Social Icons

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2016



Είμαστε ένα βήμα πριν το καλοκαίρι και ασχέτως καταστάσεων που επικρατούν στη χώρα μας όλοι θέλουμε να αλλάξουμε παραστάσεις ακόμα και αν θα πάμε για λίγο διακοπές ή δε θα είναι κάποιο ξεχωριστό μέρος. Οι μήνες που θα διανύσουμε έχουν πλούσιο πλανητικό σκηνικό κάνοντας κάποια ζώδια να υπερτερούν και κάποια όχι.


Το φετινό καλοκαίρι δε θα είναι όπως μερικοί φοβούνται το χειρότερο όλων, αλλά σίγουρα δε θα είναι το ιδανικό και για τα 12 ζώδια. Αυτό δε σημαίνει πως για κάποια θα είναι το χειρότερο, απλά θα είναι πιο δύσκολο.

Για αρχή ας δούμε τις κινήσεις των πλανητών ώστε να έχουμε μια ιδέα για τη συνέχεια…

ΙΟΥΝΙΟΣ
Το καλοκαίρι έρχεται και ξεκινάει ο Ιούνιος με τη Νέα Σελήνη στις 5 στους Διδύμους με τη συμμετοχή της Αφροδίτης, του Ποσειδώνα και του Κρόνου, φέρνοντας μαζί άφθονες ευκαιρίες που όμως χρειάζονται την προσοχή μας καθώς κάποιες θα είναι ψευδείς. Στις 12 ο Ερμής περνάει στην καλύτερη θέση του στους Διδύμους, βοηθώντας να κινηθούμε γρηγορότερα και να επικοινωνούμε καλύτερα. Ωστόσο, στις 13 ο Ποσειδώνας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς, προκαλώντας αρκετό παρασκήνιο και παραπλάνηση οπότε καλό είναι να μη δώσετε ή δεχθείτε υποσχέσεις. Το ένστικτό μας θα είναι πιο ενισχυμένο από τις 17 που η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και θα θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 20 στον άξονα Τοξότη- Διδύμων, με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα, του Κρόνου και του Ουρανού και καθώς την ίδια μέρα ο Ερμής στους Διδύμους κάνει αντίθεση με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς, αποφύγετε να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες ή να κάνετε σοβαρές δηλώσεις σε υπάρχουσες σχέσεις. Στις 29 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Σκορπιό και ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο. Θα είστε δυναμικοί στις απόψεις σας και θα επικοινωνείτε περισσότερο με το συναίσθημα.
Σε γενικές γραμμές ο Ιούνιος στο περισσότερο κομμάτι του τείνει να επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς).

ΙΟΥΛΙΟΣ
Προχωρώντας το καλοκαίρι φτάνουμε στον Ιούλιο, όπου στις 4 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, με τη συμμετοχή του Πλούτωνα και του Ουρανού σε δυσαρμονία. Δε θα λείψουν οι δυσκολίες σε επαφές και συνεννόηση, κάνοντας προσωπικές επαφές να προσκρούουν σε εμπόδια. Στις 12 η Αφροδίτη περνάει στο Λέοντα και ο ερωτισμός γίνεται πιο έντονος. Συναισθήματα, πάθη και κρυμμένα ερωτικά μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, ζητώντας από εσάς να ζήσετε την κάθε στιγμή χωρίς ενδοιασμούς και δισταγμούς, ενώ στις που ο Ερμής περνάει στο Λέοντα, δε θα λείψει η εύνοια και η σκέψη θα είναι πιο ώριμη. Η Πανσέληνος στις 20 στον άξονα Αιγόκερου- Καρκίνου, με την Αφροδίτη στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, θα προκαλέσει ασυνεννοησία και ένταση στο χώρο. Αποφύγετε δηλώσεις που θα πικράνουν ή θα πληγώσουν.  Ο Ιούλιος τελειώνει με τον Ουρανό να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό στις 29, όπου θα δοκιμαστούν σχέσεις και κάποιες θα φτάσουν στο τέλος τους, αλλά στις 30 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και θα ξαναβρείτε την αυτοσυγκέντρωσή σας. Ο Ιούλιος περισσότερο επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος,  Ζυγός και Αιγόκερως).

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού έρχεται και αυτός με πλούσιο πλανητικό σκηνικό. Ο Αύγουστος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στις 2 στο Λέοντα, με τη συμμετοχή της Αφροδίτης και τον Άρη να περνάει στον Τοξότη. Θα υπάρξουν σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο με θετικά αποτελέσματα. Στις 5 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο (θέση σε πτώση), βάζοντας σε πρώτο πλάνο κρυφές σχέσεις και απογοητεύσεις στα ερωτικά. Στις 13 ο Κρόνος σε ορθή πορεία στον Τοξότη, φέρνει ουσιαστικές αλλαγές, ευνοώντας περισσότερο Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους και ταλαιπωρώντας Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται μαζί με την Παρασκιάς Σεληνιακή έκλειψη στις  18 στον Υδροχόο. Επικεντρωθείτε στη συναισθηματική σας ζωή καθώς θα υπάρχει παρασκήνιο, ζήλιες και κόντρες. Στις 30 η Αφροδίτη περνάει σε κυριαρχία στο Ζυγό και ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο. Η γοητεία σας θα είναι αυξημένη και θα γίνεστε εύκολα αντικείμενο πόθου, αλλά θα έχετε ένα πρόβλημα στο να επικοινωνήσετε σωστά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Οι επιρροές του Αυγούστου θα είναι πιο έντονες στα ζώδια του σταθερού σταυρού ( Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι).

