Social Icons

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί η μέρα να μη σας αφήνει στο ξεκίνημά της να αναπνεύσετε ελεύθερα αφού υποφέρετε από έλλειψη κατανόησης από την πλευρά του συντρόφου σας, αλλά μην υπερβάλετε κιόλας.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν να αντιλαμβάνεστε κάπως περίεργα και διαφορετικά τα πράγματα από το πώς έχουν και αυτή θα είναι η αιτία που θα παρεξηγείτε αυτά που θα ακούτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε απλόχεροι σε αισθήματα προς το σύντροφό σας για να μπορεί να το πράξει και εκείνος προς εσάς. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ακόμα κάποια νεύρα που θα σας γεμίζουν στρες και άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέχρι στιγμής σας έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε ή να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αρκετοί από εσάς κάνατε τα πρώτα βήματα και τις έχετε ήδη δρομολογήσει σε μια καλύτερη πορεία.

ΛΕΩΝ: Κινηθείτε πιο γρήγορα καθώς αρχίζουν να περιορίζονται οι δυνατότητες και οι λάθος κινήσεις μπορεί να στοιχίσουν με άμβλυνση των διαφορών σας προς τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν τάξετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να δώσετε και διαψεύσετε τις προσδοκίες τους, θα τους απομακρύνετε από κοντά σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιες από τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας θα διαφοροποιηθούν και αφού θα αλλάξουν οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο, είναι φυσικό να επηρεαστούν και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε τρία πρόσωπα να μπουν στη σχέση σας και να βάλουν λόγια, ακόμα και να πιστεύετε ότι δεν πρόκειται να επιχειρήσουν κάτι που θα σας φέρει αναστάτωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι η στιγμή που ίσως κάποιες από τις φιλίες σας εμφανίσουν τα αγκάθια τους και θα είναι καλύτερα να είναι μακριά από τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εφόσον αγαπάτε το σύντροφό σας και θέλετε να συνεχίσετε να πορεύεστε μαζί, επιβάλετε να διατηρήστε χαμηλούς τόνους και να ξεχάσετε πείσματα και εγωισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε ψύχραιμα και κυρίως διπλωματικά διαφωνίες που υπάρχουν στο περιβάλλον σας για να είστε σε ισορροπία και να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε αυτούς που δείχνουν το ενδιαφέρον τους προς εσάς.


ΙΧΘΥΣ: Αφήστε να σας πλησιάσουν και αρχίστε να βλέπετε τους άλλους λίγο πιο καλοπροαίρετα και θετικά, για να αντιληφθούν τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας που δεν είναι και λίγα.