Social Icons

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Δώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας για να αποκτήσετε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Κινηθείτε έξυπνα και μην πάτε κόντρα σε λάθος πρόσωπα, γιατί θα χάσετε πολλά. Με καλή θέληση και διάλογο, μπορείτε να δώσετε λύση σε κάθε πρόβλημα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε και έχετε τη δύναμη να ανταπεξέλθετε στις ευθύνες που έχετε αναλάβει. Επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και γίνετε πιο ανταγωνιστικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκινήστε την αναζήτηση σε κάτι που επιθυμείτε καιρό από σήμερα. Συζητήστε τις ανησυχίες σας μόνο με άτομα που γνωρίζετε καλά και εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΛΕΩΝ: Κάντε ένα βήμα πίσω σε διαπραγματεύσεις που αφορούν τον οικονομικό σας τομέα. Για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί χρησιμοποιήστε τη δύναμη της γνώσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκφράστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα σκέψεις που σας βασανίζουν. Μιλήστε σε ήρεμους τόνους με συνεργάτες, απ’ το να τα βάζετε με όσους δε φταίνε.

ΖΥΓΟΣ: Μη δέχεστε ως δεδομένο όσα σας λένε χωρίς να εξετάσετε αν ισχύουν πραγματικά. Χρησιμοποιήστε έξυπνα τον ελεύθερο χρόνο σας για να χαλαρώσετε και να μην ξεσπάσετε σε λάθος ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να είστε γενναιόδωροι με όσους δε θα σας φερθούν ανάλογα στην ανάγκη. Ο έντονος εκνευρισμός θα σας οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα αιφνιδιάσουν τους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να υπερασπίσετε τη θέση σας επιβάλλετε να είστε ψύχραιμοι, ευπροσάρμοστοι και να κρίνετε αντικειμενικά τα γεγονότα για να προλαβαίνετε τα γεγονότα πριν πάρουν διαστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αυτοσυγκράτηση στα οικονομικά σχέδια κρίνεται απαραίτητη για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με αυξημένα έξοδα. Σκεφτείτε σοβαρά πριν προβείτε σε οποιαδήποτε επένδυση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε για αργότερα σημαντικές αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι να πάρετε, καθώς ακόμα είστε αρκετά φορτωμένοι με υποχρεώσεις που δεν έχετε φέρει σε πέρας.

ΙΧΘΥΣ: Σκεφτείτε πόσο πίσω μένουν τα επαγγελματικά σας, αλλά και τα οικονομικά σας αν δεν αλλάξετε άμεσα πορεία. Τα έξοδά σας θα αυξηθούν, οπότε δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια καθυστέρησης.