Social Icons

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Σταθείτε δυναμικά στο ύψος των περιστάσεων και μην αμφιταλαντεύεστε. Θα δοκιμαστούν έντονα οι αντοχές σας και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να κρατηθείτε ακμαίοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη χαλαρώσετε γιατί αν η απόδοσή σας πέσει κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, κάντε γνωριμίες και αισθανθείτε ότι σας επιθυμούν ερωτικά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν αν επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Εκδηλώστε τα πραγματικά σας αισθήματα και πάψτε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη τα βάζετε με άτομα που δε φταίνε σε τίποτα. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ευχάριστη και οι σχέσεις σας με τα οικογενειακά πρόσωπα θα είναι θετικές.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει να τονίζεται η ανάγκη σας για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Τα θέματα της καριέρας σας θα προηγούνται και οι αλλαγές που θα προκύψουν θα βελτιώσουν την απόδοσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αρχίσετε να βρίσκετε τη φόρμα σας και να αντιμετωπίζετε με χιούμορ ακόμα και κάποιες σκληρές κριτικές που μπορεί να δεχθείτε από άτομα του εργασιακού σας χώρου.

ΖΥΓΟΣ: Προσέχετε τον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους συνεργάτες και άτομα κύρους στον εργασιακό χώρο. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας, αλλά δε σημαίνει πως πρέπει να κάνετε κατάχτηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε λιγότερο ρομαντικοί και περισσότερο πρακτικοί, ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερη αίσθηση του μέτρου και πειθαρχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε νέες ισορροπίες ανάμεσα στις ευκαιρίες δημιουργίας και τα εμπόδια. Ο καινούριος κύκλος που θα ανοίξει θα σας κάνει δυνατούς και θα σας προετοιμάσει για μεγάλες επιτυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προστατευτείτε από τη φθορά και την κούραση, γιατί μπορεί η νίκη να είναι δική σας αλλά μέχρι στιγμής αφήνεστε σε περιττές ταλαιπωρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε τον πυροσβέστη αν είστε απολύτως σίγουροι ότι μπορείτε να ηρεμήσετε τα πράγματα, αλλιώς προτιμήστε τη σιωπή. Κάντε ένα βήμα μπροστά σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε χρόνο να ελιχθείτε, να αρπάξετε σημαντικές ευκαιρίες στην προσωπική ζωή, αλλά και να αφεθείτε σε μια σημαντική συναισθηματική σχέση.