Social Icons

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΙΟΣ 2016

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Μάιος...


ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 6 στον Ταύρο, με τη συμμετοχή του Ερμή, του Πλούτωνα, της Αφροδίτης. Ουτοπικές καταστάσεις παίρνουν τέλος δίνοντας τη σκυτάλη στην πραγματικότητα. Δυσκολίες θα υπάρχουν αλλά μαζί τους θα έρχονται και οι λύσεις. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι.

Στις 8 ο Δίας σε ορθή πορεία στην Παρθένο, ενισχύει την πρακτικότητα, τον προγραμματισμό και την τάξη. Παρά του ότι σε αυτή τη θέση ο Δίας βρίσκεται σε αδυναμία, φέρνει ευκαιρίες ανάπτυξης και καθοριστικές αλλαγές. Τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς) ευνοούνται περισσότερο.

Στις 10 η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε τρίγωνο με το Δία στην Παρθένο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη καθώς συνδυάζει γοητεία με όφελος. Σας κάνει προσφιλείς προς τους γύρω σας, βοηθώντας να επιτύχετε σχέδια, και στόχους που σχετίζονται με τον οικονομικό σας τομέα.

Κριός: Αλλάζει το σκηνικό στον επαγγελματικό χώρο και η προώθηση σχεδίων γίνεται πιο εύκολη με τη βοήθεια συνεργατών. Αξιολογήστε τις υπάρχουσες καταστάσεις στη ζωή σας και αλλάξτε ότι σας κρατάει πίσω.

Ταύρος: Κάντε κινήσεις που θα σας αποφέρουν κέρδος παίρνοντας μικρά και ασφαλή ρίσκα. Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας για να ποντάρουν πάνω σας άτομα που αναγνωρίζουν την αξία σας. Η προσωπική σας σχέση γίνεται πιο σταθερή με τη βοήθεια της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας.

Δίδυμοι: Φροντίστε να βάλετε τάξη στο χάος που επικρατεί για να μη σας κατακρίνουν αρνητικά ότι είστε υπερβολικοί σε πράξεις αλλά από ουσία τίποτα. Καλυτερεύουν οι σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα που τελευταία ήταν ταραγμένες.

Καρκίνος: Χρησιμοποιήστε εκτός από την έντονη διαίσθηση που σας χαρακτηρίζει και την επικοινωνία σαν όπλο για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε και να ελιχθείτε των καταστάσεων. Δύσκολες καταστάσεις φτάνουν στο τέλος, αφήνοντάς σας να ανασάνετε ελεύθερα.

Λέων: Βάλτε τάξη και προτεραιότητες στα θέλω σας γιατί δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι να τα πετύχετε όλα ταυτόχρονα. Με σωστή οργάνωση και μέτρο θα βρείτε από πού πρέπει να ξεκινήσετε ώστε να ωφεληθείτε.

Παρθένος: Με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση θα νιώθετε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα. Έχοντας βοηθό και το Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, η καθημερινότητά σας θα γίνει ευκολότερη, ενώ η τύχη σας θα αυξηθεί σημαντικά.

Ζυγός: Δώστε περισσότερη βαρύτητα στα άτομα που βρίσκονται κοντά σας και χρειάζονται τη βοήθειά σας. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά κάθε κατάστασης, διαχωρίζοντας τις σημαντικές από τις ανούσιες.

Σκορπιός: Προχωρήστε με σταθερά και αργά βήματα τα σχέδιά σας, καθώς οι βιασύνες δε θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα υπάρχει άνοδος σε οικονομικό επίπεδο και θα πρέπει να είστε εκεί με τη λογική για να βγείτε διπλά κερδισμένοι.

Τοξότης: Βγάλτε τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας, βάζοντας στο περιθώριο αδυναμίες και λάθη που εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Ανοίξτε τον κοινωνικό σας κύκλο με επαφές και γνωριμίες που θα αποδειχθούν χρήσιμες και τώρα και στο μέλλον.

Αιγόκερως: Οι γνώσεις που έχετε αποκομίσει από εμπειρίες θα σας βοηθήσουν στο έπακρο για να ξεπεράσετε εμπόδια που υπάρχουν στα σχέδιά σας και να παραμερίσετε άτομα που φθονούν την πρόοδό σας. Φροντίστε μόνο να μην είστε ματαιόδοξοι και υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας.

Υδροχόος: Με υπομονή και σύνεση θα βγείτε νικητές σε κάθε κατάσταση καθώς το πλανητικό σκηνικό δε φαίνεται να σας πηγαίνει κόντρα. Αναπάντεχα κέρδη είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως και επιστροφές από το παρελθόν.

Ιχθύς: Αλλάζει ο τρόπος που βλέπετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και τολμάτε να είστε πιο ανοικτοί απέναντι τους. Η καλυτέρευση της ψυχολογίας σας θα είναι αισθητή και στον επαγγελματικό σας χώρο, βοηθώντας να δείτε πιο καθαρά τους στόχους σας.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 22 στον άξονα Τοξότη- Διδύμων, με τη συμμετοχή του Κρόνου και του Ποσειδώνα, με τον Ήλιο στους Διδύμους σε αντίθεση με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, αλλά και τον Ερμή να περνάει σε ορθή πορεία στον Ταύρο. Πλήττεται ο κοινωνικός τομέας και θα υπάρχει αναστάτωση σε νέες γνωριμίες αλλά και σε υπάρχουσες. Ακραίες συμπεριφορές θα προκαλούν αποσυντονισμό. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς.

