Social Icons

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Αδιαφορήστε αν κάποιοι είναι αρνητικοί απέναντί σας και μην εκνευρίζεστε. Μην εκδηλωθείτε άμεσα αν κατά την έξοδό σας ένα άτομο σας εντυπωσιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να δώσετε ελευθερία κινήσεων στους άλλους για να συνεργαστούν μαζί σας. Αναρωτηθείτε ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σας, για να τις ικανοποιήσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το συναίσθημα θα υπερισχύει της λογικής στις τελικές αποφάσεις σας. Επειδή η συμπεριφορά σας θα ενοχλεί, προσπαθήστε να μη δώσετε λαβές για σχόλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επισκεφτείτε συγγενικά πρόσωπα και μην αμελείτε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Προσεγγίστε αυτούς που θέλετε να σας βοηθήσουν με θετική σκέψη.

ΛΕΩΝ: Εκφράστε τα παράπονά σας μόνο σε αυτούς που τα προκάλεσαν. Αν δεν περνάτε καλά με τις παρέες σας, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμήστε να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας, αντί να ρισκάρετε σε παράτολμες επενδύσεις. Προσέξτε τι αποφάσεις θα πάρετε, γιατί θα είναι δύσκολο να επανορθώσετε αν το μετανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ: Μην επηρεάζεστε αρνητικά από τη συμπεριφορά κάποιων που σας ενοχλούν. Για να διατηρήσετε την εκτίμηση αυτών που υπολογίζουν σε εσάς, ασχοληθείτε πιο σοβαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ορισμένες υποχρεώσεις σας εξακολουθούν να εκκρεμούν, γιατί συνέχεια τις αμελείτε. Προτιμήστε το διάλογο με το σύντροφο και μην αφήνετε ασάφειες στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι υποχωρήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις πρέπει να είναι αμοιβαίες. Προσέξτε τι θα πείτε και κυρίως τη συμπεριφορά σας, γιατί θα βρίσκεστε στο επίκεντρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εφόσον οι συνθήκες ευνοούν προχωρήστε στην υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας. Αναθεωρήστε μερικές από τις απόψεις που έχετε, καθώς δε χρειάζεται να τεκμηριώσετε σε όλους ότι είστε ξεροκέφαλοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφιερώστε την ημέρα σε ασχολίες που δε θα απαιτήσουν μεγάλη σκέψη. Ότι σας απασχολούσε από το παρελθόν και σας ταλαιπωρούσε μέχρι τώρα, αρχίζει σταδιακά να υποχωρεί.

ΙΧΘΥΣ: Θα ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια προς την ιεραρχία στον εργασιακό χώρο, αρκεί να αυξήσετε την εργασιακή σας απόδοση, να γίνετε πιο δραστήριοι και να προσεγγίσετε με λογική τους στόχους σας.