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Θα ασχοληθούμε και με το Σεπτέμβριο καθώς οι περισσότεροι αποφασίζουν να κάνουν διακοπές αυτό το μήνα, άρα το στοιχείο του ερωτισμού τους ενδιαφέρει έντονα. Ο μήνας έχει 2 εκλείψεις μία
Δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται μαζί με τη Νέα Σελήνη την 1η του μήνα στην Παρθένο, με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα και του Κρόνου σε δυσαρμονική όψη και μία Σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς που πραγματοποιείται μαζί με την Πανσέληνο στις 16 του μήνα στον άξονα Ιχθύων- Παρθένου, με τη συμμετοχή του Ερμή, του Κρόνου και του Άρη σε δυσαρμονική όψη. Αναστάτωση και εκνευρισμός θα είναι διάχυτα, ενώ θα δοκιμαστείτε αρκετά σε προσωπικό και ψυχολογικό επίπεδο. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και όσοι έχουν ωροσκόπο ή σημαντικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Στις 22 ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στην Παρθένο, ενώ στις 23 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό. Ο ερωτισμός χτυπάει πάλι κόκκινο, μειώνοντας εντάσεις και ακραίες συμπεριφορές που έχουν προκληθεί από τις εκλείψεις. Ο μήνας ολοκληρώνει με τον Άρη να περνάει στον Αιγόκερω στις 27 και αυτό σας κάνει να λειτουργείτε πιο προσγειωμένα στα ερωτικά σας.

Ας δούμε αναλυτικά πως θα είναι για κάθε ζώδιο το καλοκαίρι…

ΚΡΙΟΣ:
Ιούνιος: Τα άγχη που κουβαλάτε από τον εργασιακό χώρο σας κάνουν να υποδέχεστε το καλοκαίρι με χαμηλή ψυχική ενέργεια, ώστε να ασχοληθείτε εντατικά με τα προσωπικά σας. Χρειάζεστε το χώρο σας για να ανασυνταχθείτε κι από τα μισά του μήνα και μετά, η καθημερινότητά σας βελτιώνεται. Οι δεσμευμένοι θα έχετε διάθεση να ακούσετε το σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα θέλετε μια ήσυχη νύχτα και μια αγκαλιά.
Ιούλιος: Αφήστε πίσω γκρίνιες και παράπονα και παρουσιάστε τον καλύτερό σας εαυτό στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί αυτός ο μήνας είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στην αγάπη, η οποία θα σας δοθεί απλόχερα. Στοργή κι εκδηλώσεις τρυφερότητας θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα αισθηματικά σας, αρκεί κι εσείς να εμβαθύνετε στα εσωτερικά χαρίσματα του άλλου και να προσπεράσετε οτιδήποτε δήθεν προσδίδουν πλούτος και κύρος σε επιφανειακά χαρίσματα προσώπων.
Αύγουστος: Αποφύγετε συμβουλές τρίτων σε ζητήματα καρδιάς, καθώς περισσότερο θα σας μπερδέψουν, παρά θα σας βοηθήσουν. Εσείς οι ίδιοι μπορείτε να αντιληφθείτε καλύτερο το σωστό, όπως και το λάθος, αρκεί να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας χωρίς εντάσεις που αμβλύνουν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζετε. Όσοι βραχυπρόθεσμοι δεσμοί καταρρεύσουν αυτό το διάστημα, δεν ανταποκρίνονταν στις ουσιαστικές προσδοκίες κι ελπίδες σας, ενώ ένα καλύτερο ερωτικό αύριο ξημερώνει.
Σεπτέμβριος: Βαθύτερες πνευματικές αναζητήσεις διευκολύνουν να απαλλαγείτε από το στρες και να ανακαλύψετε εκείνους τους τρόπους που θα σας φέρουν πιο κοντά με το έτερον σας ήμισυ. Ευχάριστες έξοδοι σε σινεμά, θέατρα, μουσεία, κέντρα διασκέδασης, αλλά κι εποικοδομητικές συζητήσεις σε χαρούμενο πάντα περιβάλλον, θα δυναμώσουν τα κοινά σας ενδιαφέροντα και κυρίως θα αναθερμάνουν ως δια μαγείας το άσβεστο πάθος σας, γεμίζοντας σας με αυτοπεποίθηση.

