Social Icons

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΚΡΙΟΣ: Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, γι’ αυτό φροντίστε να μην προβείτε σε καινούρια έξοδα. Να είστε διαλλακτικοί με όσους συναναστρέφεστε σε οικονομικό επίπεδο και να μην υποτιμάτε τη δύναμή τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η τύχη θα σας υποδείξει τρόπους και μεθόδους για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, να κλείσετε εκκρεμότητες και να τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όταν αντιληφθείτε πως από κάποια άτομα δε βρίσκετε τη συμπαράσταση που θεωρούσατε ότι έπρεπε να σας παρέχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε προς όφελός σας απόψεις στενών συνεργατών που μοιράζεστε κοινά συμφέροντα. Η επαγγελματική σας καταξίωση έχει βάλει τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Η καθημερινότητά σας είναι σας αγώνας δρόμου και κάπου εκεί ξεχνάτε ότι έχετε προσωπική ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δύσκολα θα κρατηθούν οι ισορροπίες αν μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε. Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα και τρυφερά.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε τη συναισθηματική σας ζωή που την έχετε παραμελήσει. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε χρήματα άλλων για να κάνετε μια αγορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προφυλάξτε τη σχέση σας από κακοτοπιές και κακοπροαίρετα άτομα. Προτιμήστε να μην ανοίξετε συζήτηση αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν δεν έχετε κανονίσει τίποτα καλέστε στο σπίτι σας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Μείνετε μακριά από οικογενειακές διαφωνίες που είναι αξεπέραστες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν δε νιώθετε στα καλύτερά σας, μείνετε κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Τακτοποιήστε τα θέματά σας και κανονίστε να πάτε μια βόλτα για να ξεσκάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κάνετε άλλες υποχωρήσεις γιατί θα σας δημιουργηθούν απωθημένα. Συγκρατηθείτε στις αγορές που θα κάνετε για να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας.


ΙΧΘΥΣ: Εξηγήστε τις διαφωνίες που έχετε σε σχέδια άλλων με ήρεμους τόνους. Μπορεί να μη σας είναι εύκολο να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αλλά χρειάζεται.