Social Icons

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μη χάσετε την ευκαιρία να δρομολογήσετε σωστά τις σχέσεις σας, αλλά για κανένα λόγο μη δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις. Μην αφήσετε τα ελαττώματά σας να βγουν στην επιφάνεια και να εκμεταλλευτούν ορισμένοι επιτήδειοι τις αδυναμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ψυχολογία και η διάθεσή σας θα είναι λίγο άστατη καθώς τις χαρούμενες στιγμές θα τις διαδέχεται ο προβληματισμός. Επιδιώξτε αλλαγές στην εμφάνισή σας που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε βρει τρόπους για να απαλλαγείτε από το μεγάλο άγχος, αλλά ακόμα σας λείπει το κίνητρο για να βρείτε τρόπους που θα σας ανακουφίσουν τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γεγονότα και συνειδητοποιήσεις θα σας οδηγήσουν στην αναθεώρηση της συμπεριφοράς σας αλλά και στη σημασία που δίνατε μέχρι τώρα στην παρουσία και την αναγκαιότητα ορισμένων συνεργατών στον εργασιακό σας χώρο.

ΛΕΩΝ: Προχωρήστε σε οικονομικές επενδύσεις που έχετε πειστεί ότι είναι κερδοφόρες και έχουν καλύψει και τις πιο μικρές σας ανασφάλειες.
                              
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να έχετε επιβαρυνθεί με υποχρεώσεις του οικογενειακού χώρου, αλλά με έναν περίεργο τρόπο τα γεγονότα και η καλή σας τύχη θα συμβάλλουν στην ολοκληρωτική απαλλαγή από κάποιο βάρος.

ΖΥΓΟΣ: Μην κολλήσετε σε ανούσιες και άχρηστες λεπτομέρειες. Τηρήστε τον προϋπολογισμό που έχετε φτιάξει και δε θα το μετανιώσετε στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επαγγελματικά θέματα θα απαιτήσουν τη διάθεση του προσωπικού σας χρόνου. Ότι προβλήματα και αν προκύψουν με το ταίρι σας, θα είναι αντιμετωπίσιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε ότι κι αν κάνετε βάλτε τα δυνατά σας και μην προδικάζετε το αποτέλεσμα. Αν θέλετε να μείνετε σπίτι για να ξεκουραστείτε, μην παρασυρθείτε από την παρέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αφοσίωση στις φιλοδοξίες δε σας αφήνει να χαρείτε τις πιο προσωπικές σας στιγμές. Γεφυρώστε το χάσμα που επικρατεί ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπα που ήταν κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις να σας απομακρύνουν από το σύντροφό σας. Οργανώστε τα οικονομικά σας για να μην ξεφύγουν από τον έλεγχό σας.


ΙΧΘΥΣ: Προβάλλετε σωστά τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και κατατροπώστε τους αντιπάλους σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα γιατί ακόμα υπάρχουν τρύπες που δεν έχετε κλείσει.