ΤΑΥΡΟΣ:
Ιούνιος: Η ερωτική σας διάθεση μαζί με τα αγαθά αισθήματα, που πλημμυρίζουν γενναιόδωρα την ύπαρξη σας, αποτελούν καλό οιωνό για όλους εσάς που επιζητείται το σεξ και την αγάπη στη σχέση. Η κρεβατοκάμαρά σας θα πάρει… φωτιά στην κυριολεξία με το σύντροφο σας, ενώ στους αδέσμευτους δίνεται η ευκαιρία μιας ξαφνικής συνάντησης με κάποιον που αν και θα είναι διαφορετικής κουλτούρας, ωστόσο θα έχει όλες τις προοπτικές για να «πλεχθεί» ένα άριστο ειδύλλιο, γεμάτο κατανόηση, ενόψει των διακοπών.   
Ιούλιος: Κάποιες φορές, η υπερβολική σας εμπιστοσύνη κι η ισχυρογνωμοσύνη σας σε απόψεις κι ιδέες, σας βυθίζει σε κατάθλιψη και προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις σας. Ρίξτε λίγο νερό το κρασί σας και σταματήστε να είστε αντιδραστικοί σε κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα του ανθρώπου που βρίσκεται στο πλευρό σας. Θα ανταμειφθείτε γι’ αυτό, βλέποντας τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα μεταξύ σας και να επαληθεύεται η γνωστή ρήση… «δούναι και λαβείν».
Αύγουστος: Ίσως ο πιο δύσκολος μήνας σας για συναισθηματικές προσεγγίσεις ατόμων που ήδη βρίσκονται δίπλα σας, αλλά και καινούριων που θέλουν να εισβάλλουν στη ζωή σας. Γι’ αυτό ίσως είναι πιο φρόνιμο να ηρεμήσετε και να ψάξετε βαθιά μέσα σας για τα θέλω σας. Επίσης, μην προχωρήσετε σε λήψη αποφάσεων που θα σας κάνουν να μετανιώσετε για τις ερωτικές επιλογές σας, είτε αφορούν στο σύντροφό σας, είτε σε νέες αγάπες που φαντάζουν ελπιδοφόρες. Λέξη-κλειδί; Χαλάρωση και μόνο!
Σεπτέμβριος: Εξαιρετική στιγμή για να συναντήσετε καινούριους ανθρώπους, που δηλώνουν πρόθυμοι να μοιραστούν την αγάπη τους μ’ εσάς. Κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε σωστά και μη σπεύσετε να έχετε το πάνω χέρι, αφού είστε επιρρεπείς σε ξεσπάσματα που βγάζουν στην επιφάνεια το κακό σας προφίλ. Ανάλογη στάση με ήσυχες διαπραγματεύσεις και στοργή οφείλουν να κρατήσουν κι οι δεσμευμένοι. Επομένως, μη βιαστείτε να εξαπολύσετε κατηγορίες στους αγαπημένους σας πιστεύοντας πως δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Ιούνιος: Τώρα, θα γίνει σαφές, αν η σχέση σας έχει μακροπρόθεσμες ή όχι προοπτικές. Με κύριο γνώμονα την ειλικρίνεια, ο φτερωτός θεός του έρωτα είναι έτοιμος να κεραυνοβολήσει τις καρδιές σας. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αντιληφθείτε ότι η έλξη σας ήταν απλά ένα επιφανειακό πέρασμα από τη ζωή σας. Και τρεις είναι οι βασικές αιτίες για κάτι τέτοιο. Υπερβολική ευαισθησία από μεριάς σας, απαιτήσεις για άψογη συμπεριφορά απέναντι σας και δεκτικότητα σε όσα πρεσβεύετε κι ασπάζεστε κατά γράμμα. Λόγοι απόλυτοι, τους οποίους, όμως, θεωρείται σημαντικούς για την εξέλιξη του δεσμού σας και δεν είστε διατεθειμένοι να τους παρακάμψετε στο ελάχιστο.
Ιούλιος: Μια «καυτή» χρονική περίοδος με λαγνεία, πάθος και σεξουαλικό μαγνητισμό, ο οποίος πλανάται στον αέρα προσελκύοντας τους άλλους χάρη στον ακαταμάχητο ερωτισμό σας. Οι φερομόνες σας δουλεύουν ασταμάτητα και πολλές συναισθηματικές ευκαιρίες θα σας παρουσιάζονται ανά πάσα στιγμή. Βέβαια, γνωρίζετε καλά πως οι καταστάσεις μπορούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο εντελώς, οπότε φροντίστε να συγκρατείστε όσο περισσότερο είναι δυνατόν, ειδικά αν οι εκρήξεις, που διακατέχουν την προσωπικότητα σας, δείχνουν να έχουν χτυπήσει… κόκκινο.
Αύγουστος: Ο καλύτερος μήνας για τα ερωτικά σας κι ευτυχώς είσαστε σε θέση να το αντιληφθείτε από την πρώτη στιγμή. Για αρκετούς από εσάς, κάποιο άτομο που έρχεται από μακριά ή σ’ ένα ταξίδι, βρίσκεται το άλλο μισό σας με κύριο χαρακτηριστικό του γνώρισμα την ώριμη ηλικία του, την εμπειρία του σε θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων σας και τη βιασύνη του να θέσει γερές βάσεις στη σχέση σας.
Σεπτέμβριος: Είστε δύσπιστοι, όταν δεν καταλαβαίνετε ενέργειες του συντρόφου σας, για τις οποίες αρνείται να σας δώσει περαιτέρω εξηγήσεις. Ωστόσο, δεν ανήκετε σ’ αυτούς, παρά τη συχνά παρανοϊκή στάση σας, που θα μπείτε στον κόπο να ελέγξετε το κινητό τηλέφωνο του άλλου. Θα προτιμήσετε και καλά θα κάνετε, να αυξήσετε τις κοινωνικές επαφές και θα νιώσετε στο αποκορύφωμα του το ρομαντισμό σας. Άλλωστε, αυτή είναι κι η «θεραπεία» σας, μόλις νιώσετε ότι σας παραμελούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Ιούνιος: Η πίστη αποτελεί το κομβικό σας σημείο για την αγάπη. Γενναιόδωροι στα συναισθήματα σας και στοργικοί, δε θα διστάσετε να αφοσιωθείτε στο σύντροφο σας, αλλά και να του δώσετε τα… παπούτσια στο χέρι, αν εκείνος δε σεβαστεί την προτεραιότητα σας για αμοιβαία εμπιστοσύνη. Ανάλογη κατάληξη περιμένει και τις νέες σχέσεις, που θα ανθίσουν σαν καταπράσινα λιβάδια ή θα αποτιναχθούν από πάνω σας. Η σεξουαλικότητα σας, πάντως, θα «αγγίξει» το ανώτερο σας επίπεδο.
Ιούλιος: Αν διώξετε το φόβο της προδοσίας που σας διακατέχει μονίμως και σταματήσετε να είστε οξείς -κάτι που συνήθως δεν το συνειδητοποιείτε- θα βιώσετε ωραίες στιγμές με το έτερον σας ήμισυ και δε θα βλάψετε τον εσωτερικό του κόσμο. Από τη στιγμή, λοιπόν, που θα αφήσετε κατά μέρους το γνωστό σας σαρκασμό και τις ανεξέλεγκτες λεκτικές προσβολές σας εξαιτίας των ανασφάλειών σας, θα απολαύσετε μια υπέροχη σεξουαλική «θεραπεία» σ’ όλο της το μεγαλείο. 
Αύγουστος: Βάλτε τις ασήμαντες υποθέσεις σας στο συρτάρι και ψάξτε για τους κρυμμένους θησαυρούς στη σχέση σας, αποκαθιστώντας την επικοινωνία ανάμεσα σας που θα σας προσφέρει νέα πνοή σε βαθύτερα συναισθήματα και συγκινήσεις. Είναι ένας ιδανικός μήνας για να επαναφέρεται την αρμονική ισορροπία στο δεσμό σας και να αναζωογονηθείτε μέσα από την απόλυτη ευχαρίστηση που θα κερδίσετε έχοντας στο πλευρό σας το αντικείμενο του πάθους, της καρδιάς και του μυαλού σας. 
Σεπτέμβριος: Βεβαιωθείτε ότι ακούτε ο ένας στον άλλο και πως στην πραγματικότητα υπάρχει ανταλλαγή σκέψεων κι όχι μόνο κενά λόγια. Αν και συχνά έχουμε την τάση να αναβάλλουμε συζητήσεις που ενδεχομένως μας φοβίζουν, εσείς δεν κάνετε πίσω και θα θέσετε επί τάπητος οτιδήποτε φαίνεται να βαλτώνει τη σχέση σας. Κι επειδή γνωρίζετε καλά πως δε διορθώνεται κάτι εν μία νυκτί, είστε έτοιμοι να θυσιάσετε μέρες κι ώρες,  προκειμένου να επιλυθούν παρεξηγήσεις και να μπουν σωστές βάσεις ξανά στη θαλπωρή και την ηρεμία της ερωτευμένης ψυχής σας.

ΛΕΩΝ:
Ιούνιος: Η έλλειψη επικοινωνίας, όπως εσείς την ορίζετε, δε θα σας αφήσει να περάσετε ξένοιαστα μακριά από προβλήματα. Δυσκολίες που εσείς μεγεθύνετε στο μυαλό σας, αλλοιώνουν τη συμπεριφορά σας στους γύρω σας. Προσπαθήστε να εκφραστείτε πιο συγκρατημένα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και ρίξτε πίσω τους λεκτικούς διαξιφισμούς που δεν οδηγούν σε τίποτα άλλο, παρά να χαρακτηριστείτε ως απόμακροι κι αντικοινωνικοί. Με υπομονή και χαμόγελο θα βγείτε από το αδιέξοδο.
Ιούλιος: Έχετε διάθεση για αρμονία, αγάπη κι ευχαρίστηση. Και ναι, τώρα είναι ο μήνας σας για να χαρείτε τα οφέλη της συντροφικότητας, της χαλάρωσης και των ρομαντικών περιπάτων κατά μήκος της παραλίας ή της αναρρίχησης στο λατρεμένο σας βουνό. Από την άλλη πλευρά, το σεξ γι’ εσάς θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό σε διάρκεια, καθώς και σε ουσία. Η δε κοινωνικότητα σας είναι εκείνη που θα σας κάνει άκρως  ελκυστικούς και θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους γύρω σας.
Αύγουστος: Αντιδράτε σχεδόν, αμέσως, μόλις αντιληφθείτε πως κάτι ενδέχεται να απειλεί την ησυχία μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας, ενώ δε θα προσπεράσετε εύκολα προσβλητικά λόγια που αφορούν τη σχέση σας. Πάντα πιστοί στο αγαπημένο σας πρόσωπο, θα επιδιώξετε να πετύχετε ότι περνάει από το χέρι σας με απώτερο σκοπό να επιδείξετε την αφοσίωση σας, ενώ οι στιγμές διασκέδασης θα σας βγάλουν και τους δυο σας από τη ρουτινιασμένη καθημερινότητα.
Σεπτέμβριος: Συνειδητά ή υποσυνείδητα δεν αποκαλύπτετε τα τρωτά σας σημεία, αλλά πάντα είστε εκείνοι που θα υποκινήσετε το ερωτικό παιχνίδι και θα ωθήσετε το σύντροφο σας να αναλάβει ενεργό ρόλο για να μη σας χαλάσει το χατίρι. Με τα ιδιαίτερα σεξουαλικά σας μηνύματα και τα έξυπνα τεχνάσματα σας με στόχο πάντα το… κρεβάτι, θα απολαύσετε «καυτές» νύχτες με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν κι ήδη υπάρχουν στη ζωή σας, ενώ οι ελεύθεροι θα δημιουργήσουν νέες σχέσεις, οι οποίες θα σας εξιτάρουν με την πολυπλοκότητα τους, ανοίγοντας καινούριους ορίζοντες στη στρατηγική τακτική σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Ιούνιος: Ανοιχτόμυαλοι και με πολλή ενέργεια δηλώνετε έτοιμοι να προσελκύσετε ακόμη κι ανθρώπους που κινούνται σε εντελώς διαφορετικά μονοπάτια αναζήτησης ερωτικών συντρόφων από τα δικά σας. Τα πράγματα, λοιπόν, θα πάνε ανέλπιστα καλά στο τομέα των σχέσεων, ακόμη και σ’ εκείνους που θα βαδίσουν σε άγνωστα πεδία. Και σ’ αυτό θα συμβάλλει η θετική κι αισιόδοξη στάση σας απέναντι σε κακώς κείμενα του παρελθόντος.
Ιούλιος: Αγάπη μόνο και κατανόηση στις λεπτομερείς αναλύσεις σας, αρκούν για να πετύχετε την άρτια επικοινωνία ανάμεσα σ’ εσάς και το σύντροφο σας. Κι ευτυχώς, οι δεσμευμένοι κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος με το άλλο σας μισό… πορτοκάλι που επίσης, αναζητά και χρειάζεται περισσότερη πνευματική «διέγερση» για να τραβήξει την προσοχή σας. Αν πάλι, είστε ελεύθεροι προσπαθήστε να ακούσετε πραγματικά όσα επιχειρεί να σας πει το επίδοξο νέο ταίρι σας και μοιραστείτε τις απόψεις του αποφεύγοντας να κάνετε τους ειδικούς και τους συμβουλάτορες.
Αύγουστος: Θα «μαγνητίσετε» άτομα που θα βγάλουν προς τα έξω τον άλλο σας εαυτό και θα ξυπνήσουν νέες πτυχές της προσωπικότητας σας. Άλλωστε, σε κάποιες περιπτώσεις αξίζει το ρίσκο να δοκιμάζουμε και κάτι διαφορετικά απ’ όσα είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, ακόμη κι αν αφορά στο ίδιο το «εγώ» μας. Σε καθιερωμένες σχέσεις, πάλι, είστε πρόθυμοι για την αλλαγή προς το καλύτερο, αλλά και για να αναθερμάνετε την κοινωνική σας ζωή.
Σεπτέμβριος: Σταθερότητα, ρομαντισμός και συνέπεια, τα συστατικά της επιτυχίας είναι αυτό που είναι σημαντικό για εσάς σε σχέσεις αγάπης κι ευτυχώς ο μήνας αυτός θα τα φέρει στα πόδια σας. Το μοναδικό που επιθυμείτε είναι την υποστήριξη του συντρόφου σας που τον θέλετε να στέκεται βράχος στο πλάι σας και τότε όλα θα κυλήσουν ομαλά. Σε αντίθετη περίπτωση, που θα αισθανθείτε σημάδια άστατου χαρακτήρα, τότε θα αποφασίσετε να δώσετε τέλος σε παλιές, αλλά και καινούριες ιστορίες, αφού δε διαθέτετε χρόνο για ανάμεικτα μηνύματα και παιχνίδια μ΄ όσους δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

