Social Icons

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Προωθήστε κάποια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση, φροντίζοντας να κρατάτε μια επιφύλαξη σε υποσχέσεις που θα σας δοθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η κούραση που υπεστήκατε τον τελευταίο καιρό σίγουρα έχει φανεί στον οργανισμό σας, γι’ αυτό πρέπει άμεσα να ανακτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια και να βρείτε τις ισορροπίες σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προνοήστε για κάποιες ευαισθησίες που θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Το ήθος που θα επιδείξετε είναι σημαντικό για να καλλιεργήσετε κλίμα εμπιστοσύνης με αυτούς που συναλλάσσεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ελέγξτε καλύτερα τον παρορμητισμό σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, που μπορούν να σας ζημιώσουν έστω και ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ: Έχετε τη δυνατότητα να εκσυγχρονίσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Πάψτε να διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σας σκεπτόμενοι μόνο το παρόν και αρχίστε να μεριμνείτε για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτό που απαιτείται είναι συνέπεια στη διαχείριση χρημάτων. Έχετε τη δυνατότητα να καλυτερέψετε και να αυξήσετε την οικονομική σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ: Σε γενικό επίπεδο, η μέρα που θα διανύσετε θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε καλύτερα τις ανάγκες σας, αλλά και να σχεδιάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο να σκεφτείτε και να κατανοήσετε πλήρως τι σας συμβαίνει. Δεχτείτε κάποια νέα δεδομένα στην ζωή σας και ακολουθήσετε κανόνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ναι μεν η τύχη είναι στο πλευρό σας, αλλά δε σημαίνει πως πρέπει να επαναπαύεστε και να βασίζεστε πάντα σε αυτή, ειδική όταν θέλετε να πετύχετε μια θετική έκβαση στις υποθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβάλλετε να βάλετε ορισμένους περιορισμούς στον εαυτό σας και στη συμπεριφορά σας, πριν διαλύσετε ότι με τόσο κόπο έχετε χτίσει πάνω στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιστέψτε περισσότερο στο σύντροφό σας που έχει να σας προσφέρει πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα, από μια σχέση εφήμερη ή μια περιπέτεια.

ΙΧΘΥΣ: Φαίνεται ότι έχετε αρχίσει να προβληματίζεστε έντονα για μια σοβαρή σας σχέση, καθώς έχετε αρχίσει να δελεάζεστε από τα καινούρια πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας.