Social Icons

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΚΡΙΟΣ: Επειδή εύκολα θα μπορέσουν να δημιουργηθούν παρανοήσεις ή να οδηγηθείτε σε παρεξηγήσεις, προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο, τις υποσχέσεις που θα δώσετε, ακόμα και τα σχόλια που θα κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν κραδασμοί στις σχέσεις σας, ειδικά αν αυτές θα είναι επαγγελματικές. Μην αφήνετε την απόδοσή σας να πέσει, βασιζόμενοι στους άλλους πως θα είναι συνέχεια εκεί να σας βοηθούν στα δύσκολα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί κάποια εξωτερικά γεγονότα να διαταράσσουν την ηρεμία σας, αλλά η ο παράγοντας τύχη θα σας βοηθήσει να μη χάσετε έδαφος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση και στη συμπεριφορά σας. Είστε αρκετά υπερευαίσθητοι και ο σύντροφός σας δυσκολεύεται να κατανοήσει τον υπέρμετρο ρομαντισμό σας.

ΛΕΩΝ: Κάντε μερικά βήματα για να προσεγγίσετε το σύντροφό σας και να περάσετε καλύτερα. Φροντίστε να δείτε κοινούς φίλους για να αποφύγετε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να ασχοληθείτε όπως πρέπει με τον εαυτό σας, τακτοποιήστε τις δουλειές σας. Να είστε προσεκτικοί για να μην παρεξηγηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Οι εξελίξεις των γύρων σας ίσως επηρεάσουν και τη δική σας οικονομική πορεία. Αρκεστείτε σε ότι μπορείτε να εισπράξετε και δείτε το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό σας οπλίζει με θάρρος και αρκετές νέες ιδέες. Μετατρέψτε το άγχος που έχετε σε δράση για να έχετε σημαντικά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα ωραία είναι όλοι εκεί αλλά στα άσχημα απουσιάζουν, οπότε φροντίστε να διατηρήσετε την ενέργειά σας στο μάξιμουμ ώστε να έχετε δυνάμεις αν τις χρειαστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας προσέξτε να κάνετε σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείτε από αυτά που δεν αξίζουν και δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μερικές από τις οικογενειακές θα προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή σας και κάποια περιστατικά θα σας κάνουν να ασφυκτιείτε.


ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν και να κλείσετε συμφωνίες με σωστούς συνεργάτες. Να είστε κοινωνικοί, δραστήριοι και ομιλητικοί.