ΖΥΓΟΣ:
Ιούνιος: Μια ρομαντική απόδραση ή ένα ταξίδι-έκπληξη μπορούν να φουντώσουν το πάθος με το σύντροφο σας. Σχέδια που ευνοεί για το ζώδιο σας ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, μόνο που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να αναπτύξετε κι οι οποίες μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις στο ειδυλλιακό σκηνικό που θα έχετε στήσει. Γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τις όποιες βαρύγδουπες δηλώσεις και ζήστε τη στιγμή.
Ιούλιος: Αισθάνεστε λίγο ντροπαλοί και συγκρατημένοι στην αγάπη κι επιδιώκετε να έχετε λεκτικές και συναισθηματικές διαβεβαιώσεις. Διώξτε κάθε σοβαρό ύφος σας, απορρίψτε τις δυσάρεστες σκέψεις σας και τολμήστε να φανερώσετε την κρυμμένη ευαισθησία σας. Μην προσποιείστε το μάρτυρα που είναι έτοιμος να κάνει κάθε θυσία κι όλα τα υπομένει, γιατί αυτό μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Το φυσιολογικό είναι να υπάρχει ισορροπία στο δεσμό σας κι όχι ο ένας να διατάζει κι ο άλλος να συμβιβάζεται. Στην τελική, δε θα το αντέξετε και θα… εκραγείτε.
Αύγουστος:
Η αγάπη θα σας κυνηγήσει αυτό το μήνα και θα συμβεί πολύ φυσικά, καθώς θα συναντήσετε την αδερφή ψυχή σας, ενώ δεν αποκλείεται και το γεγονός η σχέση σας να εξελιχθεί και να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, ακόμη και με ανταλλαγή αιώνιων όρκων κι αγάπης ενώπιον Θεού κι ανθρώπων. Σωστά διαβάζετε, ο γάμος έρχεται στην... πόρτα σας κι αυτό ισχύει και για τους αδέσμευτους, αφού η γνωριμία που θα κάνουν αυτό το διάστημα, φαίνεται πως θα επισφραγιστεί με χαρμόσυνη κατάληξη.
Σεπτέμβριος: Η καλή επικοινωνία ανάμεσα σ’ εσάς και το σύντροφο σας θα βοηθήσει να κρατηθεί η σχέση σας ακόμη κι όταν υποχρεωθείτε να διαχωριστείτε από εκείνον λόγω εργασίας. Κι αυτό γιατί δεν αποκλείεται ένας από τους δυο σας να χρειαστεί να ταξιδέψει, ώστε να δουλέψει κάπου αλλού. Το φλερτ, επίσης, θα κυριαρχήσει στη ζωή σας και θα νιώσετε φοβερά γοητευμένοι με τα βλέμματα όλων στραμμένα πάνω σας. Προσέξτε, όμως και να θυμάστε πως ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός από την άποψη της αγάπης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Ιούνιος: Η ευγένεια είναι το «κλειδί» στην περίπτωση της δικής σας αγάπης. Διανύετε μια πολύ ρομαντική εποχή, όπου θα λάβετε δώρα, λουλούδια, δείπνο στο φως των κεριών, ρομαντικά τετ α τετ με χορό κι ερωτικές μελωδίες. Μικρές και μεγάλες εκπλήξεις που θα συνοδεύονται από λόγια με μεγάλο νόημα και θα εκτινάξουν την αισιοδοξία σας στα ύψη. Η αγκαλιά του αγαπημένου σας προσώπου θα είναι εκεί αποκλειστικά για εσάς και το σεξ θα είναι ένας θεαματικός συνδυασμός σφοδρής επιθυμίας και σωματικής ικανοποίησης.
Ιούλιος: Απρόσμενες εξελίξεις για τους ελεύθερους του ζωδίου αυτό το μήνα. Φίλοι θα μετατραπούν σε εραστές με διάρκεια και θα φέρουν στην επιφάνεια κρυμμένα πάθη. Να θυμάστε, πάντως, ότι αν το μετανιώσετε,  δεν υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέψετε στην προγενέστερη κατάσταση της. Η ζωή, βλέπετε, δεν έχει όπισθεν για τα εμπρός. Επίσης, ευνοούνται και τα ραντεβού στα τυφλά για βραδιές πάθους, φθάνει να παραγκωνίσετε γκρίνια, αμφιβολίες, φόβους και δυσαρέσκειες για το τι μέλλει γενέσθαι.
Αύγουστος: Η συναισθηματική προσκόλληση σε πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος γαλούχησε στην ουσία τη σημερινή σας συμπεριφορά στα ερωτικά θέματα. Κάτι που θα το αντιληφθείτε αρκετά καλά το φετινό Αύγουστο, αφού σε πολλές περιπτώσεις θα συνδέσετε τον εαυτό σας με τη στάση που είχε κρατήσει στο παρελθόν κάποιο οικείο σας άτομο και τώρα βλέπετε την ιστορία να επαναλαμβάνετε. Κάντε ένα τεστ… αυτοεκτίμησης, πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε σχέσεις που μπορεί να μοιάζουν περιπετειώδεις, αλλά στο τέλος θα λαβώσουν την ύπαρξη σας.
