές συμφωνίες, καθώς θα έχετε την τάση να ξοδεύετε πολύ περισσότερο από όσο αντέχει η τσέπη σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς), όπως και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος). Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σας κάνει εγωιστές και ξεροκέφαλους. Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι και ευγενικοί απέναντι σε άτομα κύρους, αν θέλετε να επενδύσουν σε εσάς. Δείξτε υπευθυνότητα και αποφύγετε υπερβολές που θα σας κουράσουν, για να εξελιχθείτε και να υπάρξει πρόοδος στην καριέρα σας.

Στις 15 η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, είναι διέλευση που προκαλεί απρόοπτα και εκπλήξεις, γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, προτάσεις για συνεργασίες και επαφές με άτομα από το παρελθόν.

Στις 16 ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και κάνοντάς σας πιο τολμηρούς. Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας, χωρίς να απομακρυνθείτε από τα τρέχοντα θέματα ή την καθημερινότητά. Συνδυάστε τη γνώση με καθετί καινούριο, κρατώντας ζωντανές τις επαφές με τους γύρω σας. Φέρνει χρήσιμες πληροφορίες για να τις εκμεταλλευτείτε αλλά και για υλοποίηση. Βοηθάει να είστε παρατηρητικοί και επινοητικοί,  επιμελείς, κοινωνικοί και αντικειμενικοί όπου χρειαστεί. Αυξάνεται η δημιουργικότητα, οπότε σε ότι σαν ενδιαφέρει θα είστε εφευρετικοί. Ο Ερμής στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει ανατροπές σε σχέδια και καθυστερήσεις στη λήψη αποφάσεων. Αποφύγετε απερίσκεπτες κινήσεις για να αποφύγετε εμπόδια. Η όψη αυτή είναι επίσης ακατάλληλη για να προβείτε σε αγορές που σχετίζονται με την τεχνολογία.

Στις 23 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργεί τάσεις για έντονη κριτική , νεύρα και ζήλιες. Είναι μία δύσκολη αλλά και πολύ σημαντική όψη, καθώς φέρνει αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο και η επιρροή του διαρκεί. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με το Δία στον Αιγόκερω, φέρνει ευνοϊκά γεγονότα ειδικότερα σε προσωπικό επίπεδο. Αποφάσεις επισημοποίησης  καθώς και κέρδη είναι μερικά από τα καλά που φέρνει αυτή η ευνοϊκή όψη.

Στις 24 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, μας γεμίζει αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά. Καινούρια ενδιαφέροντα θα τραβήξουν την προσοχή σας, ενώ οι εξελίξεις θα τρέχουν. Διατηρήστε την προσοχή σας στους στόχους που έχετε θέσει για να οδηγηθείτε σε θετικά αποτελέσματα και να μην αποκλίνετε από αυτούς. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Στις 25 ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Τοξότη, ευνοεί νέα ξεκινήματα και αγορές μηχανημάτων. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς θα είστε έντονα δημιουργικοί και έτοιμοι να αντιδράσετε σε ότι προκύψει.

Στις 27 με την Αφροδίτη στους Ιχθείς σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη, αποφύγετε συζητήσεις που θα καταλήξουν σε διαπληκτισμούς, εντάσεις και καυγάδες.

Στις 28 ο Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ωθεί σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις, καθώς χάνεται εύκολα ο έλεγχος των πραγμάτων. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού και εντάσεις που θα χαλάσουν την εικόνα σας.