Social Icons

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε πιο συνεργάσιμοι στον εργασιακό σας χώρο. Ψάξτε το λίγο παραπάνω για να βρείτε τη κρύβεται πίσω απ’ τη συμπεριφορά κάποιων.

ΤΑΥΡΟΣ: Συζητήστε από κοινού με τους δικούς σας ανθρώπους αυτά που σας απασχολούν. Ελιχθείτε χωρίς να αντιδράτε, ώστε να ξεκόψετε μια και καλή από όσα πρέπει να αποκολληθούν από τη ζωή σας. 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε τρόπο να ελίσσεστε στις προκλήσεις και να λύσετε οριστικά αδιέξοδα. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μη σκορπίζετε τις σκέψεις σας σε ανούσια θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πετύχετε πολύ περισσότερα αν εργαστείτε ομαδικά με τους συνεργάτες σας. Ακολουθήστε τις εξελίξεις και μην αντιστέκεστε στο να προχωρήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ: Θα έρθουν ορισμένες οικονομικές υποχρεώσεις που μπορεί να σας κουράσουν με αποτέλεσμα να ψάχνετε εναγωνίως τρόπους διαφυγής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ανησυχείτε καθώς παρόλο τις δυσκολίες θα προκύψουν αρκετά καλά και ο οικονομικός σας τομέας θα είναι ένας από τους παραλήπτες των καλών.

ΖΥΓΟΣ: Η ισορροπία που θα υπάρξει στη ζωή σας δε θα είναι τυχαία, αφού δουλέψατε αρκετά για να το πετύχετε. Αξιοποιήστε σωστά τις επιλογές σας, ώστε να διαπιστώσετε αν μπορείτε να βασιστείτε σε αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οργανώστε σωστά το χρόνο σας, ώστε να έχετε επαρκή για κοινωνικές συναναστροφές ή δραστηριότητες που είναι απαραίτητες για να φτάσετε πιο άνετε στους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό σας χώρο και θα πρέπει να είστε προνοητικοί για να μη δημιουργηθούν προβλήματα ή εμπόδια στις προοπτικές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας, ώστε να μην έχετε απώλειες από λάθος ή από απερισκεψία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ρίξτε το βάρος της προσοχής σας στις επαγγελματικές επιδιώξεις και μην αφήσετε να διασπάσουν το ενδιαφέρον σας προβλήματα ή οικογενειακά που δεν εξαρτάται από εσάς το αν θα επιλυθούν.

ΙΧΘΥΣ: Μικρά καβγαδάκια με φιλικά πρόσωπα δεν πρέπει να σας απασχολούν, αφού θα προκύψουν από απόψεις που δε συμβαδίζουν. Μην ξεσπάσετε σε όσους δε φταίνε προκειμένου να εκτονωθείτε.