Σεπτέμβριος: Προσελκύετε το ενδιαφέρον αγάπης εκείνων που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα, αλλά και συμμερίζονται απεριόριστα τις ιδέες σας, ενώ θα σας ενθουσιάσουν και με τα δικά τους ερωτικά σχέδια, που αναμφίβολα θα κάνουν καλύτερη τη σχέση σας. Από την άλλη, θα γνωρίσετε και πρόσωπα με εντελώς διαφορετική νοοτροπία από εσάς. Ωστόσο τα θέλω τους θα «παγιδέψουν» τις σωματικές σας ανάγκες, ωθώντας σας από ένα στιγμιαίο κλικ σε μια παθιασμένη ιστορία σεξ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ιούνιος: Είναι ένας μήνας με πολύ μεγαλύτερη σαφήνεια κι ηρεμία στις σχέσεις σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα και τις ψυχολογικές ταλαιπωρίες που περάσατε εξαιτίας λαθών και παρεξηγήσεων με το σύντροφο σας. Είναι η ώρα που συνειδητοποιήσατε ότι για ασήμαντες αφορμές είχε προκληθεί η ρήξη μεταξύ σας κι ήρθε τώρα η κατάλληλη στιγμή για να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας. Μια συμβουλή που θα ξεμπλοκάρει τους δεσμευμένους; Αποφύγετε συζητήσεις περί γάμου.
Ιούλιος: Η σεξουαλική επιθυμία φθάνει στα ύψη με τη λίμπιντο σας να… φλέγεται. Σαν αφροδισιακά λειτουργούν για εσάς ακόμη κι οι μικρές εκρήξεις με το έτερον σας ήμισυ, αφού μπορεί να ζείτε σαν ένα δράμα τον κάθε σας καυγά, ωστόσο συνάμα γίνεται και το απαραίτητο αλατοπίπερο, το βασικό «μπαχαρικό» που απογειώνει το… κρεβάτι σας. Ποτέ ξανά οι συγκρούσεις δεν ήταν τόσο «θαυματουργές» στον ερωτικό τομέα!
Αύγουστος: Ο τρίτος καλοκαιρινός μήνας είναι εκείνος που θα βοηθήσει τα καρδιοχτύπια να αυξηθούν και μάλιστα θα φέρει ιδιαίτερη εύνοια στις σχέσεις που δοκιμάζονται λόγω μεγάλων αποστάσεων. Επίσης, είναι ο κατάλληλος ο καιρός για όσους βρίσκονται σε αναζήτηση νέου αγαπημένου προσώπου, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα βρουν τον έρωτα σε άτομα με διαφορετικές πολιτιστικές κουλτούρες από τη δική τους. Και ναι, όσοι θελήσουν να πάνε ένα βήμα παρακάτω, τώρα μπορείτε να ανακοινώνετε αρραβώνα, να κάνετε σχέδια γάμου, αλλά και να αποκαλύψετε το κρυφό σας δεσμό στον κόσμο.
Σεπτέμβριος: Τριάντα μέρες για να κάνετε μια εσωτερικό ενδοσκόπηση και να κατανοήσετε τις κύριες ανάγκες σας και τα πραγματικά θέλω σας στην ερωτική σας ζωή, αλλά και να γνωρίσετε αυτά που αληθινά επιθυμεί και χρειάζεται το πρόσωπο που μοιράζεται τη ζωή του μαζί σας. Μην περιμένετε φυσικά από τον άλλον να τηρήσει τις κατευθυντήριες γραμμές σας για τυχόν περιορισμούς που αφορούν στην ελευθερία, καθώς είναι γνωστό πως ο συγκεκριμένος τομέας είναι εκείνος που προσπαθείτε να έχετε το πάνω χέρι. Άλλωστε, η ελευθερία κινήσεων και σκέψεων δε συνεπάγεται κι έλλειψη ειλικρίνειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ιούνιος: Με ψυχραιμία και με γλυκόλογα δείξτε τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σας και όλα όσα σας προβληματίζουν στον τομέα των σχέσεων, θα επιλυθούν. Βαθύτερα συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια για τους δεσμευμένους κι η σεξουαλική σας ζωή θα είναι πιο έντονη από ποτέ, αφού όχι μόνο θα σας χαλαρώσει και θα διώξει το άγχος σας, αλλά θα σας οδηγήσει να ακολουθήσετε και νέα μονοπάτια ευχαρίστησης.
Ιούλιος: Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, η απόλυτη ελευθερία κι η  εμπιστοσύνη που εσείς επιδιώκετε να έχετε από το σύντροφο σας, είναι τα ζητούμενα και της άλλης πλευράς. Αν μπορέσετε να τα προσφέρετε, ή έστω να προσπαθήσετε να τα παραχωρήσετε στους αγαπημένους σας,  είναι σίγουρο ότι θα σας επιστραφούν με το αζημίωτο και θα δράσουν σαν αντίδοτο σε πληγές του παρελθόντος.
