Social Icons

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΚΡΙΟΣ: Εάν γίνει σαφές κατά πόσο θα μπορούσατε να είστε συνεπείς στο μέλλον κάτω από δύσκολες και σκληρές επαγγελματικές συνθήκες, θα μπορείτε να επενδύσετε κατάλληλα την ενέργεια και το χρόνο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξουν καλές προϋποθέσεις τόσο  για τα εργασιακά σας θέματα όσο και για τα οικονομικά σας σχέδια. Μην καταφύγετε σε ακραίες συμπεριφορές ή βιαστικές αποφάσεις για να δώσετε λύσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το έδαφος θα είναι γόνιμο για να ασχοληθείτε και με περαιτέρω δραστηριότητες αφού η τύχη δε θα σας εγκαταλείψει, αλλά θα σας υποχρεώσει κατά κάποιο τρόπο να ακολουθήσετε ή να ανεχτείτε σε κάποια ζητήματα τις συμβουλές των συγγενικών σας προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε την ικανότητα να κατευθύνετε τη δυναμικότητά σας εκεί που χρειάζεται. Αρπάξτε την ευκαιρία και χαρείτε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας που είναι ιδιαίτερα τρυφερός.

ΛΕΩΝ: Διώξτε από κοντά σας άτομα που σας φέρνουν αρνητική ενέργεια. Αντί να πνίγετε τον ενθουσιασμό σας, δώστε τα όλα σε μια σχέση που αξίζει τον κόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη δώσετε το δικαίωμα να σας πλησιάσουν άτομα που έχουν φερθεί άσχημα στο παρελθόν. Προσπαθήστε να μείνετε ανεπηρέαστοι από συναισθηματισμούς και σκέψεις που σας κουράζουν.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να είστε συγκρατημένοι στις αγορές σας για να μην το μετανιώσετε. Αφήστε τη λογική να επικρατήσει στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη μοιράζεστε τα σχέδιά σας με όλους, γιατί κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν. Για να είστε διπλά κερδισμένοι πάρτε πρωτοβουλίες και μην κάθεστε άπραγοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην ξεχάσετε να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας για να κερδίσετε χρόνο. Ο σωστός προγραμματισμός θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας για να κερδίσετε χρόνο. Φερθείτε με σύνεση και περιορίστε την αισιοδοξία σας γιατί η υπερβολή βλάπτει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μιλήστε σε ένα πρόσωπο που σας ελκύει, καθώς τα απωθημένα δεν ξεχνιούνται. Μην απομακρύνεστε από άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.


ΙΧΘΥΣ: Μετριάζεται σε σημαντικό βαθμό η ανησυχία, το άγχος, η αγωνία και γίνεστε πιο δυναμικοί και ψύχραιμοι για να βρείτε τις λύσεις σε ότι σας προβληματίζει.