Social Icons

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Ξανακερδίστε τον έλεγχο με μικρά και προσεκτικά βήματα, ώστε να έχετε μια καλύτερη θεώρηση της πραγματικότητας στον τομέα τόσο των συνεργασιών όσο και των σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιβάλλεται ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και βάλτε σε πρώτη μοίρα τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Χαλαρώστε και δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας που είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε. Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε τις αλλαγές που έγιναν σε επαγγελματικές, οικονομικές ή ερωτικές σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα θα απολαμβάνουν μια πολύ τρυφερή εκδοχή από εσάς, μια που έχετε τη διάθεση να περάσετε καλά μαζί τους.

ΛΕΩΝ: Αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και κάντε περισσότερες καινούριες γνωριμίες. Αποφύγετε την άσκοπη ταλαιπωρία και μην απασχολήστε με πράγματα που σας ενοχλούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εργασιακές σχέσεις θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα δημιουργήσετε ένα καλύτερο περιβάλλον που θα εργάζεστε με λιγότερο άγχος.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε τις διατροφικές συνήθειες που έχετε αποκτήσει τον τελευταίο καιρό, γιατί αν η μεζούρα σας δείξει διαφορετικά νούμερα δεν χάλασε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταθμίστε σωστά τον τρόπο που σας συμφέρει να επενδύσετε. Θα πάρετε ολοκάθαρα τα μηνύματα για το που σας συμφέρει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξαντλήστε όλα τα περιθώρια για καλή συνύπαρξη με τους συνεργάτες σας, προσπαθώντας να διατηρήσετε ένα αρμονικό κλίμα στον εργασιακό χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φανείτε εργατικοί και υπεύθυνοι, ώστε κανείς να μην μπορεί να σας κατηγορήσει. Διευθετήστε εκκρεμότητες και μην είστε απρόθυμοι να βοηθήσετε εκεί που μπορείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι περισσότερες ευκαιρίες θα δοθούν στον επαγγελματικό τομέα και ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες θα μπορέσετε να χαράξετε καινούριο δρόμο στην εργασία σας.

ΙΧΘΥΣ: Προβάλετε τη δουλειά και τις ικανότητές σας, ενώ παράλληλα αποδεχθείτε εξόδους, προσκλήσεις από φίλους και συνεργάτες σε εκδηλώσεις.