Αύγουστος: Υπερπροστατευτικοί θα θελήσετε να περιφρουρήσετε τις σχέσεις σας με κάθε δυνατό τρόπο και το πιο σίγουρο είναι δε θα απουσιάζουν οι έντονες συζητήσεις που, αν δεν τις κοντρολάρετε, θα εξελιχθούν σε λεκτικούς διαξιφισμούς χωρίς σταματημό καθώς θα κυριαρχεί το εγώ σας. Και μαζί με τη ζήλια και τις εμμονές που σας διακατέχουν, το όλο κλίμα θα θυμίζει εμπόλεμη ζώνη. Αφήστε, λοιπόν, κατά μέρος τις βαριές κουβέντες και προτιμήστε τις αγκαλιές και τις υπόλοιπες τρυφερές χειρονομίες.
Σεπτέμβριος: Θα διαπιστώσετε πως είναι δυνατόν κάποιος να αφιερώσει το εκατό τοις εκατό του εαυτό του στο άτομο της καρδιάς του, φθάνει να το θέλει. Σχεδόν πάντα, η αβεβαιότητα κι η αδυναμία σας να εκφράσετε με λόγια τα συναισθήματα σας, παρεμποδίζου την ευτυχία και την ηρεμία στη σχέση σας. Αγαπήστε τον εαυτό σας, σταματήστε να είστε αυτοκαταστροφικοί και θα φέρετε την πολυπόθητη γαλήνη που έχετε ανάγκη. Συμβουλή πολύτιμη και για τους ελεύθερους που ψάχνουν συντροφιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ιούνιος: Καλό είναι να χειριστείτε με σύνεση τις κολακείες που θα ακούτε από τον περίγυρο σας και κάνουν τα μυαλά σας να παίρνουν αέρα και να κοιτάτε δεξιά κι αριστερά. Επιλέξτε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το σύντροφο σας και παράλληλα να ανεβάσετε στα ύψη την αυτοεκτίμηση σας χωρίς να αναλωθείτε σε ξένες… αγκαλιές. Και πραγματικά, θα απολαύσετε το χρόνο με το «λιμανάκι» σας και τις εμπειρίες που θα μοιραστείτε. Οι ελεύθεροι αποδεχτείτε προτάσεις για εξόδους, γιατί κάπου εκεί κάποιος σας περιμένει για να βρεθείτε και να σμίξετε…
Ιούλιος: Αναζητάτε την επιβεβαίωση κι υπολογίζεται γι’ αυτό στο σύντροφο σας, ο οποίος όμως δε δείχνει και τόσο πρόθυμος να σας ικανοποιήσει στο συγκεκριμένο θέμα ζωτικής σημασίας για εσάς. Κάτι που θα φέρει την «παγωνιά» στο υπνοδωμάτιο και μεγάλες περιόδους σιωπής, τεντώνοντας τα νεύρα σας μέχρι το ταβάνι. Με αμοιβαία κατανόηση και συμπόνια, ωστόσο, θα επανέλθει η ζεστασιά στην ψυχή σας. Από την άλλες, νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται στις καινούριες σχέσεις που θα προσπεράσουν το στάδιο των επιφανειακών συναισθημάτων και θα ψάξουν για καταστάσεις απόλυτης αφοσίωσης.
Αύγουστος: Σε γενικές γραμμές, είναι ένας πολύ καλός μήνας για την αγάπη και το σεξ, αρκεί να μην αλλάξετε την καλή σας συμπεριφορά που ακτινοβολεί θετικότητα κι αποτελεί πόλο έλξης στους γύρω σας για να σας προσεγγίσουν. Μια κατάσταση που αφορά δεσμευμένους και μη. Στους πρώτους, τα αγαπημένα τους άτομα θα νιώσουν περισσότερα απελευθερωμένα και θα μπορέσουν να σας εγγυηθούν ιδιαίτερες στιγμές σεξουαλικής απόλαυσης κι οι δεύτεροι θα γνωρίσουν πρόσχαρα πρόσωπα που θα τονώσουν το ηθικό τους με κάθε τρόπο, μέσα κι έξω από την κρεβατοκάμαρα.
Σεπτέμβριος: Δε θα είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία σας για σεξ αυτό το χρονικό διάστημα, όσο για αγκαλιές κι αγάπη. Βλέπετε, τα σκαμπανεβάσματα που χαρακτηρίζουν τώρα τη διάθεση σας κι η ψυχολογική σας ανάγκη για φροντίδα και προστασία θα δώσουν βήμα στην αφή και τις υπόλοιπες αισθήσεις που πρώτα θα ξεσηκώσουν το πνεύμα και τελευταίο το κορμί σας. Για τους ελεύθερους, καλύτερα να αποφύγουν ειδύλλια που γεννιούνται στον εργασιακό τους χώρο ή ιστορίες, οι οποίες αν και φαίνονται να κινούνται με ρυθμούς εξπρές, ωστόσο προβλέπεται να σβήσουν τόσο γρήγορα, όσο ξεκίνησαν, αφήνοντας πίσω μόνο την άσχημη… γεύση τους.