Στις 24 που η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, θα είστε πιο φιλικοί και γοητευτικοί, θα σας γοητεύει το φλερτ και το πάθος, ενώ συναντήσεις ή ταξίδια που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα είναι πιο ανάλαφρα.

Στις 26 ο Δίας από την Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, μειώνει την αυτοπεποίθηση και αυξάνει την ανασφάλεια. Κρατηθείτε γερά στα πόδια σας και μην παραιτηθείτε με την πρώτη δυσκολία, καθώς θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας.

Στις 27 ο Άρης περνάει στο Σκορπιό σε ανάδρομη πορεία, φέρνοντας νεύρα και επιθετικότητα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη βιαστείτε να απαντήσετε σε ότι ακούσετε για να μη φέρετε ρήξη σε επαγγελματικές σχέσεις ή διακινδυνέψετε την προσωπική σας σχέση.

Κριός: Κλείστε εκκρεμότητες, αποχαιρετήστε άτομα που έπρεπε ήδη να έχετε βγάλει από τη ζωή σας και ξεκολλήστε από εμμονές που σας κρατούν στο παρελθόν για να ομορφύνετε τη ζωή σας. Μην αφήνετε τρίτους να ορίζουν τη ζωή σας.

Ταύρος: Εργαστείτε περισσότερο χωρίς να παραπονιέστε δεξιά και αριστερά. Τα πολλά λόγια αυτό το διάστημα μόνο ζημιά θα σας κάνουν για αυτό να είστε φειδωλοί στις απόψεις σας. Μάθετε να ακούτε και συλλέξτε χρήσιμες πληροφορίες.

Δίδυμοι: Με μία Πανσέληνο να σας αποσυντονίζει και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, μάλλον θα κάνετε περισσότερο πολύπλοκη τη ζωή σας σε προσωπικό επίπεδο. Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε και κυρίως να μην ξυπνήσετε το παρελθόν.

Καρκίνος: Διαχωρίστε στον επαγγελματικό σας χώρο σχέσεις ουσίας με επιφανειακές. Μην αφήσετε άτομα που σας πλησιάζουν για δικό τους όφελος να μπλοκάρουν την καριέρα σας. Ανοίξτε νέα κεφάλια στη ζωή σας πετώντας καθετί άχρηστο.

Λέων: Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση βρείτε τα με τον εαυτό σας. Μη χάνεστε μέσα σε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, γιατί θα τραβήξετε πάνω σας βλέμματα για λάθος λόγους και θα κινηθείτε προς λάθος κατευθύνσεις.

Παρθένος: Συγκεκριμένο πρόσωπο που έρχεται από το πρόσφατο παρελθόν, θα σας βοηθήσει να βρείτε άκρη σε προβληματισμούς και να αποφύγετε παγίδες που υπάρχουν γύρω σας. Αδειάστε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις και ασχοληθείτε με το μέλλον σας.

Ζυγός: Εμπιστευθείτε το ένστικτο και τις δυνάμεις σας, για να απομακρυνθείτε από καταστάσεις ή σχέσεις που σας χρησιμοποιούν σαν δεκανίκι. Μετρήστε τα λόγια σας πριν εκφραστείτε, αν δε θέλετε να κόψετε σχέσεις με γνώριμα άτομα.

Σκορπιός: Υπάρχουν φορές που η απομόνωση είναι καλύτερη και τώρα θα ήταν σκόπιμο να το πράξετε καθώς θα είστε ιδιαίτερα επιθετικοί απέναντι σε όσους ζητούν ευθύνες από εσάς. Ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας ενισχύει την απογοήτευση, για αυτό βρείτε τα πρώτα με τον εαυτό σας.

Τοξότης: Καθώς η Πανσέληνος σας επηρεάζει σημαντικά, οικονομικά ζητήματα θα προκαλέσουν εντάσεις με άτομα φιλικά ή του εργασιακού χώρου. Ασχοληθείτε με τα θέλω σας, μην ασκήσετε σκληρή κριτική σε κανέναν και ασχοληθείτε με τις επιλογές σας.

Αιγόκερως: Το ερωτικό παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα και σας ωθεί να τα βιώσετε ξανά. Οι προβληματισμοί θα είναι έντονοι και είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με την καριέρα σας, παρά σε λόγια που ειπώθηκαν και σας πλήγωσαν.

Υδροχόος: Αφήστε για λίγο στην άκρη το συναίσθημα και δουλέψτε περισσότερο με τη λογική. Θα σας δείξει ασφαλή μονοπάτια που θα μειώσουν τις ανασφάλειές σας απέναντι σε άτομα που μπορείτε να δείξετε εμπιστοσύνη.


Ιχθύς: Προσπαθήστε να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα.  Το να μη συμφωνούν όλοι με τις απόψεις σας δε σημαίνει ότι σας μισούν. Ξεκαθαρίστε συναισθήματα, ευκαιρίες, ουτοπίες και πραγματικότητες.