Social Icons

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018


Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Απρίλιος...


Στις 4 ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω, προκαλεί ανατροπές γι’ αυτό μην επιχειρήσετε τίποτα νέο ή προβείτε σε αγορές. Ο εκνευρισμός θα μειώνει την αντικειμενικότητα και η λογική θα πηγαίνει περίπατο.

Στις 5 ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε  νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δε θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν.

Στις 7 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, φέρνει ισορροπία και κάνει τη μέρα για συνεργασίες, ενώ δε θα σας λείψει και η βοήθεια από σημαντικά άτομα.

Στις 11 ο Ήλιος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας ωθεί να υπέρ εκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και η αυξημένη αίσθηση εξουσίας που θα θέλετε , θα σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Όσοι έχετε μυστική ζωή θα κινδυνέψετε με αποκαλύψεις. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω, αυξάνει τη γοητεία και τον ερωτισμό ενισχύοντας την πειθώ σας προς τους άλλους.

Στις 12 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας κάνει πιο τρυφερούς και στοργικούς απέναντι σε αγαπημένα και οικογενειακά πρόσωπα. Ο ρομαντισμός θα είναι έντονος.

Στις 14 ο Δίας ανάδρομος στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δίνει ξεκάθαρο μυαλό, φέρνει αλλαγές που οδηγούν προς το καλύτερο και σας ωθεί να δείτε τις καταστάσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Στις 14 ο Άρης στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τη δυναμικότητά σας ώστε να αναλάβετε υποχρεώσεις. Θα ανταπεξέρχεστε ευκολότερα σε ότι σας ζητηθεί, αν και η ευαισθησία σας θα παραμένει αυξημένη.

Στις 15 ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Κριό, σας κάνει ετοιμόλογους και μάχιμους επαγγελματικά και προσωπικά. Θα ενθουσιάζεστε γρήγορα, θα έχετε γρήγορη αντίληψη, ενώ η παρόρμηση θα σας χαρακτηρίζει σε συναντήσεις και επαφές. Καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο τις λεπτομέρειες και να μην τις προσπερνάτε, καθώς μέσα από αυτές θα βρείτε κλειδιά που θα σας ανοίγουν πόρτες για την επιτυχία.

Στις 16 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, απρόσμενα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε μετασχηματισμούς, ενώ θα νιώθετε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Η επιθυμία σας για αλλαγές θα σας κάνει ανυπόμονους με αποτέλεσμα να καθυστερείτε τις εξελίξεις. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν ή άτομα που σας ταλαιπωρούν ψυχικά. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας θετικά και μη τη σπαταλήσετε σε ρίσκα ή προκλήσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Στις 17 που ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομος στον Αιγόκερω, μειώνεται η εμπιστοσύνη απέναντι στις δυνατότητες σας και αρχίζετε να νιώθετε ανασφάλεια τόσο για τα εργασιακά σας θέματα, όσο και για την προσωπική σας ζωή. Θα υπάρχει αδυναμία στο να οργανωθείτε ή να αποστασιοποιηθείτε από ορισμένες καταστάσεις και θα έχετε την τάση να κλειστείτε στον εαυτό σας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε αντίθεση με το Δία ανάδρομο στο Σκορπιό, οδηγεί σε ακρότητες και υπερβολές. Μη γίνετε θύμα καταναλωτισμού γιατί θα χαλάσετε την οικονομική σας πορεία. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει κέρδη από συνεργασίες και αυξάνει τα έσοδα.

Στις 24 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, φέρνοντας ανατροπές σε ότι σχετίζεται με το συναισθηματικό τομέα. Κάντε καινούριες γνωριμίες και πιστέψτε στον εαυτό σας. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και προσεγγίστε συνεργάτες που σκέφτονται όπως εσείς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Ο Άρης στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με το Δία ανάδρομος στο Σκορπιό, σας δίνει τη δυνατότητα νε ξεπεράσετε εμπόδια και δυσκολίες, ενώ ταυτόχρονα σας ανοίγει νέους δρόμους και ευκαιρίες. 

Στις 25 ο Ερμής στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, δημιουργεί προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Ασυνεννοησία, αναταραχή και έντονο παρασκήνιο θα σας φέρουν στα όριά σας και ίσως σε ρήξη με ορισμένους συνεργάτες.

Στις 29 ο Ήλιος στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει σταθερά κέρδη και θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Έχοντας υπομονή και υπευθυνότητα μπορείτε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα.

Στις 30 Πανσέληνος στο Σκορπιό, δημιουργεί ανακατατάξεις οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν επιζήμιες αν δεν κρατηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες. Προσπαθήστε να μην κινηθείτε με κριτήριο το θυμό, καθώς θα ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων και κύμα αντεκδίκησης. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις σε ότι θα αφορά τον οικονομικό ή συναισθηματικό σας τομέα, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και με διάρκεια. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).