ΙΧΘΕΙΣ
Ιούνιος: Ένας μήνας που σας υπόσχεται σχέσεις αγάπης με το σύντροφό σας ή το νέο σας αμόρε. Ευχάριστη διάθεση, γέλιο κι όρεξη για περιπέτεια θα σας ωθήσουν να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε ταξίδια αναψυχής ακόμη και σε μακρινούς προορισμούς εκτός της χώρας σας. Επιπλέον, είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τους χτύπους της καρδιάς σας και δε διστάσετε να μιλήσετε ανοιχτά και με σεβασμό στο σύντροφο σας για τις ελπίδες και τις προσδοκίες που έχετε για την υπάρχουσα σχέση σας ή εκείνη που έχετε ήδη στα σκαριά. Κι η επιτυχία σας είναι κιόλας κατοχυρωμένη.
Ιούλιος: Δύσκολος μήνας κι ειδικά για όλους εσάς που ζείτε σε μια σχέση που ακόμη χρειάζεται πολλή δουλειά για να… ορθοποδήσει. Με υπομονή κι επιμονή θα δείτε την κατάσταση να βελτιώνεται κι η πολυπόθητη αρμονία να παίρνει σάρκα κι οστά. Στις νέες σχέσεις απαιτείται πρώτα η ειλικρίνεια με τον ίδιο σας τον εαυτό, προκειμένου να απαντήσετε με σιγουριά για το εάν έχει όντως προοπτικές η καινούρια σας αγάπη.
Αύγουστος: Όσοι θεωρείτε κυκλοθυμικούς κι ασταθείς τους συντρόφους σας, ίσως να νιώθετε κάπως άβολα αυτό το μήνα. Ωστόσο, δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας, καθώς μπόρα προσωρινή είναι και θα περάσει κι όλα θα βαίνουν ομαλώς, αφού η μεταξύ σας αγάπη είναι δεδομένη. Αυτοί που οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τον Αύγουστο είναι οι ελεύθεροι του ζωδίου σας. Το φλερτ, λοιπόν, μπορεί καλά να κρατεί στο χώρο της δουλειάς σας, αλλά όχι τόσο ώστε να θέσει τις γερές και σίγουρες βάσεις για ένα δεσμό.
Σεπτέμβριος: Είναι πραγματικά ο καλύτερος μήνας σ’ ολόκληρο το 2016 για τους Ιχθείς και τα αισθηματικά τους. Αισθάνεστε τολμηροί και έχοντας τόνους αυτοπεποίθησης στις αποσκευές σας, είστε καθ’ όλα έτοιμοι για να κατακτήσετε και τον πιο δύσκολο στόχο. Ευφυείς κι ελκυστικοί μπορείτε να κάνετε το σύντροφο σας να σας ερωτευθεί από την αρχή, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζαλιστείτε στον ανεμοστρόβιλο του πάθους ζώντας ανεπανάληπτες στιγμές με το άτομο που θα εισβάλλει στη ζωή σας και πιθανότατα δείχνει πως θα ριζώσει για τα καλά. 

ΤΥΧΕΡΑ ΖΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Ανακεφαλαιώνοντας όσα είπαμε μέχρι τώρα η σειρά κατάταξης των ζωδίων που ευνοούνται φέτος το καλοκαίρι στον ερωτικό τομέα είναι η εξής…
Την πρώτη θέση την κατέχει η Παρθένος και ακολουθούν ο Ταύρος, ο Λέων και ο Αιγόκερως.
Μέτρια εύνοια θα δεχθούν ο Κριός, ο Ζυγός, ο Υδροχόος, ενώ σε χαμηλότερη θέση βρίσκονται ο Τοξότης, ο Σκορπιός και ο Καρκίνος.
Ακόμα πιο χαμηλά συναντάμε τους Ιχθύς και τελευταίους τους Διδύμους.