Social Icons

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Αν χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις θα περάσετε όμορφα σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορείτε να αγοράσετε πράγματα που σας είναι χρήσιμα χωρίς να ξοδευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας μόνο αν σας τη ζητήσουν. Αποφύγετε βαρυσήμαντες δηλώσεις, γιατί δε θα είναι εύκολο να είστε αντικειμενικοί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και αν διαφωνείτε με ορισμένες αποφάσεις, μην πιέζετε καταστάσεις. Εάν κάνετε όλα τα χατίρια στους άλλους θα αυξηθούν και οι απαιτήσεις τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκετές φορές οι απόψεις σας ενδέχεται να σοκάρουν τους γύρω σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τις λέτε και πολύ περισσότερο να τις υποστηρίζετε.

ΛΕΩΝ: Αφού ξέρετε καλά ότι δε θέλετε και ούτε μπορείτε να συμβιβαστείτε στις απαιτήσεις των άλλων όσες προσπάθειες και να κάνετε, δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε λίγο πιο σκληροί στο επικοινωνιακό σας κομμάτι προκειμένου να περάσετε τις απόψεις σας, αλλά στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις ίσως να μην είστε τόσο σαφείς και ξεκάθαροι.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συνεργασίες σας. Κάνοντας ή εκφράζοντας το οτιδήποτε την κατάλληλη στιγμή, θα γλιτώσετε από μπελάδες αλλά και εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επιπλέον προσπάθειες που θα κάνετε για την επαγγελματική σας εξέλιξη θα είναι άκρως αποτελεσματικές για να κερδίσετε ακόμα και υποθέσεις που θεωρούσατε χαμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συζητήστε τα προβλήματά σας με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν. Μη γυρίσετε την πλάτη σε οικογενειακά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέστε νέους στόχους χωρίς να αεροβατείτε και προχωρήστε σταδιακά στην υλοποίησή τους. Αλλάξτε συνήθειες για να ανανεωθείτε και τολμήστε νέα ξεκινήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απευθυνθείτε σε φιλικά πρόσωπα αν έχετε ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε άτομα που δεν είστε σίγουροι ότι θα σας τα επιστρέψουν.

ΙΧΘΥΣ: Καταλάβετε ότι να τα έχετε όλα η τίποτα θα απομυζήσει όλη την ενέργειά σας, οπότε προτιμήστε να αποδεχτείτε ότι πρέπει να τελειώσετε με ανοιχτά θέματα πριν κάνετε μια νέα αρχή.