Social Icons

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Βάλτε σε τάξη, αισθήματα, εξαρτήσεις από κάποια πρόσωπα, οικογενειακές, φιλικές και προσωπικές σχέσεις, αλλά και κοινωνικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε τη θέση σας για να μην πικράνετε άτομα που σας αγαπούν, όμως, να είστε προσεκτικοί στο πως θα εκφραστείτε απέναντί τους ακόμα και αν εκείνοι φερθούν προς εσάς εγωιστικά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η πορεία των σχέσεών σας διαγράφεται ευνοϊκή, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάτι θα αρχίσει να διαφοροποιείται και πρέπει κάποια πράγματα να ξεκαθαριστούν και να μπουν σε άλλες βάσεις για να προχωρήσουν.

ΛΕΩΝ: Βάζοντας μπροστά τη λογική, θα μπορέσετε να υπερπηδήσετε εμπόδια αλλά ακόμα και να βρείτε λύσεις για αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα ή περίπλοκα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον οικογενειακό σας χώρο μην περιμένετε μεγάλες εξελίξεις, εάν δεν έχετε αποφασίσει να μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα για αυτά που σας ενοχλούν.

ΖΥΓΟΣ: Μια θύελλα από γεγονότα θα βάλει στο στόχαστρο τις μεταξύ σας σχέσεις, κρίνοντας τώρα την αντοχή τους, αλλά παράλληλα και τη δική σας ανοχή απέναντι σε άδικες συμπεριφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακολουθήστε πιο αποτελεσματικούς τρόπους στην εργασία σας, με λιγότερες ανταγωνιστικές σχέσεις και αφήνοντας ελάχιστα να ανακατεύονται στις υποθέσεις σας οικογενειακά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα κακώς κείμενα αρχίζουν να εξομαλύνονται, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε δυνατότητα να ρυθμίσετε χρόνιες υποθέσεις προς όφελός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λανθασμένες κινήσεις στα οικονομικά ή τα συμφέροντά σας, τακτοποιούνται εν μέρει, ενώ δεν είναι απίθανο μέσα από νέες δραστηριότητες να αποκομίσετε νέα έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε μέτρα και αποφάσεις που θα σας προστατέψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Προτιμήστε τον ήπιο διάλογο και μη μεγαλοποιήσετε τα παράπονα ενός ατόμου που θα τύχει να διαφωνεί μαζί σας.

ΙΧΘΥΣ: Προσέχετε πως θα υποστηρίξετε τα συμφέροντα και τις ιδέες σας, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν ορισμένα εμπόδια στις συλλογικές σας δραστηριότητες.