Social Icons

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες ακόμα και αν επιβλήθηκαν άθελά σας. Κανονίστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια εκδρομή που θα σας αναζωογονήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε μια μέση λύση για να σταματήσουν οι διαφωνίες με το στενό σας περιβάλλον. Όσο και αν κάποιοι σας εκνευρίζουν, αποφύγετε να τους απαντήσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνδυάστε τη σκέψη με την πράξη και τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά. Δεχτείτε τα ελαττώματα των άλλων , όπως και αυτοί δέχονται τα δικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ένστικτό θα σας προστατέψει απ’ το να πάρετε λάθος αποφάσεις. Εάν δώσετε τον πρώτο ρόλο στο συναίσθημα και όχι στη λογική, δεν είναι δύσκολο να περιπλέξουν τα πράγματα.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί από εσάς εξαρτάται αν θα διασφαλιστεί το πορτοφόλι σας. Μην αφήσετε την αγοραστική σας μανία να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ευκαιρίες θα εντοπιστούν στις δοσοληψίες σας και θα βοηθηθείτε στο να αποκτήσετε συμμάχους, αλλά και να ρυθμίζετε πιο άνετα τα καθημερινά σας προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Επικεντρωθείτε σε πρακτικά θέματα και θα διαπιστώσετε ότι πολλά θα τακτοποιηθούν, ενώ θα παραμεριστούν εμπόδια και θα επιλυθούν προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μυαλό σας θα συνεργάζεται αρμονικά με τη διαίσθησή σας και τα αποτελέσματα θα είναι όχι απλώς ικανοποιητικά, αλλά και πολύτιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε αρκετές φορές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και η παρουσία σας θα είναι αισθητή όπου και αν βρεθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα τραβάτε σα μαγνήτης τα βλέμματα των άλλων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε και να ενδώσετε στο πρώτο πρόσωπο που θα σας χαρίσει ένα χαμόγελο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε να μην μπερδέψετε τον έρωτα με τις φιλίες σας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο τα μηνύματα που θα δίνετε ή θα παίρνετε να είναι ασαφή.

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε τα πράγματα να περιπλέξουν αν δεν το επιθυμείτε πραγματικά, γιατί τα όρια φιλίας και έρωτα δεν είναι τόσο ευδιάκριτα.