Social Icons

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Η ψυχολογία του συντρόφου σας έχει φτιάξει και μπορείτε να περάσετε όμορφες μέρες. Αν δεν μάθετε να ακούτε η ανασφάλειά σας θα μεγαλώσει κι άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως έχετε γίνει σκληροί επειδή έχετε κουραστεί από πρόσωπα και καταστάσεις. Για να δείξετε τον ενδιαφέρον σας στα αγαπημένα πρόσωπα, αφιερώστε τους τη μέρα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε στην άκρη το συναίσθημα που σας αποδιοργανώνει και ενεργήστε πειθαρχημένα. Σίγουρα είστε έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να ανοίξετε πολλές πόρτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε μόνο τις απαραίτητες αγορές όταν βγείτε έξω και μην παρασυρθείτε. Συμβιβαστείτε έστω και τελευταία στιγμή, ώστε οι διαφωνίες που έχετε να μην πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

ΛΕΩΝ: Οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα οφείλονται από τρίτα πρόσωπα. Εάν συνεχίσετε να είστε εριστικοί με κοντινά σας πρόσωπα, δε θα μπορέσετε να τους καταλάβετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ήσυχα θα κυλούν τόσο οι προσωπικές σχέσεις, όσο και οι συνεργασίες σας. Θα υπάρξουν εντυπωσιακές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα με σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ: Θα εκπλαγείτε από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα στην ζωή σας. Χρησιμοποιείστε την δημιουργικότητά σας στον επαγγελματικό σας χώρο για να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιείστε με πίστη τις ευκαιρίες που σας δίνονται χωρίς να κάνετε υπερβολές. Καινούριες σχέσεις διαφαίνονται στο προσκήνιο, αλλά και αρκετές διαπραγματεύσεις στις συνεργασίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γεγονότα στο περιβάλλον τού σπιτιού σας μπορεί να σας ταράξουν. Μην ρισκάρετε σε αβέβαιες επενδύσεις και αποφύγετε τα τυχερά παιγνίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις θα είναι προάγγελος κάποιων θετικών ευρύτερων εξελίξεων. Κάντε μια αποτίμηση των πεπραγμένων και επαναπροσδιορίστε τα πλαίσια μέσα στα οποία θα κινηθείτε στην πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια καινούρια γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Θα εστιαστεί το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά θέματα και σε ότι επηρεάζει άμεσα τον οικονομικό σας τομέα.

ΙΧΘΥΣ: Η αναγνώρισή σας έρχεται με θεαματικό τρόπο και αλλάζει το σκηνικό στην ζωή σας. Ο δυναμισμός σας θα βρει διεξόδους εφαρμογής και οι άλλοι θα μείνουν έκθαμβοι με την πρόοδό σας.