Social Icons

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΚΡΙΟΣ: Λίγες είναι οι φορές που θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας, οπότε μη το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ιδέες φίλων γι’ αυτό ακούστε τις.

ΤΑΥΡΟΣ: Σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα και επινοήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα οικονομικά σας σχέδια ώστε να πείσετε και τους πιο δύσπιστους.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναπτύξτε μια περισσότερο ποιοτική δράση και εκσυγχρονιστείτε στον τρόπο της εργασίας σας. Ξεκινήστε κάτι καινούριο για να αντικαταστήστε κάτι που χάθηκε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιοι λόγοι θα σας διαμορφώσουν μια διαφορετική νοοτροπία στο στυλ και την αισθητική σας, αλλάζοντας πολλά στην εμφάνισή σας, ξεκινώντας από τώρα.

ΛΕΩΝ: Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και προσέχετε τα νεύρα σας καθώς πολύ συχνά θα υπερβαίνετε τα όριά σας. Το πρώτο πράγμα που θα απαιτείτε τις σχέσεις σας είναι η αμεσότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι κοινωνικές σας συναναστροφές θα είναι αρκετά καλές, γι’ αυτό μπορείτε αυτή την περίοδο να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ: Αρχίστε να ξεκαθαρίζετε μέσα σας πολλά πράγματα που αφορούν τις σχέσεις σας και ζητήστε το ίδιο και από τους άλλους. Ακόμα και αν δυσκολευτείτε στο τέλος θα φτάσετε στο στόχο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να έχετε επιτυχία και να τραβάτε τα βλέμματα επάνω σας, περιορίστε την έπαρση που σας διακρίνει και μην απαιτείται την προσοχή των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάθετε να βλέπετε και να διακρίνετε συμπεριφορές, να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα με επιχειρήματα και να χρησιμοποιείτε την καρδιά σας μαζί με τη λογική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επιφυλακτικότητα και η ευελιξία αυτών που λέτε και σε ποιους τα λέτε, θα σας βοηθήσουν σημαντικά ώστε να μην ανατρέψετε φιλίες χρόνων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε βοήθεια σε άτομα που θα καταλάβουν το λόγο που το κάνετε και δε θα το θεωρήσουν ότι το πράττετε για δικό σας συμφέρον.

ΙΧΘΥΣ: Εάν θελήσετε να εκφράσετε κάποια παράπονα που έχετε, προσπαθήστε να γίνουν κατανοητά και να μην τα εκλάβουν οι γύρω σας ως επίθεση.